You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Nyheder fra 2015

Følg med i hvad der sker i Projects Abroad-verdenen. Du får sidste nyt om vores mange spændende projekter, nye frivilligberetninger fra danske frivillige, nyt fra vores destinationer og meget mere.


2018 | 2017 | 2016 | 2015 | 2014 | 2013 | 2012 | 2011 | 2010

21. december 2015
Businesspraktikant i Costa Rica hjælper mindre virksomhed med at forbedre arbejdsmiljø

Projects Abroad samarbejder med en række forskellige mindre virksomheder i Costa Rica, og frivillige praktikanter har således forskellige muligheder for at bruge deres kompetencer hvad enten det er inden for business, IT, marketing, HR eller andet. Fordelen er, at virksomhederne får kvalificeret input, og de frivillige får mulighed for at omsætte teori til praksis.

15. december 2015
Nepal – hvor jord møder stjerner

Hvordan kan man beskrive noget, som slet ikke kan beskrives? Det bliver svært, men jeg vil gøre mig et forsøg, så du, kære læser, også kan smage, lugte og føle Nepal: Landet, hvor jord møder stjerner. 

25. november 2015
Jeg efterlod en del af mit hjerte i Fiji

Endelig blev det tirsdag d 31 marts. Jeg havde brugt de sidste par dage på at sige farvel til venner og familie og havde sommerfugle i maven. På vej ud til Kastrup begyndte det så småt at sne, heldigt at jeg skulle ned til varmen.

25. november 2015
Fra høje hæle til vandrestøvler i Costa Rica

Man lærer hvem man er når man rejser. Man lærer hvad man kan, hvilke begrænsninger man har og hvordan man kaster sine begrænsninger ud af vinduet og vokser som menneske. August 2014 kontaktede jeg Projects Abroad og købte en billet til Costa Rica.

23. november 2015
Oplevelser og udfordringer i Tanzania

Jeg har altid haft en drøm om at komme til Afrika, og min plan havde altid været, at jeg skulle holde et sabbatår efter gymnasiet hvor jeg skulle til Afrika. Sådan gik det dog ikke, og jeg startede direkte på studie direkte efter gymnasiet.

20. november 2015
Projects Abroad åbner nyt fysioterapiprojekt i Costa Rica

Projects Abroad er glade for nu at kunne tilbyde muligheder for frivillige, som ønsker at arbejde med fysioterapi i Costa Rica. Frivillige kan arbejde med handicappede børn eller hjælpe ældre mennesker på et plejehjem.

19. november 2015
Cape Town 2015 – det vildeste!

Jeg havde efter bare et informationsmøde i Århus med Projects Abroad besluttet, at det var den helt rigtige organisation, da jeg gerne vil kombinere det at rejse med at det skulle være noget frivilligt arbejde som skulle relatere til drømmestudiet jura.

13. november 2015
Projects Abroad hjælper med at forebygge Dengue feber i Filippinerne

16. oktober 2015 samledes Projects Abroad’s frivillige fra de forskellige projekter for at gennemføre en omfattende kampagne i samarbejde med den lokale Rotary Club i Cebu og Bogo Citys lokale myndigheder. Næsten 1200 lokale fra Bogos 29 Barangays (kvarterer) deltog i kampagnen.

03. november 2015
Nogle ting kan bare ikke beskrives

For få dage siden ankom jeg til Danmark efter godt tre måneder i Argentina.
Nogle ting kan ikke beskrives. De skal opleves, føles, smages, høres etc. Desuden har vi alle vores eget perspektiv, der gør, at vi oplever ting på hver vores unikke måde. Alligevel vil jeg forsøge at beskrive, hvordan min rejse med Projects Abroads har været. 

27. oktober 2015
10 års arbejde i tsunamilejr i Sri Lanka

I år er det 10 år siden at vi begyndte at arbejde i tsunamienlejren, Modrawila, i Sri Lanka. Læs mere om hvordan det førte til etableringen af Dutch Anne Preschool.

23. oktober 2015
Projects Abroad markerede Hjemløsedagen i Jamaica

I oktober blev World Homeless Day markeret i Jamaica, og vores frivillige og lokale personale var selvfølgelig med til at yde en indsats.

19. oktober 2015
Frivillige samlede skrald i Sri Lankas smukke natur

I slutningen af september deltog 27 frivillige sammen med vores lokale personale i Sri Lanka i en større oprydning i naturen. Inspireret af International Coastal Clean-up Day 19. september og i samarbejde med Sri Lankas nationale Coastal Cleaning Programme brugte frivillige og personale en torsdag morgen i Panadura på at rydde op i naturen og samle en masse skrald fra stranden.

12. oktober 2015
Nyt ernæringsprojekt skal hjælpe Samoa til en sundere hverdag

For nyligt startede et nyt ernæringsprojekt i Stillehavslandet, Samoa. Her skal vi samarbejde med de offentlige myndigheder om at udbrede kendskabet til en sundere livsstil.

09. oktober 2015
Den bedste beslutning nogensinde

I foråret 2015 tog jeg hvad der viste sig at være den bedste beslutning jeg nogensinde havde taget. Sommerferien skulle tilbringes som frivillig i Sri Lanka.

29. september 2015
Frivillige arbejder for Den lyserøde ara i Costa Rica

Costa Rica er ikke et synderligt stort land i Mellemamerika, men hvad det ikke har i størrelse, kompenserer det for i biodiversitet og fokus på naturbevaring. Den lyserøde ara er netop et af de mest kendte symboler på Costa Ricas indsats for at beskytte regnskoven og dens dyreliv.

22. september 2015
Frivillige hjælper rekordmange på medical camps

Vi arrangerer jævnligt medical camps i Sri Lanka, hvor frivillige sammen med lokalt sundhedspersonale tager ud i lokalsamfundet for at yde gratis medicinsk hjælp til indbyggere med begrænset adgang til læge, og for første gang i år hjalp vores frivillige fra ungdomsprojekterne til på projekterne.

14. september 2015
Så er Cholita og Mufasa ankommet til Taricaya

De første reddede cirkusdyr er nu ankommet til Taricaya, hvor de fremover skal bo i trygge omgivelser.

07. september 2015
Frivillige starter skriveklub for piger på lukket institution i Sydafrika

I juli måned startede frivillige fra Journalistikprojektet, Cape Chameleon, et outreachprogram i samarbejde med Vredelus House i Elsie’s River, Sydafrika. 

01. september 2015
Fra Filippinerne til Kvote 2

For at være helt ærlig så valgte jeg at arbejde frivilligt med folkesundhed i Bogo City på Filippinerne, fordi jeg håbede at det ville øge mine chancer for at komme ind på min drømmeuddannelse, nemlig Folkesundhedsvidenskab. At have relevant frivilligt arbejde på CV’et, er en rigtig god idé, hvis man søger kvote 2 og derfor valgte jeg at bruge min sommerferie på Filippinerne.

31. august 2015
Venskaber i Nepal

Jeg var kommet til et punkt i mit liv, hvor jeg var klar til at skulle starte på min drømmeuddannelse. Efter at havde været i kontakt med skolen, måtte jeg indse at mit gennemsnit ikke var højt nok. De kom dog med det forslag, at man kunne tage ud og rejse i minimum 4 måneder som frivillig for at forøge mine chancer for at komme ind via kvote 2.

25. august 2015
Eva og Darwins himmerige på jord

Jeg husker tydeligt første gang, jeg hørte om Galapagos i en biologitime om evolution og Darwin i gymnasiet. Øerne var for mig noget historie og land, der lå MEGET langt væk, så da jeg læste om Natur- & Miljøprojektet på Projects Abroads hjemmeside, var jeg helt solgt. Det virkede pludselig ikke umuligt at komme dertil – og det ville være mere end en drøm at prøve at bo, arbejde og gøre en forskel der.

20. august 2015
Projects Abroad samarbejder med Animal Defenders International om at genudsætte cirkusdyr

Projects Abroad har startet et samarbejde med Animal Defenders International med henblik på at give mishandlede cirkusdyr et nyt hjem i Amazonas.

19. august 2015
Oplevelser for livet i Filippinerne

Når jeg ser tilbage på min tid i Bogo på Filippinerne, kan jeg ikke lade være med at smile. Jeg tilbragte 2 måneder af mit sabbatår på at undervise på en folkeskole, men det var så meget mere end det. Jeg kom helt tæt på et fantastisk folkefærd samtidig med at jeg mødte mennesker fra hele verden som jeg delte mange af mine oplevelser med. 

18. august 2015
Fra Nepal til Sri Lanka

Derefter gik turen til Sri Lanka. Dette var noget af en omvæltning! Jeg kom fra kolde Nepal, hvor jeg kun kunne komme rundt ved fods til varme Sri Lanka.

17. august 2015
Et valg jeg aldrig fortryder

Efter nogle måneders planlægning var det endelig min tur til at rejse ned til Tanzania, nærmere bestemt Arusha, for at være frivillig. Jeg var frivillig på børnehjemmet ’Save Africa’ med 65 børn i alderen 1-12 år i tre måneder.

14. august 2015
Helle: 71 år og gråt hår var kun en fordel

Efter i de seneste år at have rejst adskillige gange til Kina, Laos og en enkelt gang til Vietnam, besluttede jeg mig for at prøve at få en dagligdag i Østasien og rejse ud som frivillig. Jeg er meget fascineret af den udvikling, der sker derude og ville se det med egne øjne. Projects Abroad anbefalede Vietnam (jeg havde også Kina som evt. ønske), og på spørgsmålet om, hvordan vietnameserne ville se på en ældre, gråhåret kvinde – 71 år - var svaret, at de ville elske det, men nok ville røre ved mit hår. Det skulle de være så hjertelig velkomne til! Og det gjorde de.

13. august 2015
Tre fantastiske måneder i Tanzania

Da min største drøm er at blive jordemoder og jeg desværre ikke kom ind på drømmestudiet i 2014, besluttede jeg mig for at optjene ”point” til min kvote 2-ansøgning. 

12. august 2015
Frivillige opnår succes med genudsætningsarbejde i Peru

De frivillige på Natur- og Miljøbevaringsprojektet i Peru gør spændende fremskridt i forbindelse med genudsætningen af den peruvianske edderkopabe (Ateles Chamek) i hjertet af Amazonas’ regnskov.

31. juli 2015
Kitts naturoplevelser i Himalaya

Efter gymnasiet valgte jeg, at der skulle ske noget nyt, men jeg ville ikke bare rejse rundt. Jeg havde lyst til at kombinere rejse og arbejde, derfor valgte jeg at rejse 4 uger til Nepal på et natur og miljø projekt og derefter 6 uger til Sri Lanka på et humanitært projekt. Dette var en fantastisk måde at se både en almindelig hverdag i et andet land og opleve forskellige kulturer.

31. juli 2015
Madeleines lærerige tid i Kenya

At rejse ud som frivillig har været noget jeg har villet siden 9. klasse, og jeg har altid vidst at destinationen skulle være et sted i Afrika. Valget faldt på et medicinsk ophold i Kenya og med kun 6 uger fra jeg havde bestilt, til jeg skulle af sted, var der en masse der skulle gøres.

30. juli 2015
Sofie, Surfing og Sydafrika

I november 2014 tog min kæreste og jeg 5 uger til Cape Town i Sydafrika for at arbejde frivilligt på et surfingprojekt. Vi havde begge et sabbatår efter gymnasiet, og det ville vi udnytte så godt som muligt ved at tage ud og opleve verden, hvilket man lærer utroligt meget af!

24. juli 2015
Frivillig fysioterapeut var med til landskamp

Hollandske Tobias arbejdede som rugbylandsholdets fysioterapeut da Manu Samoa mødte i New Zealand All Blacks i en historisk træningskamp.

23. juli 2015
Fire fantastiske måneder i smukke Tanzania

Det har lige siden, jeg kan huske, været min drøm at blive jordemoder. Næsten lige så lang tid har jeg vidst, at jeg en dag skulle til Afrika, hvor jeg ville opleve den afrikanske kultur og komme helt tæt på de små børn.

20. juli 2015
Mor og datter rejste til Ghana som ulandsfrivillige

I slutningen af juni rejste Mette og hendes 14-årige datter, Ida, til Ghana for at arbejde som ulandsfrivillige på et humanitært projekt i Akuapem Hills i 2 uger. Det blev en lærerig oplevelse.

08. juli 2015
Josefine fik masser af erfaring inden studiestart

Da jeg efter gymnasiet ikke stod med det snit jeg skulle bruge for at komme ind på drømmeuddannelsen, gik jeg straks i gang med at undersøge muligheden for at kombinere 2 ting: at rejse og at opkvalificere mig.

07. juli 2015
Beretning om min oplevelse på dykkerprojektet i Thailand

I perioden februar til maj var jeg frivillig på Projects Abroads dykning- og marineprojekt i Thailand. Jeg havde læst og fået meget information og vejledning om, hvad turen indebar, men alligevel var jeg lidt nervøs og spændt på, hvordan det rigtig ville blive. Jeg havde aldrig rejst alene før og slet ikke i 3 måneder. 

03. juli 2015
Frejas store Peru-oplevelser

Da jeg først havde besluttet mig for at tage et sabbatår efter gymnasiet, fandt jeg ret hurtigt ud af, at jeg ville ud at rejse. Men det skulle ikke bare være en hvilken som helst rejse – nej, jeg ville ud at rejse på en anden måde, en måde, hvor jeg ville få et helt andet indblik i landet og folket, kulturen og naturen og ikke mindst få muligheden for et gensidigt forhold til de lokale, fordi jeg også i deres land var med til at gøre en forskel, ligesom deres land var med til at gøre en forskel for mig. Jeg vidste ikke selv, at Projects Abroad, da de rakte mig en flyer i deres stand i aulaen på mit gymnasium, havde givet mig muligheden for at vælge netop dét.

24. juni 2015
Fra Aalborg til Guadalajara

Mit eventyr startede 4. januar 2015, hvor jeg tidligt søndag morgen satte kursen mod Mexico. Det var en lang rejse jeg havde foran mig, men jeg var utroligt spændt og kunne slet ikke vente med at komme afsted. 24 timer efter jeg forlod Aalborg lufthavn, blev jeg modtaget i Guadalajara af Projects Abroad. 

24. juni 2015
Mit Indien-eventyr

Indien har siden jeg første gang besøgte det, været ét af mine foretrukne lande, at tilbringe min tid i. Det var derfor ikke svært at beslutte, at det var netop her, jeg ville tage til med Projects Abroad – en beslutning som jeg bestemt ikke fortryder.

23. juni 2015
Genopbygningsprojektet i Nepal er kommet godt fra start

Projects Abroads genopbygningsprojekt i Nepal er kommet godt i gang, da det startede 8. juni.  Dedikerede frivillige og lokalt ansatte arbejder benhårdt på at genopbygge skoler, så Nepals børn igen kan komme videre med undervisningen.

22. juni 2015
Samoas premierminister roser Projects Abroad

Tuilaepa Sailele Malielegaoi, premierministeren for Samoa, gav fornyligt Projects Abroads arbejde i landet arbejde rosende ord med på vejen.

18. juni 2015
Smid skyklapperne og nyd Nepal

I sommers 2014 blev jeg student, og jeg var ikke i tvivl om, at jeg ville have et sabbatår, hvor jeg kombinerede rejse med fagligt arbejde. Tandlægefaget har altid interesseret mig utrolig meget, og Projects Abroad havde som nogle af de eneste netop sådan et projekt - så jeg endte med at tage til Nepal i 3 måneder for at snuse nærmere til faget i et udviklingsland og blive rustet til et evt. studie.

18. juni 2015
Kort sagt: fedeste oplevelse i mit liv

Efter mange måneders planlægning og spænding var det endelig min tur til at tage ud som frivillig i 12 uger. Destinationen var Tanzania og byen Arusha. Jeg skulle arbejde på børnehjemmet Cradle of Love, der har børn i alderen 0-3 år.

15. juni 2015
Frivillige opdager ny fugleart i Peru

Frivillige og personale på naturbevaringsprojektet i Perus regnskov, har været medvirkende i opdagelsen af en ny fugleart i vores naturreservat Taricaya. Opdagelsen blev bekræftet af ornitologieksperter i slutningen af maj.   

05. juni 2015
Kenyanske smil

Beslutningen var vi ikke lang tid om at tage, Sara og jeg. At rejse med en organisation er en dyr måde at rejse på, men som to 19-årige piger havde vi behov for den tryghed som følger med, når du er tilkoblet en organisation og et fysisk kontor i det land du kommer til.

04. juni 2015
Frivillig lancerer ghanesisk tøjmærke

Da William Wubben var frivillig på et fodboldprojekt i Ghana gennem Projects Abroad, havde han aldrig forestillet sig at han fem år senere, ville være manden bag et succesrigt tøjmærke, inspireret af hans oplevelser i det vestafrikanske land.

02. juni 2015
Du vil være en helt

Jeg var meget meget spændt. Jeg skulle lave humanitært arbejde for Projects Abroad i den cambodjanske hovedstad, Phnom Penh. De to måneder der blev i den grad lærerige. Jeg lærte en masse om mig selv, Cambodja som land og hvor heldige vi er i Danmark.

01. juni 2015
Mit Indien

Jeg burde ikke kunne lide at være her, Indien er ustruktureret, kaotisk og beskidt, alligevel har jeg aldrig følt mig bedre tilpas, aldrig mere levende. Jeg sidder midt i drømmenes paradis og kunne ikke have det bedre.

26. maj 2015
Pumakawa i Argentina

Efter at jeg over en lang periode var kørt død i den på arbejdsfronten følte jeg, at jeg havde brug for at prøve noget nyt og noget helt andet. Jeg kunne godt tænke mig at komme ud og rejse. Så jeg kiggede rundt på forskellige hjemmesider og fandt frem til Projects Abroad. 

26. maj 2015
Moce Fiji - Vinaka vakalevu

I november 2014 satte jeg kursen mod Fiji. At rejse til Fiji gør man ikke "bare lige" - turen tager sammenlagt godt 30 timer og kræver et par skift eller tre inden man rammer Nadi International Airport. Selve turen derned kan ligefrem være en udfordring i sig selv, særligt når man rejser alene, men når destinationen i sig selv er så billedskøn, er det det hele værd. 

22. maj 2015
Projects Abroad Jamaica lancerer kampagnen Operation SHARE

Vores kollegaer i Jamaica har fornyligt lanceret en kampagne, der skal bekæmpe hjemløshed i landet: Operation SHARE (Support Help and Respect Everyone). Sammen med vores frivillige og andre organisationer er målet at skabe opmærksomhed på hjemløshed og opfordre til at gøre en forskel for dem, der er nødsaget til at bo på gaden. 

08. maj 2015
En rejseberetning fra et journalistikprojekt i Tanzania

I februar 2015 rejste jeg seks uger til Arusha i Tanzania. Jeg var netop blevet uddannet bachelor i journalistik og havde brug for en pause – langt væk fra uddannelse og jobsøgning. Derfor var relevant, frivilligt arbejde i et land som Afrika det helt oplagte for mig. 

06. maj 2015
Hav det sjovt!

Jeg husker tydeligt den følelse jeg havde inden i, da jeg skulle sige farvel til mine forældre, bror og veninde i lufthavnen. Jeg var spændt, på alle de nye oplevelser og mennesker jeg skulle ned og møde, men samtidig var jeg også ekstremt nervøs. Jeg var lige gået ud af 9. klasse, 17 år gammel og havde besluttet mig for at tage til Afrika helt selv, uden at vide præcist hvad der ville komme til at ske. Jeg ankom til lufthavnen d 19. september 2014 om eftermiddagen.

05. maj 2015
Mine 8 uger i Tanzania

Det har altid været min drøm at komme ud og opleve verden. Så da jeg hørte om Projects Abroad og muligheden for at rejse, og samtidig arbejde frivilligt, tøvede jeg ikke mange gange inden jeg meldte mig til. Det er bestemt ikke noget jeg har fortrudt.

04. maj 2015
Min frivilligberetning

I efteråret 2014 rejste jeg med hjælp fra organisationen Projects Abroad til Etiopien, for at arbejde som frivillig journalist. Forinden havde jeg netop færdiggjort min STX, og med huen på hovedet og et sabbatår at se frem til, ville jeg som så mange andre gerne ud at opleve verden. Samtidigt legede jeg meget med ideen om senere at studere journalistik og så derfor journalist projektet som en kæmpe mulighed for at prøve kræfter med faget -og så endda på udebane.

04. maj 2015
Opdatering: Genopbygning i Nepal

Vi har iværksat et genopbygningsprojekt, der skal hjælpe de lokalsamfund, værtsfamilier og projektpartnere, vi har arbejdet med i Nepal siden 1999 og som er blevet ramt af det forfærdelige jordskælv 25. april.

30. april 2015
MIT SAMOA-EVENTYR

“Samoa, hvor er det?”, “Hvordan er menneskene?”, “Hvad skal du lave?” Sådan lød et par af de mange spørgsmål, jeg fik, når jeg fortalte folk, at jeg havde tænkt mig at rejse med Projects Abroad til Samoa. Jeg kendte selv meget få af svarene, da jeg boardede et af de mange fly, jeg skulle med for at komme til den lille ø i det sydlige Stillehav på den anden side af jorden. 

27. april 2015
Status i Nepal – genopbygning efter jordskælv

Alle frivillige såvel som det lokale personale i Nepal har det efter omstændighederne godt efter weekendens jordskælv.

22. april 2015
Projects Abroad arrangerer dag i havet for udsatte børn i Thailand

Projects Abroad i Thailand assisterer PURE Krabi i at give dårligt stillede børn en fantastisk dag i havet 

20. april 2015
3 vanvittige måneder i Sydafrika

D. 11. januar 2015 om formiddagen ankom jeg til Cape Town lufthavn med en krop fyldt med spænding, nervøsitet og glæde. Der stod to meget flinke mennesker, Denver og Tanya, der tog godt imod mig. De kørte mig så til mit kommende hjem, det tager ca. en halv times tid. Jeg blev sat af på Wynberg, hvor jeg blev jeg mødt med en kæmpe krammer af min værtsmor, Elaine. Og herfra har 3 måneder aldrig gået hurtigere. 

16. april 2015
Flora fandt sit kald i Sri Lanka

Jeg var gennem Projects Abroad frivillig i 5 uger på to hospitaler i Sri Lanka fra 18. januar til 6. februar 2015. Jeg arbejdede henholdsvist på en børneafdeling, og på en fødestue på to forskellige hospitaler i to forskellige byer.  

27. marts 2015
Travel letter from Thailand

My two months at Projects Abroad has been a very interesting experience! I have tried to work in a few different places, because of the holidays in October. Therefore I have been on a military camp that only lasted one day, the English Fun Camp that lasted for two weeks, and at last from November, I have been working on my Care Project at Baan Koh Klang School.

25. marts 2015
Katrines spontane rejse til Galapagos

Da jeg valgte at tage til Galapagos var det meget spontant! Jeg vidste ikke hvad jeg skulle få min vinter til at gå med, så da det nye år ramte 2015 valgte jeg at der skulle ske noget ud over det sædvanlige.

25. marts 2015
Carolina på Galapagos

Da jeg først ankom til San Cristóbal var jeg så nervøs; jeg var dog så heldig at have fulgtes med en anden pige fra Guayaquil, så vi kunne dele vores nervøsitet. Vi blev samlet op i lufthavnen af en fra Projects Abroad, som fulgte os til vores værtsfamilier. Jeg var den sidste til at blive sat af, og jeg sad meget spændt i taxaen og opfangede alle indtryk jeg nu kunne nå på vejen.

23. marts 2015
Mange smil på læberne

Min drøm har altid været at komme til Afrika og arbejde på et børnehjem, og den drøm er i høj grad gået i opfyldelse. Sammen med min efterskoleveninde, Pernille, fløj jeg til Tanzania d. 3 januar, hvor vi 7 uger skulle arbejde frivilligt og derefter have 2 ugers ferie på Zanzibar. 

12. marts 2015
Medicinstuderende fra Københavns Universitets vigtige arbejde i Togo

22-årige Cilia er til daglig medicinstuderende på Københavns Universitet. Lige efter jul 2014 rejste hun til Togo for at arbejde som ulandsfrivillig med Projects Abroad på et medicinsk projekt i fire uger.

27. februar 2015
Veninder i ørkenen: Nomadeprojekt i Marokko

Vi ville gerne prøve noget helt anderledes. Da vi læste om nomadeprojektet i Marokko, var vi ikke et sekund i tvivl om, at det var helt specielt. Det skulle prøves!  

25. februar 2015
Mette i Sri Lanka: ”Et meget givende karrierebreak”

Jeg var 28 år, havde rejst en masse som backpacker rundt omkring i verden, men havde et stort ønske om at komme ud og arbejde som frivillig - og da jeg pludselig stod mellem to jobs, tænkte jeg, at det var nu, det skulle være. Nedenfor er nogle af mine oplevelser, overvejelser og erfaringer, som jeg håber, kan være til nytte for folk, der overvejer at tage af sted. 

23. februar 2015
Annas historie: Undervisning i Fiji

Medio august 2014 rejste jeg til Fiji uden en anelse om, hvad der ventede mig på den anden side af jordkloden de kommende 14 uger. Heldigvis kan jeg i dag se tilbage på 14 uforglemmelige uger, som bød på alt lige fra fantastiske naturoplevelser til skønne, unikke og udfordrende stunder med den fijianske lokalbefolkning.

09. februar 2015
Mine fantastiske oplevelser i Indien

Jeg er 19 år gammel og går til daglig i 3.g, Jeg søgte derfor et kort udenlandsophold, hvor jeg kunne få lov til at arbejde med børn og humanitært arbejde. Derfor så jeg projektet hos Projects Abroad i 2 uger i Indien som frivillig på det lokale børnehjem, som den bedste mulighed og chance for at komme ud og opleve noget i juleferien.

06. februar 2015
Min sommer i Ghana

Jeg glemmer aldrig min tid i Ghana. Min sommer i det vestafrikanske land var en af de bedste somre nogensinde, og de minder jeg har taget med hjem er uvurderlige.
I sommeren 2014, tog jeg springet for første gang ud i den store verden. Et stort spring når man er alene og aldrig har været så langt væk før. Jeg vidste ikke, hvad der ville møde mig, eller hvad jeg kunne forvente, men min indre rejselyst drev mig afsted. Min beslutning, om at skulle deltage i Projects Abroads medicinske ungdomshold i 4 uger, viste sig ret hurtigt at være god.

23. januar 2015
Ida arbejdede med forældreløse børn i Mongoliet

19-årige Ida ville gerne arbejde med børn et sted, der på ingen måder mindede om Danmark og hun ikke lige med det samme, ville få mulighed for at besøge igen. Dette motiverede hende til at rejse til Mongoliet og arbejde som frivillig på et af Projects Abroads humanitære projekter i hovedstaden Ulaanbaatar. 

16. januar 2015
Projects Abroad introducerer mikrofinansprojekt i Cambodja

I forbindelse med deres positive oplevelser og erfaringer som frivillige på mikrofinansprojektet i Senegal, iværksatte Helge og Kina i samarbejde med Projects Abroad et nyt lignende projekt i Cambodja i fællesskab med NGO’en Khemara. 

12. januar 2015
Den afrikanske elefant i fare for at blive udryddet

Interpol, en international politiorganisation, har annonceret at de vil etablere en enhed mod krybskytteri, hvis mål er at bekæmpe illegal smugling af elfenben og generel kriminalitet mod miljøet. Og der er bestemt mere end brug for en hård og effektiv indsats mod dette, da ny research viser at 100,000 elefanter er blevet dræbt af krybskytter de sidste tre år. 

09. januar 2015
Lærerige måneder i Tanzania

Mest af alt har rejsen lært mig at værdsætte mit eget liv derhjemme. At bo i Tanzania, har fået mig til at indse hvor godt jeg har det. Jeg værdsætter mit land, min familie, venner og kæreste, mit hjem og de muligheder jeg har, endnu mere end jeg gjorde inden jeg tog afsted.

Kontakt os på:
(+45)­­ 35 15 21 20

Abonnér via RSS

Nyheder Feed
Tilbage til toppen ▲