You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Projects Abroad får ros af Fijis premierminister

ernæringsprojekt

Ernæringsprojektet i Fiji er på kort tid blevet så anerkendt og indflydelsesrigt, at ikke engang landets premierminister ikke kunne undgå at få øjnene op for vores fantastiske frivilliges arbejde. 
 
I en tale i forbindelse med festlighederne omkring Eid og ’Senior Citizen’s Day’, sluttede han af med en tak til Projects Abroads frivillige: ”Jeg vil også gerne anerkende teamet fra Projects Abroad for at sørge for gratis lægetjek af de pensionister, der er til stede her i dag.” 
 
Direktøren for Projects Abroad Fiji, Ingrid Sprake, er stolt over at kunne rapportere at den ”feedbacken fra de frivillige og lokalsamfundet, har været fænomenal; de frivillige gør virkelig en positiv forskel for mange mennesker.” 
 

Alt for meget sukker

To af vores frivillige på projektet, Lindsay og Victoria fra England, forklarer, at målet er at undersøge og fastlægge hvilke større sundhedsrisici, der truer lokalsamfundet og hvad, der forsager dem. De udvikler således et ernærings- og sundhedsprogram for at formindske eventuelle problemer. Indtil videre har de angivet et unormalt højt indtag af kulhydrater og sukker, samt et mangelfuldt indtag af frugt og grønt, som de væsentligste årsager til både forhøjet blodtryk og type 2 diabetes. 
 
lokale i fijiDe to britiske piger udtaler, at de i gennem deres ophold som frivillige på ernæringsprojektet, har lært utrolig meget om sundhed og korrekt ernæring. Derudover har de forstået vigtigheden ved at skabe en bedre forståelse i lokalsamfundet for hvilke præventive metoder, der kan tages i brug for at undgå ernæringsrelaterede sygdomme. 
 
Vi vil, ligesom premierministeren, også sende vores tak og ros til de frivillige og vores kolleager i Fiji, der virkelig har bevist at dette projekt, har været det hårde arbejde værd og skaber nogle rigtig gode resultater. 
 
Læs meget mere om ernæringsprojektet i Fiji. 

Tilbage til nyhedslisten

Kontakt os på:
(+45)­­ 42 40 90 20

Abonnér via RSS

Nyheder Feed
Tilbage til toppen ▲