You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Natur & Miljøprojektet på Galapagos fylder 1 år!

Frivillige observerer skildpadde på Galapagos

I denne uge fejrede vores Natur & Miljøprojekt på de unikke og spændende Galapagos-øer sin 1-årsfødselsdag. I den anledning har lederen af projektet, Jonathan Guillen, skrevet en beretning om projektets fremskridt siden da.

”Det er et år siden at vores naturbevaringsprojekt startede op på øen San Cristobal i Galapagos. I den tid har vi samarbejdet med Galapagos National Park (GNP) om forskellige nøgleprojekter, der skal bevare og beskytte de skrøbelige arter, der lever i forskellige økosystemer og klimatiske zoner på San Cristobal. 

Med den betydningsfulde hjælp fra de frivillige har vi været i stand til at implementere de projekter som GNP har introduceret i forhold til at kontrollen af de indførte arter og genoprettelsen af de økologiske nicher på øen. 

Frivillige ved kysten på Galapagos

Vi har sammen med vores frivillige overvåget truede oprindelige dyrearter som søløver og havleguaner. Det betyder, at vi indsamler information omkring bestanden og observerer om f.eks. antallet af søløver er stabilt, faldende eller stigende. Derudover arrangerer vi rengøring af diverse strande for at reducere forureningen på øen og i havet omkring den.

Derudover er vores frivillige under kyndig vejledning af GNP-teknikere og personale i gang med et projekt, der har til formål at beskytte petrellens reder og fugleunger. Petrellen er en karismatisk fugl, der er truet fordi rotter ødelægger dens reder og dræber ungerne. Vi har overvåget og kontrolleret bestanden af rotter, således at antallet af fugleunger kan vokse og de kan blive fuldt udviklede.

Frivillige på toppen af San Cristobal

Frivillige har også været involveret i aktiviteter, hvor de interagerer med lokalsamfundet, hvilket blandt andet er med til at gøre deres ophold mere mindeværdigt. Der er for eksempel blevet udviklet miljøundervisning, der skal lære de lokale børn at varetage deres egen ø i fremtiden.  

Jeg er meget begejstret for de frivillige, der har været på naturprojektet. Deres støtte og arbejde er enormt vigtigt i forhold til implementeringen og udførelsen af de individuelle projekter. Det har været et år med mange succeser, hvor de frivilliges anstrengelser begynder at give resultater." 

Alt det bedste,

Jonathan Guillen – Conservation Manager, Ecuador

Tilbage til nyhedslisten

Kontakt os på:
(+45)­­ 42 40 90 20

Abonnér via RSS

Nyheder Feed
Tilbage til toppen ▲