You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Læs tidskrift om vores menneskerettighedsarbejde i Ghana


 Menneskerettighedsoplysning i GhanaVores menneskerettighedskontor (Projects Abroad Human Rights Office - PAHO) i Ghana er en selvstændig, ikke-politisk eller religiøs NGO, der gennem primært græsrodsfinansiering blev grundlagt for at fremme og beskytte den ghanesiske befolknings menneskerettigheder. 
Det bliver blandt andet gjort ved at oplyse og opfordre befolkningen til at stå frem og sige fra, hvis deres basale rettigheder som mennesker bliver misbrugt eller negligeret. 
 
Vores frivillige bruger megen tid på at besøge lokalsamfund og slumområder for at holde foredrag om menneskerettigheder, samt opsøgende arbejde for at håndtere overgreb og assistere i direkte konfliktløsning. 
 
Dette arbejde, samt research omkring emner inden for menneskerettigheder i Afrika, bliver dokumenteret og publiceret i det månedlige tidskrift Human Rights Journal, udgivet af PAHO og skrevet, redigeret og koordineret af vores frivillige og lokale personale.  
 

Sundhed i slummen og homofobi i Afrika

Oplysningsarbejde i GhanaDen nyeste udgivelse kan du, sammen med tidligere udgaver, læse her og byder på rigtig spændende læsning om de nuværende projekter PAHO har gang i. Du kan blandt andet læse om de frivilliges arbejde i Ghanas største slumområde, Old Fadama. 
 
Her bistår de frivillige med juridisk assistance og oplysning om beboernes fundamentale rettigheder, afholder informationsmøder imod vold mod kvinder og undersøger helbredsproblemer og mulige løsninger på disse. Old Fadama er beliggende i en lagune med noget af det mest forurenede vand i verden, så problemerne er mange og alvorlige. 
 
Du kan også læse om arbejdet med kønsligestilling i Dodowa-provinsen og om tvangsægteskab mellem børn i de fattigste dele af landet, samt om situationen for homoseksuelle i Afrika. Frivillige fra Projects Abroad var nemlig blevet inviteret til et seminar på den amerikanske ambassade i Ghana i anledningen af den internationale dag imod homofobi og transfobi. 
 
Du kan også blive en del af det ekstremt vigtige, hårde og værdifulde arbejde. Læs meget mere om menneskerettigheder i Ghana

 

Tilbage til nyhedslisten

Kontakt os på:
(+45)­­ 42 40 90 20

Abonnér via RSS

Nyheder Feed
Tilbage til toppen ▲