You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Kinesiske kæmpepandaer besøger Danmark

dyrepasning i kina

I fremtiden kan gæster i København Zoo glæde sig over synet af den smukke kinesiske kæmpepanda. I går, torsdag, blev det besluttet, at haven i løbet af de kommende år skal huse den sort-hvide bamse i levende live.

Det sker som led i et dansk erhvervsfremstød i Kina med deltagelse af Dronning Margrethe, fire ministre og Zoos direktør, Steffen Stræde.

Kæmpepandaen er en truet dyreart, som har nærmest mytologisk status i Kina, og dyrene har derfor enorm symbolsk værdi. Et symbol, der fra begge sider, bliver anset som en understregning af det gode forhold mellem Danmark og Kina. 

Det er en stor anerkendelse af Zoo at blive godkendt som vært for kæmpepandaerne. Kun få zoologiske haver uden for Kina råder nemlig over kæmpepandaer.

dyrepasning i kina

Datoen for kæmpepandaernes ankomst til København er endnu uvis. Der vil dog gå nogle år, da pandaernes flytning kræver stor forberedelse i både Kina og i Zoo. Bl.a. skal der bygges et helt nyt anlæg i København til de kinesiske bjørne.

Hos Projects Abroad er vi også vilde med den imponerende søde kæmpepanda, og har projekter i Kina for frivillige på Ya’an Bifengxia Panda Base. Her har du mulighed for at passe og pleje det skrøbelige, men store dyr, samt være med til at bevare og lære mere om dem. 

Læs mere om det enestående projekt her

Tilbage til nyhedslisten

Kontakt os på:
(+45)­­ 42 40 90 20

Abonnér via RSS

Nyheder Feed
Tilbage til toppen ▲