You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Fortsat mulighed for en helt unik sommerferie

Hvis du ikke har andre planer i sommerferien end at blive i Danmark og kæmpe med det ustadige sommervejr, så frygt ej.
Er du mellem 16-19 år gammel har du nemlig en oplagt mulighed for at få den fedeste sommerferie- helt uden forældre! Det er stadig muligt at komme med os ud i verden på et af vores mange to-ugers ungdomsprojekter. 

Ungdomsprojekt JamaicaIkke nok med at du oplever et helt nyt land og kultur og arbejder på et nyttigt projekt, møder du også jævnaldrende fra hele verden. Og sammen får I en helt unik, anderledes og eksotisk sommerferie, I nok sent glemmer.
Vi arrangerer alt for jer, vores lokale personale passer på jer, giver støtte og sikkerhed, så det eneste I skal koncentrere jer om, er at få en stor oplevelse og give noget igen til det projekt I vælger.

Projekter i hele verden

Vi har allerede unge frivillige ude i verden, og nogle projekter er fyldt op, men vi har ledige pladser på mange spændende og forskelligartede projekter, der starter op sidst i juli og i starten af august.
Ungdomsprojekt
Det kan f.eks. være dykkerprojektet i Thailand, pandaprojektet i Kina eller inkaprojektet i Peru. Du kan også komme til Sydafrika, Cambodja, Nepal, Costa Rica, Kenya, Mexico, Argentina, Jamaica, Vietnam og Togo. Der er altså stadig mange muligheder.

Læs mere her og/eller giv os et kald på 42 40 90 20, så vi kan fortælle mere og rådgive dig til at finde det perfekte projekt!

Vi snakkes! 

Tilbage til nyhedslisten

Kontakt os på:
(+45)­­ 42 40 90 20

Abonnér via RSS

Nyheder Feed
Tilbage til toppen ▲