You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Vigtigheden ved korrekt ernæring

I går, torsdag d. 16. oktober var det World Food Day. I følge World Food Programme er der mere end 805 millioner mennesker, der ikke får tilstrækkeligt at spise, så at de kan leve et sundt liv. 66 millioner folkeskolebørn i udviklingslande verden over, tager i skole uden mad i maven. Sult og dårlig ernæring er et globalt problem, der især rammer børn og resulterer i død og sygdomme såsom malaria, diarré og lungebetændelse. 

Projects Abroad arrangerer ernæringsprojekter i lokalsamfund

Frivillig tester lokal mandHos Projects Abroad prøver vi gennem vores forskellige ernæringsprojekter, at adressere den globale ulighed, når det angår mad. I Fiji har vi et ernæringsprojekt, beliggende i landsbyer tæt på byen Nadi. Personale og frivillige der arbejder på dette projekt, bliver opfordret til at påtage sig en holistisk, praktisk tilgang til de lokale indbyggere og på den måde hjælpe dem til at træffe sundere valg for dem selv og deres familier. 

Sundhedsundersøgelser skal være med til at sætte fokus på fire adfærdsmæssige risici; tobaksrygning, fysisk inaktivitet, overforbrug af alkohol og usund kost. De frivillige tester de lokale og bruger så resultaterne til at sammensætte et 21-dages sundhedsprogram, skræddersyet til den enkeltes behov. Frivillige arrangerer også workshops, der oplyser om ernæring og sund livsstil, samt afholder madlavningskurser, der fremmer sund kost.  

Ernæringsprojektet i Peru

Lokale indbyggere i Cusco bliver undervist i sund kostVi har også et vigtigt ernæringsprojekt i Peru. Landet er kendt for kronisk fejlernæring og næsten en tredjedel af alle peruvianske børn, der lever på landet, lider af dette. Cusco er et af de hårdest ramte områder og det er også her, vores projekt er placeret.
Sundhedscenteret som vi samarbejder med fokuserer på at uddanne, oplyse og støtte lokalbefolkning gennem ernæringsprojekter, udarbejdet i fælleskab med San Jeronimo-kommune, den lokale sundhedsadministration, samt peruvianske ernæringseksperter, sygeplejerske og teknikere. 
 
De frivillige samarbejder med førnævnte og afholder hjemmebesøg, workshops, madudlevering, ernæringsresearch, sundhedsundersøgelser og oplysningskampagner. Det igangværende projekt har til mål at implementere bæredygtig kost – og livstilsændringer for børn mellem 0 og 6 år. Research viser nemlig, at dette er en særligt udsat aldersgruppe. 
 
Sund mad på et marked i PeruMed andre ord er der selvsagt stort behov for en drastisk indsats på dette område. Du kan deltage på et af vores ernæringsprojekter og hjælpe andre til et bedre og sundere liv. 
Du kan læse meget mere om vores projekter inden for både folkesundhed og ernæring

Tilbage til nyhedslisten

Kontakt os på:
(+45)­­ 42 40 90 20

Abonnér via RSS

Nyheder Feed
Tilbage til toppen ▲