You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Genopbygningsprojekt i Filippinerne

Fredag 8. november blev Filippinerne ramt af den værste tyfon nogensinde målt på land. Tyfonen har fået navnet Haiyan – i Filippinerne kendt som Yolanda - og ventes at være den mest dødbringende hidtil oplevet i Filippinerne.

Haiyan ramte Filippinerne med en middelvindhastighed på over 300 km/t og med vindstød på op til 380 km/t. Efter Haiyan estimerer de filippinske myndigheder at mere end 9 mio. mennesker er blevet berørt hvoraf over 600.000 indbyggere er blevet hjemløse. Filippinerne består at mere end 7.000 øer og idet myndighederne endnu ikke har fulgt overblik over katastrofens omfang, kan antallet af berørte indbyggere hurtigt stige.

Filippinerne er en af de seneste destinationer som Projects Abroad er begyndt at sende ulandsfrivillige til, og da Haiyan ramte Filippinerne havde vi en enkelt frivillig som blev bragt i sikkerhed sammen med vores lokale personale.

Filippinerne står nu overfor et kæmpe genopbygningsarbejde, og det vil Projects Abroad gerne hjælpe med. Vi har tidligere arrangeret midlertidige projekter hvor frivillige kunne hjælpe til efter en naturkatastrofe. Vi har haft positive oplevelser med sådanne projekter efter et mudderskred i Peru, oversvømmelse i Fiji, og vores frivillige på byggeprojektet i Jamaica havde rigeligt at se til efter orkanen Sandys hærgen sidste år.

Du kan læse flere detaljer om projektet her.

Kontakt en dansk rådgiver i dag for at høre mere om projektet.

Tilbage til nyhedslisten

Kontakt os på:
(+45)­­ 42 40 90 20

Abonnér via RSS

Nyheder Feed
Tilbage til toppen ▲