You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Nichole er assistant manager i Sri Lanka

Ayubowan!

Mit navn er Nichole og jeg er den nye assistant manager for Projects Abroad Sri Lanka. Jeg er en 23-årig pige fra Danmark, og jeg tager nu en pause fra studierne for at hjælpe frivillige i Sri Lanka med at tilpasse sig deres nye omgivelser ligesom at jeg hjælper dem med eventuelle problemer.

Jeg har selv arbejdet som frivillig med Projects Abroad i Kina, hvor jeg underviste i engelsk på en skole og arbejdede på et genoptræningscenter for børn med fysiske og psykiske handicap. Jeg elskede mit ophold i Kina og jeg havde stor glæde af det lokale personale derude. Jeg besluttede mig derfor for at søge om et job hos Projects Abroad Sri Lanka.

Jeg ser sikker på, at min egen erfaring som frivillig vil hjælpe mig med at relatere til nye frivilliges oplevelser i et land med en anderledes kultur. Jeg ved også hvordan det er at længes hjem og jeg ved også hvordan man kommer over det.

Jeg er bevidst om at jeg selv er ny i Sri Lanka. I dette land er det almindeligt at se køer trisse over på gaden, du ser ofte firben og aber snuse rundt i buske, kvinder i saris og mænd i sarong, og sikkerhedsseler er en by i Rusland! Sri Lanka er helt anderledes end noget sted jeg har været før, men det er måske derfor jeg finder landet så charmerende og fængslende!

Det vil sikkert tage lidt tid at vænne sig til de nye arbejdsopgaver som assistant manager, men forhåbentlig vil min rejseerfaring komme mig til gode, så jeg hurtigt falder til her. Min rejseerfaring dækker over tre måneder som frivillig i Kina og seks måneder som udvekslingsstudent i Australien. De første to uger her i Sri Lanka er gået med at besøge partnerorganisationer og frivillige, at lære om srilankansk kultur, at lære at finde rundt og at udtale navne på byer og steder.

Jeg har haft travlt, men heldigvis har jeg haft tid til at slappe af og tage til nogle af de smukke strande syd for Colombo for at surfe, snorkle, og nyde den smukke solnedgang. Sri Lanka har det hele!

Min oplæring har været så intensiv at jeg mere eller mindre har ligget vågen om natten og ufrivilligt øvet mig i at udtale navne som Bambapalatiya igen og igen. Richy (den nuværende assistant manager) har givet mig en grundig oplæring som forhåbentlig vil forberede mig på arbejdet efter han er rejst. Det er vigtigt at de frivillige ved at de kan komme til os hvis det er problemer. Men det er også vigtigt at vi får det vide, ellers kan vi ikke hjælpe.

Mine første to uger har været fantastiske, og jeg glæder mig til de næste måneder!

Nichole Mouritsen, assistant manager i Sri Lanka

Tilbage til nyhedslisten

Kontakt os på:
(+45)­­ 42 40 90 20

Abonnér via RSS

Nyheder Feed
Tilbage til toppen ▲