You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Nyheder fra 2013

Følg med i hvad der sker i Projects Abroad-verdenen. Du får sidste nyt om vores mange spændende projekter, nye frivilligberetninger fra danske frivillige, nyt fra vores destinationer og meget mere.


2018 | 2017 | 2016 | 2015 | 2014 | 2013 | 2012 | 2011 | 2010

30. december 2013
Louise udfordrede sine kompetencer i Nepal

Louise Mortensen er 24 år og kommer fra Århus. I sommer afsluttede hun sin uddannelse som fysioterapeut. Louise ville gerne have noget anderledes erhvervserfaring på CV’et, så i august rejste hun sammen med en veninde til Nepal for at arbejde som frivillig fysioterapeut i tre måneder.

27. december 2013
Peder fik bekræftet drømmestudiet i Tanzania

Peder er 19 år og kommer fra Skjern i Jylland. I september rejste han sammen med sin bedste ven, Frederik, til Tanzania for at arbejde som ulandsfrivillig i to måneder. “Jeg overvejede at blive læge, så jeg ville gerne lære mere om faget,” siger Peder om sin beslutning om at tage afsted.

23. december 2013
Emma fik unikt indblik i arbejdet på en kenyansk fødegang

Emma er 19 år og bor i Holstebro. Emma har en drøm om at uddanne sig til jordemoder, og hun ville gerne prøve kræfter med faget inden hun søgte ind på studiet. Så derfor rejste hun til Kenya!

20. december 2013
Sara og Thomas får undervisningserfaring i Argentina

I september rejste Sara og Thomas derfor til Argentina for at arbejde som ulandsfrivillige i tre måneder med Projects Abroad. Projects Abroad er en international organisation som sender frivillige i alle aldre fra hele verden til 28 udviklingslande, hvor de bliver en del af lokalsamfundet imens de arbejder som ulandsfrivillige.

19. december 2013
Nyuddannede Helene får erhvervserfaring på lokalt hospital i Ghana

Tidligere i år blev 23-årige Helene færdig med at uddanne sig til sygeplejerske. Helene har altid haft lyst til at opleve en kultur anderledes fra den danske og det bragte hende i september til Ghana. Helene ville gerne hjælpe til, så hun besluttede at kombinere et udlandseventyr med frivilligt arbejde igennem Projects Abroad.

18. december 2013
Nadia på sydafrikansk eventyr

Nadiaer 26 år og kommer fra København. I Danmark studerer hun til daglig på RUC, men her i efteråret holdt hun pause fra studierne for at rejse til Cape Town i Sydafrika. Her arbejder hun i 10 uger som ulandsfrivillig på projekter inden for dyrepasning og journalistik igennem organisationen, Projects Abroad.

17. december 2013
Christina får erfaring på hospital i Nepal

For at få en pause fra dagligdagen og i stedet arbejde med sygepleje på en anden måde rejste Christina i september med Projects Abroad til Nepal for at arbejde som sygeplejeske på et stort undervisningshospital i Bharatpur. 

11. december 2013
Ludvig brugte sine kompetencer i Tanzania

Ludvig Ovtun van der Hagen er 24 år og bosat i København. Ludvig kommer oprindeligt fra Norge, men til daglig studerer han på Copenhagen Business School. I slutningen af juni rejste Ludvig med Projects Abroad til Arusha i Tanzania for at arbejde i to måneder som ulandsfrivillig på et businessprojekt.

28. november 2013
Juliane hjalp tidligere prostituerede i Bolivia

Juliane brugte to måneder i efteråret på at undervise piger i alderen 13-17 år i engelsk og madlavning. Pigerne har tidligere været involveret i prostitution, og kæmper nu for at vende tilbage til en normal hverdag.

27. november 2013
Projects Abroad lancerer global hajbeskyttelseskampagne

Projects Abroad lancerer nu Global Shark Campaign som har til formål at udbrede og forbedre kendskabet til hajbestandens enorme betydning for økosystemerne i verdenshavene.

18. november 2013
Nyt vandprojekt i Tanzania

Fra januar til marts næste år kan du arbejde på to vandprojekter i Arusha, Tanzania, hvor vi udbreder adgangen til vandforsyning for lokale maasaibørn og afsides lokalsamfund.  Vi håber og forventer en gentagelse af succesen fra januar i år hvor et lignende projekt gav vand til et maasaisamfund.

13. november 2013
Vil du hjælpe Fillippinerne med genopbygning?

Fredag 8. november blev Filippinerne ramt af den værste tyfon nogensinde målt på land. Tyfonen har fået navnet Haiyan – i Filippinerne kendt som Yolanda - og ventes at være den mest dødbringende hidtil oplevet i Filippinerne. Filippinerne står nu overfor et kæmpe genopbygningsarbejde, og det vil Projects Abroad gerne hjælpe med. Du kan som frivillig være med til at hjælpe Filippinerne på fode igen. 

05. november 2013
Nu underviser vi flere piger i Senegal

Hidtil har Talibécentrene i Senegal hovedsagligt tiltrukket drenge til undervisningen, men nu ser vi heldigvis flere og flere piger som kommer for at lære.

18. oktober 2013
Mød girafferne Rasmus, Søren, Lino og Mess i Kenya

De frivillige på naturbevaringsprojektet i Kigir Reserve i Kenya forstår at sætte deres aftryk på arbejdet på savennen. Læs mere om det vigtige arbejde og få et indblik i livet som ulandsfrivillig på et projekt hvor det lokale dyre-og planteliv er i fokus.

17. oktober 2013
En anderledes tilgang til humanitært arbejde

Frivillige yder hver dag en kæmpe indsats på vores projekter rundt om i verden. Alle har forskellige måder at gøre det på, og her kan du læse om hvordan danseundervisning hjalp tidligere prostituerede i Bolivia med at få et positivt forhold til deres krop.

08. oktober 2013
Stinna trænede handicappede unge i Kenya

21-årige Stinna Lerche rejste i september i år til Kenya for at arbejde som ulandsfrivillig på et sportsprojekt i en måned. Imens Stine var i Kenya var hun med til at starte et samarbejde med et lokalt volleyballhold for handicappede. Læs om hendes projekt her.

11. september 2013
Jeg ville bare IKKE hjem!

20-årige Stine Levisen fra Aalborg rejste til Ghana for at arbejde som ulandsfrivillig i fire måneder. Ghana bød på varme, kaos, kulturchok, pligter, eventyr og nye venner, så Stine havde svært ved at rejse tilbage til Danmark.

10. september 2013
Afrika stjal mit hjerte

På projektet inden for medicin og sundhed i Tanzania arbejdede Kristina på Mwananyamala hospital som ligger i storbyen, Dar es Salaam. Under sit ophold donerede Kristina 50 bamser til børnepatienterne på hospitalet.

18. juli 2013
Mor og datter i Kenya

Lotte rejste sammen med sin 6-årige datter til Kenya for at arbejde som ulandsfrivillig. Læs mere om deres indsats her.

26. juni 2013
Tidligere dansk frivillig er assistant manager i Sri Lanka

Nichole var med Projects Abroad i Kina 2010. Hun arbejder nu som assistant manager i Sri Lanka hvor hun hjælper de frivillige med at falde godt til i deres nye omgivelser.

24. juni 2013
Velkommen til Junii-festivallen i Brasov!

Johanne har skrevet en fin artikel om en af årets største begivenheder i Brasov, Rumænien. Læs her om lokale traditioner og festglade rumænere.

10. juni 2013
Succesfuld udsætning af edderkoppeaber i Perus regnskov

I slutningen af maj satte vores team på Natur & Miljøprojektet i Peru fem edderkoppeaber ud i det fri. Det er tredje gang at vi har sat edderkoppeaber tilbage i deres naturlige habitat. 

17. april 2013
Stefani samler erhvervserfaring i Mongoliet

Stefani har rigeligt at se til i sit praktikophold i Mongoliet. Læs her hvordan hun samler relevant erhvervserfaring og omsætter teori til praksis.

20. marts 2013
Et musikalsk eventyr i Senegal

Elisabeth har altid ønsket at rejse til Afrika, men hun ville egentlig også gerne blive bedre til fransk. I sensommeren 2011 begyndte Elisabeth derfor at undersøge mulighederne for at rejse til et land i Afrika, hvor hun kunne arbejde med musik og øve sit franske sprog, og meget naturligt faldt valget på Senegal. 

01. marts 2013
En unik dag - Rejsebrev fra Indien

Læs idas rejsebrev hvori hun beskriver en ganske unik dag på et børnehjem i Indien

13. februar 2013
BridgIT og Projects Abroad etablerer vandforsyning til Masaai landsby i Tanzania

Vores vandprojekt i en Masaai landsby i Tanzania er nu færdigt. Du kan her læse mere om projektet og se billeder fra indvielsen.

01. februar 2013
Mine fantastiske måneder i Tanzania

Afrika skal opleves. Og hvad enten man tror det eller ej, så bliver man grebet af stemningen, vanerne og det varme liv dernede. Det er min og mange andres oplevelse af en periode i Afrika. Jeg fik den følelse af at føle mig hjemme, selvom jeg kun boede i Tanzania i 3 måneder

01. februar 2013
Akwaaba! – You are welcome!

Med en kandidat-eksamen i baglommen og ingen umiddelbar udsigt til et job i den nærmeste fremtid, kastede jeg mig ud i mit første møde med ’Sub-Saharan’ Afrika. At lande i lufthavnen i Accra var på mange måder en oplevelse. Jeg trådte direkte fra flyveren ud på landingsbanen og blev budt velkommen af den massive varme, som hersker i Ghana. I lufthavnen blev jeg mødt af en meget begejstret ghaneser – Nyame. Allerede her skulle min introduktion til den ghanesiske kultur begynde. Her lærte jeg blandt andet at mit ghanesiske navn er Amaa – ’Saturday-born’. Nyame er også født på en lørdag, så det krævede naturligvis en ’high-five’ førend vi kunne fortsætte ud til chaufføren.

01. februar 2013
Sacha og Simon i Tanzania

Jeg havde i lang tid drømt op at opleve Afrika. Min kæreste og jeg syntes det lød utroligt spændende at komme til et land med en helt anden kultur, og opleve hvordan hverdagen også kan se ud. Vi besluttede os for at bruge vores sommerferie på at gøre en forskel i Afrika. Vi begyndte at undersøge de forskellige muligheder, og faldt hurtigt over Project Abroads hjemmeside. Vi ringede straks til dem, og fik en medarbejder fra det danske kontor i røret. Jeg stillede en række spørgsmål og fik besvaret en masse praktiske spørgsmål. Samtalen gjorde os kun endnu mere klar på at komme af sted!

24. januar 2013
Make yourself needed!

I left Denmark the 13th of February 2012 - mentally prepared to experience a whole new world, but with out any expectations. Vietnam as a country is beautiful and ugly, quiet and noisy, colorless and colorful, is smells like roses and dirt – it is an amazing country and I would recommend everyone to go there.

17. januar 2013
Sammenhold og udfordringer i Ghana

Jeg valgte at rejse med Projects Abroad fordi jeg gerne ville møde ”ægte” lokale indbyggere. Ved at arbejde i lokalsamfundet kom jeg hurtigt til at føle, at jeg var en del af det. Kompetencer som jeg havde med fra Danmark fik jeg mulighed for at bruge i meget anderledes omgivelser.

10. januar 2013
God start på mikrofinans i Tanzania

Formålet med vores mikrofinansprojekt i Arusha i Tanzania er at være med til at skabe økonomisk udvikling på lokalt niveau. Projektet er stadig i opstartsfasen, men det kom et stort skridt fremad  i slutningen af 2012.

09. januar 2013
Arkæologi i Peru

Den 3. december 2011 landede jeg i Cusco, hvor jeg blev mødt af et medlem af Projects Abroad personalet, samt en anden frivillig, der var ankommet samme dag. Jeg var meget spændt på hvordan de næste tre måneder ville blive på Inkaprojektet i Peru. Jeg havde besluttet mig for dette projekt, da jeg ville opleve både lidt af verden og så vidt muligt arkæologisk arbejde, inden det blev tid til at søge ind på arkæologistudiet.

09. januar 2013
91 dage i ”the time of my life”

Tre måneder i Ghana – 13 uger i kulturchok, selvrealisering og refleksion over vores hjemmevante forkælelse – 91 dage i ”the time of my life”. Det må være den korteste forklaring på hvad jeg oplevede, da jeg sent en marts aften blev blæst omkuld af den tropiske hede, der meget hurtigt gjorde jeans og andet ”smart vestligt” ganske ulideligt at smutte kroppen ned i.

09. januar 2013
Jordemoder i Tanzania

Jeg valgte at tage to måneder på medicin og sundhed i Dar Es Salaam i Tanzania. Jeg vil rigtig gerne være jordemoder, men det kræver et rigtig højt snit at blive optaget, så jeg havde planer om at søge ind på kvote 2. Derfor var det jo en oplagt mulighed at få en på opleveren og rejse ud i verden og hjælpe folk (så meget man nu kan).

09. januar 2013
Min utrolige rejse i Peru

Mit projekt startede længe før, jeg trådte ud af flyveren i Cusco. Grunden til, at jeg tager den her del med, er, at dette gjorde et enormt indtryk på mig. Det at skulle melde sig til og den spæde start var nok det, der var det mest grænseoverskridende. At skulle vænne mig til en helt anderledes kultur var helt vildt grænseoverskridende og enormt fedt. Da jeg først havde fundet mig til rette, var det fuldstændig fantastisk, og jeg nød et hvert øjeblik.

09. januar 2013
Eventyr i junglen

Jeg var lige startet på en videregående uddannelse, og vidste ikke hvad jeg faktisk ville. Så fik jeg ideen, måske kunne det at komme ud og rejse og få nogle oplevelser ryste lidt op på synet på tilværelsen? Så til en familiegrillfest sad jeg og søgte lidt rundt og fandt ind på Projekts Abroad s hjemmeside og her fra gik det stærkt. Få måneder efter vidste jeg at jeg skulle ud som frivillig.

03. januar 2013
Undervisning i Nepal

”Namaste!” Allerede fra første sekund jeg satte mig i flyet mod Nepal, blev jeg mødt af dette ord, som skulle blive mit kæreste eje de næste tre måneder. ”Namaste” betyder ”jeg hilser guden i dig” og er måden hvorpå nepalesere hilser på hinanden. Min sidemand var en ung nepaleser, der straks begyndte at snakke løs og utrolig gerne ville vide alt om livet uden for Nepal.

Kontakt os på:
(+45)­­ 35 15 21 20

Abonnér via RSS

Nyheder Feed
Tilbage til toppen ▲