You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Humanitært arbejde i Fiji - Sine Lange

Kastrup, London, Los Angeles – Endelig Fiji!

Frivilligt arbejde

Jeg steg ud af flyveren, vidste ikke om jeg skulle græde eller grine. Jeg mødte min værtsfamilie, de var meget imødekommende.

Men jeg var bare snot forvirret. Så det første døgn var forfærdeligt. Jeg mødte heldigvis hurtigt de andre frivillige, som var rigtig søde. Efter en uge knyttede jeg rigtig bånd med de andre frivillige. Jeg fandt hurtigt ud af hvem jeg svingede godt med. Weekenderne blev hurtigt booket med udflugtsture til de forskellige øer.

De andre frivillige betød alt for mig. Vi var alle i samme bås. Sammen har vi fået uforglemmelige oplevelser. Fiji er det ideelle sted at tage på nogle fede ture; det er det ”sandt” paradis. Jeg boede hos en muslimsk/indisk værtsfamilie, som vakte nogle blandede følelser. Det varFrivilligt arbejde virkelig en udfordring at skulle bo hos en anden familie. Min værtsfamilie, var ikke den bedste. Men det betød ikke så meget. Samværet med de andre frivillige opvejede det og betød så meget mere.

Jeg arbejdede på en muslimsk skole. Her underviste jeg i første klasse. Min opgave var at hjælpe skolelæren med at støtte børnene i undervisningen. Det kan slet ikke beskrives, hvor meget jeg kom til at holde af børnene. Jeg arbejdede fra kl. 8.00 til kl. 13.00. Derefter mødtes jeg med de andre frivillige, som arbejdede på nogle af de andre projekter i Nadi. Her tog vi ofte på hotel Hilton eller på en lokal cafe – mulighederne var mange. Et par gange i måneden tog alle frivillige ud til nogle af de rigtig fattige familier, for at hjælpe dem med at ordne haven, plante planter osv. Det blev også kaldt for ”Dirty Days”.Frivilligt arbejde Det påvirkede mig meget af at se, hvor forfærdeligt andre mennesker har det i forhold til hvor godt vi har det i Danmark.

Jeg fik to ugers ferie i slutningen af mit tre måneders projektophold. Vi var 3 piger, der sammentog en tur til Yasawa-øerne. Det var en fantastisk oplevelse.

Fijis natur er simpelthen noget man skal opleve! Det værste ved at arbejde som frivillig på Fiji var, da jeg skulle sige farvel til en masse dejlige mennesker. Det fedeste ved min tur, er at jeg har fået nogle dejlige veninder fra hele verden; Australien, Østrig, Tyskland, England og Birkerød på Sjælland. Det at modtage 4 kort, på sin fødselsdag fra forskellige frivillige i hele verden, er ubeskriveligt. De frivillig er og bliver hinandens støtte, nårFrivilligt arbejde man er så langt væk hjemmefra. Det var en oplevelse for livet.

Tilbage til nyhedslisten

Kontakt os på:
(+45)­­ 42 40 90 20

Abonnér via RSS

Nyheder Feed
Tilbage til toppen ▲