You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Nyheder fra 2012

Følg med i hvad der sker i Projects Abroad-verdenen. Du får sidste nyt om vores mange spændende projekter, nye frivilligberetninger fra danske frivillige, nyt fra vores destinationer og meget mere.


2018 | 2017 | 2016 | 2015 | 2014 | 2013 | 2012 | 2011 | 2010

27. december 2012
Min tur til Etiopien

Min rejse med Projects Abroad, begyndte efter et ønske i mange år om at arbejde på et børnehjem. Grunden til at jeg valgte Etiopien, er at jeg for 10 år siden fik en søster derfra. Derfor havde jeg et godt kendskab til dette dejlige land og dets kultur. Jeg var blevet færdig som bachelor i Religionsvidenskab den sommer, så tidspunktet var helt rigtigt.

20. december 2012
3 måneders fysioterapi i Cambodja

På et tidspunkt i løbet af mit studie som fysioterapeut fandt jeg ud af, at jeg gerne ville bruge et praktikophold i udlandet. Ikke i Europa, men oversøisk med folk som virkelig havde brug for hjælpen. Efter en lang snak med Projects Abroads personale i Danmark fandt vi i fællesskab frem til, at det ideelle for mig var at tage til Cambodja og arbejde på National Borei for Infants and Children (NBIC). Heldigvis havde jeg en international koordinator på min skole, som stolede på mig og jeg fik lov at tage af sted uden større indvendinger.

11. december 2012
Skandinavisk forretningskultur møder kinesisk forretningskultur

Mit navn er Maria, jeg er 24 år og læser økonomi på Københavns Universitet. Jeg er netop hjemvendt efter to fantastiske måneder i Shanghai hvor jeg arbejdede i China Mergers & Acqusitions Association (CMAA).

10. december 2012
Vores arbejde på et børnehjem i Kenya

Frivilligberetning fra Kenya (12/12-2012)

05. december 2012
Familieferie med frivilligt arbejde

Hvorfor skulle man dog bruge sin sommerferie på at arbejde? Endda frivilligt – uden løn? Og oveni købet betale ikke så lidt for at få lov til at arbejde frivilligt? Stå op hver dag kl. 7, spise ugali 14 dage i træk med bønner til, drikke vand som smager røget, kun have adgang til ståtoilet? Hvorfor ikke bare tage på en luxussafari i 14 dage med privat jeep, guide og kok? Fordi så har man ikke oplevet Afrika!

04. december 2012
3 måneders eventyr i Thailand

Efter gymnasiet besluttede jeg mig for at tage ud og opleve verden. Derfor valgte jeg at tage til Phuket i Thailand i 3 måneder, og arbejde som frivillig. 15. januar 2012 lettede jeg fra Kastrup lufthavn og satte kursen mod Asien. Mange timer senere landede jeg endelig i Phuket, som havde en luftfugtighed på mere end hvad godt var. Jeg mødte min kontaktperson, som præsenterede mig for min værtsfamilie; en utrolig dejlig familie, som fik mig til at føle mig hjemme med det samme.

29. november 2012
4 måneder i Tanzania

Jeg havde glædet mig voldsomt til at komme af sted, havde haft problemer med at sove dagene op til. Afskeden med familien var forfærdelig og en meget tårevældet afsked. Jeg syntes jeg havde forberedt mig rigtig godt på hvad Tanzania var, hvad det var jeg skulle ned og leve i.

28. november 2012
Ergoterapi i Cambodia

Efter flere år at have drømt om at komme ud og arbejde som frivillig et eller andet sted i verden, bød muligheden sig i foråret 2012. Det blev i alt et tremåneders ophold i Cambodia i sommeren 2012 – heraf to måneder som ergoterapeut på Veterans International - Kien Kheang.

21. november 2012
Humanitært arbejde – Phuket, Thailand

Inden jeg skulle af sted til Thailand var jeg meget nervøs da det var langt væk hjemmefra og jeg skulle af sted alene. Men jeg holdt humøret oppe da jeg godt vidste at dette ville blive en uforglemmelig oplevelse og så havde jeg hørt at thaifolk er rigtig søde mennesker.

16. november 2012
Karibu Mzungu - Karibu Tanzania

At se på alle sine billeder gennem knap 4 måneder og få en hel eksplosion af følelser, sker meget sjældent. Dog kan en af grundene være, at man har rejst som frivillig – hvilket ikke siger så lidt.

09. november 2012
1 måneds sommerkursus i Ghana

Jeg var en måned i Ghana i sommerferien 2012. Det viste sig at blive en fantastisk rejse og jeg havde aldrig troet, at Ghana ville sætte det præg på mig som det har gjort.

02. november 2012
Fysioterapi i Cambodja

I september 2011 besluttede vi os for at tage til Cambodja og være frivillige fysioterapeuter i 3 måneder, som en del af vores bachelorforløb på fysioterapeutuddannelsen i Esbjerg.

26. oktober 2012
2 uger i Ghana

Jeg har altid elsket at rejse og opleve nye kulturer, så da jeg faldt over Projects Abroad, virkede det som den perfekte mulighed for at komme ud og opleve verden på en anderledes måde.

15. oktober 2012
Frivilligberetning fra Peru

Jeg har været i Peru 3,5 måned, hvoraf jeg brugte 2 måneder i regnskoven, 1 måned på care-project nær Cusco, og ti lsidst 14 dage på at rejse rundt i landet. Begge projekter var helt igennem fantastiske, men jeg vil i det følgende kun fortælle om mit hovedprojekt - conservation project nær Puerto Maldonado.

10. oktober 2012
3.C hjælper børn i Rumænien

I oktober kan børn på børnehjem i Rumænien se frem til nyt tøj og legetøj. Sammen med Lone Andersen har 3.C på Mårslet skole samlet brugt tøj og legetøj sammen. Sammen med to paller med nyt tøj fra Brands4Kids kører fragtfirmaet DSV det indsamlede tøj og legetøj til Rumænien, hvor det altså vil komme nogle andre børn til gode. Hele 18 sække tøj og legetøj blev samlet sammen. Udover tøjet og legetøjet får børnene i Rumænien også tegninger fra eleverne i 3.C.

05. oktober 2012
En fødselsdagsgave udover det sædvanlige

Ved du ikke hvad du skal ønske dig i fødselsdagsgave eller julegave i år?
Tja, mulighederne er mange, men det kunne være en mulighed at gøre som Ralph. Ralphs kæreste, Anne, var tidligere i år i Fiji som volontør, hvor hun arbejdede på et børnehjem i en måned.

28. september 2012
Donation – når frivillige giver læger mere tid til patienterne

Louise er 20 år og kommer fra Silkeborg. Hun havde i flere år overvejet at læse medicin, men efter hun var blevet student i 2011, var hun stadig ikke helt sikker. Hun hørte fra nogle venner, at Projects Abroad kunne arrangere volontørophold i udlandet inden for Medicin & Sundhed, og inden længe havde hun ansøgt om at komme to måneder til Tanzania for at arbejde på et medicinsk projekt. Nu skulle Loise finde ud af om medicin kunne være den rigtige uddannelse for hende.

28. september 2012
Det var mere end en oplevelse i Bolivia

Frivilligberetning fra Bolivia (28/9-2012)
Det kribler i mine fingre for at få lov til at give dig et lille indblik i, hvad min rejse til Bolivia har betydet for mig. Men det er som om tankerne strømmer helt ukontrolleret rundt mellem hinanden, som om nogle forsøger at lave en snedig indenom overhaling alt imens andre dytter af ren og skær mangel på tålmodighed.

25. september 2012
Verdens bedste genbrug

Heidi Lund-Pedersen beviste i sommeren 2012, at en lille indsats nogle gange kan betyde alverden for andre. Det kan eleverne på en skole i Tanzania bekræfte.

24. september 2012
Mit thailandske eventyr

Frivilligberetning fra Thailand (21/9-2012)
”Du kan jo ikke gøre nogen som helst forskel, Line. Du redder ikke verden ved at arbejde som frivillig, så hvorfor tager du overhovedet af sted. Det bliver sikkert en fiasko, du får hjemve, bliver ramt af alverdens dødelig sygdomme og oplever et kæmpe kulturchok.”

21. september 2012
En frivilligs bekendelser om natur og miljø projekt I Peru

Frivilligberetning fra Peru April 2012
Det er 3 måneder siden jeg forlod Peru og igen satte mine to ben på dansk jord, og savnet og minderne er der stadig (vablerne og skrammerne tog også noget tid om at forsvinde).

21. september 2012
Surf Project fra Sydafrika

Frivilligberetning fra Sydafrika Februar 2012
Jeg Thomas Mikkelsen, trængte til et frisk pust fra udlandet efter jeg var færdiguddannet multimediedesigner i januar. Tidligere har jeg været af sted på højskole i udlandet, men jeg ville gerne ud og prøve at undervise og arbejde med mennesker. Derfor valgte jeg surf projektet hos Projects Abroad.

21. september 2012
Ergoterapi på Sahara Rehabilitation Hospital i Nepal

Frivilligberetning fra Nepal Maj 2012
Det er 3 måneder siden jeg forlod Peru og igen satte mine to ben på dansk jord, og savnet og minderne er der stadig (vablerne og skrammerne tog også noget tid om at forsvinde). Jeg tror, at jeg under mit rejseforløb har været hele følelsesregisteret igennem.

14. september 2012
Om mit ophold i Kenya som professionel frivillig

Frivilligberetning fra Kenya (14/9-2012)
Jeg vil gerne berette om mine erfaringer og oplevelser fra Kenya som professionel frivillig på et børnehjem i perioden 15.6.12 til 13.7.12. Jeg er lige kommet hjem efter et lærerigt og spændende ophold i en måned i en by ved navn Nakuru.

07. september 2012
En frivilliges bekendelser om humanitært arbejde i Peru

Frivilligberetning fra Peru (7/9-2012)
Det var først da jeg landede i Heathrow lufthavn, at det gik op for mig, hvad jeg rent faktisk havde rodet mig ud i! Jeg sad og ventede i fire timer på mit næste fly, som skulle bringe mig videre på min i alt 36 timer lange rejse.

05. september 2012
Byggeprojekt i Tanzania

Video fra et af vores afrikanske byggeprojekter. Skolen i Tanzania!

31. august 2012
Familien Cox’s tur til Nepal

Frivilligberetning fra Nepal (31/8-2012)
Vores familie består af Sara (mor), Zoë (fyldte 10 år på turen) og Villum (dengang netop fyldt 5 år). Vi var i Kathmandu, Nepal, i 8 uger i juni-juli 2011, hvor jeg skulle deltage som frivillig på Projects Abroad’s projekt for fejlernærede børn.

24. august 2012
Min tur til Argentina

Frivilligberetning fra Argentina (24/8-2012)
Mit liv har budt på mange op- og nedture, og jeg trængte derfor til et pusterum fra hverdagen og de vante omgivelser. Jeg havde længe haft lyst til at komme ud og opleve den store verden på egen hånd, og jeg ønskede samtidig at gøre en forskel for andre mennesker,

20. august 2012
Glæden ved at gøre en forskel for gadebørn i Kenya

Frivilligberetning fra Kenya (17/8-2012)
Den mulighed greb jeg og to uger senere sad jeg i flyet på vej til Kenya. Alting gik så stærkt, men med hurtig hjælp fra Project Abroad og med forventninger som endnu ikke havde nået at indfinde sig, tog jeg af sted.

10. august 2012
Kærlighed, rummelighed og nysgerrighed i Ghana

Frivilligberetning fra Ghana (10/8-2012)
Kærlighed, rummelighed og nysgerrighed er nogle af de ord jeg vil bruge om mine tre måneder med Projects Abroad i Ghana. Jeg har haft følelsen af glæde, frustration, kærlighed, glæde, savn, nysgerrighed, frihed.

07. august 2012
Marte meo og eventyret til Kenya!

Frivilligberetning fra Kenya (7/8-2012)
Når man trænger til at opdage nye sider af sig selv må man selv tage det første skridt! Jeg valgte i år at tage 4 uger med Project Abroad til Kenya som professionel frivillig.

03. august 2012
Mine børn i Ghana

Frivilligberetning fra Ghana (3/8-2012)
Jeg hedder Lærke jeg er 21 år og det er over et halvt år siden at jeg kom hjem fra Ghana, men det er måske meget godt. Så kan jeg skrive om hele turen og hele oplevelsen. For oplevelserne stopper først længe efter man er kommet hjem.

27. juli 2012
Ørevarmer og varme følelser for børnene i Indien

Frivilligberetning fra Indien (27/7-2012)
Jeg har i lang tid været klar over, at når jeg var færdig på gymnasiet, ville jeg gerne rejse ud i verden som frivillig. Jeg undersøgte derfor mulighederne for at komme af sted, og efter at jeg havde været til et informationsmøde hos Projects Abroad, var jeg ikke et sekund i tvivl om, at jeg ville rejse med dem.

20. juli 2012
`The Housemothers´og `The Homechildren´ i Indien

Frivilligberetning fra Indien (20/7-2012)
”Det er d. 3 juni 2011, og jeg har lige været på workshop på kontoret, og lært en masse om den indiske kultur, som jeg senere vil få meget brug for på dette eventyr som startede sidste aften, hvor jeg landede i Madurai Airport .

16. juli 2012
Rescued children are back on the lake

One year after a large-scale police operation that led to the rescue of 116 children from Lake Volta the vast majority of the rescued children have returned to the fishing communities they were once rescued from.

16. juli 2012
Shelter the children from harm

When trafficked children are rescued and are reunited with their parents many face a sad faith of being sold again. But all over Ghana shelters are being built to secure that rescued children should never have to live through their trafficked nightmare again.

16. juli 2012
Negotiating with the enemy

On Lake Volta thousands of trafficked children are working for fishermen who are no more than strangers to them. From visiting the lake I have seen scared and sad children, who are being treated so badly, that my conscience is screaming for me to interfere. But in the complex issue of child trafficking, I have come to understand that an impulsive emotional rescue attempt can easily make matters worse.

16. juli 2012
Observations of a foreign intern

Breaking the trafficking cycle
Every day small boys are trafficked by fishermen to enter a life cycle full of defeat and hard work. But inside the fishing communities I have come to experience that a few dedicated individuals have started swimming against the tide in their attempt to break the cycle of the trafficked children.

16. juli 2012
A heartbreaking Lake Volta story

On a slightly deserted hillside Kete Krachi is beautifully situated with a panoramic view over Lake Volta. But as I went for a closer look, I found that the water carries a horrible story craving to be told.

16. juli 2012
Trafficked children tell tales

In individual interviews 25 previously trafficked children have told stories of a rough trafficked childhood in fishing communities on Lake Volta working under dangerous conditions with regular beatings and experiencing the death of their friends.

13. juli 2012
Tumaini i Afrika

Frivilligberetning fra Tanzania (13/7-2012)
In January 2012 we went to Arusha to work as care volunteers at an orphanage. “We” means my husband Bjørn and our two kids, Laura (8 ½ years) and Rasmus (6 years).

06. juli 2012
Familie på volontørophold i Peru

Frivilligberetning fra Peru (6/7-2012)
Vi var en familie på 4 fra Esbjerg - to voksne i 40’erne og to piger på hhv. 8 og 12 år - der tog på jordomrejse i 10 måneder. En del af rejsen valgte vi at tilbringe i Peru i et 3 måneders volontørforløb med Projects Abroad (PA).

06. juli 2012
JAMAICA – NO PROBLEM

Frivilligberetning fra Jamaica (6/7-2012)
Jeg kendte ikke noget til Projects Abroads før min datter ringede og fortalte, at nu havde hun besluttet at rejse til Rumænien for at arbejde på et børnehjem i 1½ måned og efterfølgende rejse rundt i landet i 14 dage sammen med sin kæreste.

02. juli 2012
A Family Experience in Tanzania

Frivilligberetning fra Tanzania (29/6-2012)
In January 2012 we went to Arusha to work as care volunteers at an orphanage. “We” means my husband Bjørn and our two kids, Laura (8 ½ years) and Rasmus (6 years).

29. juni 2012
Familie på volontørophold i Peru

Frivilligberetning fra Peru (29/6- 2012)
Vi var en familie på 4 fra Esbjerg - to voksne i 40’erne og to piger på hhv. 8 og 12 år - der tog på jordomrejse i 10 måneder.

29. juni 2012
Baby - pingviner i Sydafrika

Frivilligberetning fra Sydafrika (29/6-2012)
I 2011 blev jeg student, og jeg skulle da finde noget at bruge mit sabbatår på, da jeg ikke følte mig klar til universitetet.

22. juni 2012
Rød grød med fløde i Hanoi

Frivilligberetning fra Vietnam (22/6-2012)
”Hvis du ønsker kontakt til en tidligere frivillig, kontakt da venligst Projects Abroad kontor og vi vil formidle denne kontakt”.

15. juni 2012
Mama Mzungu (Mama hvid) i Tanzania

Frivilligberetning fra Tanzania (15/6-2012)
Jeg er nået dertil i mit liv hvor mine børn er flyttet hjemmefra og tanken om at jeg nu ”bare” skal gå på arbejde, sove og holde ferie til jeg ikke gider det mere giver mig gåsehud.

08. juni 2012
Mit liv som babyabe mor i Argentina

Frivilligberetning fra Argentina (8/6-2012)
Jeg havde i lang tid gerne ville ud og rejse og opleve noget nyt og tænkte hvilken bedre måde at gøre det på end ved at arbejde som frivillig.

01. juni 2012
Mit Eventyr i Costa Rica

Frivilligberetning fra Costa Rica(01/06-2012)
Ja, det kan sagtens kaldes et eventyr: en spændende og måske farefuld oplevelse som ligger langt fra hverdagen og jeg føler mig som en eventyrer, der udforskede, for mig, ukendte områder.

25. maj 2012
Glade børn i Ghana, der alle råbte `ubruni, ubruni´

Frivilligberetning fra Ghana (25/5-2012)
I efteråret 2011 tog jeg først to måneder til Sydafrika. Derefter gik turen videre til Ghana, hvor jeg var i en måned. Jeg ankom til Ghanas hovedstad Accra om eftermiddagen og blev her mødt af Nyame, en meget smilende mand, der kørte mig til hovedkontoret i bydelen Pig Farm.

18. maj 2012
Næsebjørneungen og de hvide Hummel-sko

Frivilligberetning fra Mexico(18/5-2012)
Efter at have arbejdet i 3 år med afvekslende jobs, og set nye ting næsten hverdag, vendte jeg tilbage til skolebænken og stak næsen i bøgerne. Jeg begyndte at kede mig og blev enig med mig selv om at starte en intensiv søgning om frivilligt arbejde i udlandet på min computer. Ønsket var at komme så langt væk som muligt og opleve noget helt andet – noget som jeg nok aldrig ville komme til, hvis jeg ikke gjorde det nu.

14. maj 2012
Hver aften går jeg i seng med en lykkefølelse i kroppen

Frivilligberetning fra Tanzania(11/5-2012)
Ovenstående citat stammer fra en artikel i en lokalavis, som omhandlede en mand, der var flyttet fra den sikre, danske hverdag til et eventyr i Afrika. Han havde giftet sig med en lokal kvinde og levede i en lille afrikansk landsby. Lige siden jeg læste artiklen, har jeg altid haft dette citat stående på nethinden. Vi har alle prøvet at have en brusende lykkefølelse i kroppen.

04. maj 2012
I hjertet af det gamle Peru

Frivilligberetning fra Peru (4/5-2012)
Mine oplevelser i Peru med Projects-Abroad er noget jeg altid vil se tilbage på med glæde. Det var en fantastisk rejse og et skønt land at besøge. Efter det første halve år af mit sabatår var gået, besluttede jeg mig for at rejse. Jeg tilmeldte mig en grupperejse, som blev aflyst og derefter var jeg fuldstændig på bar bund. Hvor skulle jeg hen? Hvad skulle jeg se?

27. april 2012
På Fiji er det en for alle og alle for en

Frivilligberetning fra Fiji (27/4-2012)
Jeg steg ud af flyveren, vidste ikke om jeg skulle græde eller grine. Jeg mødte min værtsfamilie, de var meget imødekommende. Men jeg var bare snot forvirret. Så det første døgn var forfærdeligt. Jeg mødte heldigvis hurtigt de andre frivillige, som var rigtig søde. Efter en uge knyttede jeg rigtig bånd med de andre frivillige.

13. april 2012
Mange små nuttede fødder i Tanzania

Frivilligberetning fra Tanzania (13/4-2012)
Jeg havde længe gået med en drøm om at komme til Afrika og opleve en anderledes og spændende kultur på helt tæt hånd. På samme tid havde jeg et ønske om at lave noget frivilligt arbejde, som både kunne give mig noget erfaring, men også udfordre mig personligt. Derfor valgte jeg at rejse med Projects-Abroad til Tanzania, hvilket var et valg jeg bestemt ikke kom til at fortryde.

06. april 2012
Vandrende skildpadder og krabber

Frivilligberetning fra Mexico (23/3-2012)
Da jeg stod i Københavns lufthavn og var på vej til Mexico blev jeg pludselig i tvivl. Jeg vidste ikke hvad der ventede mig, hvilket jeg syntes var meget ubehageligt. Jeg overvejede om jeg bare skulle droppe det hele, men havde jeg gjort det, havde jeg begået en kæmpe fejltagelse.

30. marts 2012
En kulturel,religiøs og medicinsk oplevelse i Marokko

Frivilligberetning fra Marokko (13/4-2012)
On the 27th of august I arrived the in a small airport near Rabat where my Arabic adventure would take place. My name is Louise Nørreslet Gimsing and I’m from Denmark. I have spent one month in Rabat doing a medical project with Projects Abroad. The day I arrived was a special day.

23. marts 2012
Mødet med de fremmede mennesker og dyr i Sydafrika

Frivilligberetning fra Sydafrika (6/4-2012)
Jeg havde i lang tid haft planer om at tage ud og rejse. Efter mit møde med Projects Abroad vidste jeg, at det var Natur & Miljø projektet i Sydafrika jeg ville deltage i. Jeg startede min rejse d. 18. august, og var først hjemme igen d. 12. november. Men det var nogle af de bedste måneder i mit liv.

16. marts 2012
En journalistisk reportage af Ghana

Frivilligberetning fra Ghana (30/3-2012)
Uden megen praktisk erfaring, har du nærmest ingen chance på det danske erhvervsmarked - den primære årsag til, at jeg tog til Ghana i september 2011 var for at opnå noget praktisk erfaring. Projects Abroad gjorde det muligt for mig at afprøve mine evner inden for journalistik og klæde mig på til det danske erhvervsliv.

14. marts 2012
Tusind små kram i Thailand hver dag

Frivilligberetning fra Thailand (16/3 -2012)
Da jeg lettede fra Kastrup lufthavn d. 7. november 2011, følte jeg mig alene, nervøs og forventningsfuld. Destinationen var Thailand, og selvom jeg glædede mig helt vildt til min rejse, følte jeg samtidig, at jeg havde taget et stort skridt ud af min tryghedszone.

28. februar 2012
Uforglemmelige oplevelser og mødet med spændende mennesker på Natur & Miljø i Costa Rica

Frivilligberetning fra Costa Rica (28/2-2012)
Mine forventninger til mit ophold i Costa Rica var at møde en masse spændende mennesker, forbedre mine engelskkundskaber (selvom det var i et spansktalende land) og selvfølgelig at få nogle uforglemmelige oplevelser.

27. februar 2012
Menneskerettigheder i 'Ghana Maybe Time

Frivilligberetning fra Ghana (27/2-2012)
Du tager et nyt sted hen, til et nyt land, hvor du skal stilles overfor en ny kultur og møde en masse nye mennesker. Ja, der går mange tanker gennem hovedet inden man begynder på en rejse som denne.

15. februar 2012
Fokus på Senegals Talibé drenge

Nyt fra vores destinationer (15/2 -2012)
I Senegal lever omkring 50,000 børn under forhold der tenderer slaveri. De tvinges til at leve med ekstreme former for misbrug, misrøgt og udnyttelse. Børnene tvinges til at tigge i op til 10 timer dagligt af lærerne på deres skoler (kilde: Human Rights Watch).

03. februar 2012
Videoberetning om arbejdet på et hospital i Tanzania

Stine Elnegaard (Tanzania) (3/2 -2012)

01. februar 2012
At arbejde i Cape Towns townships er fantastisk og hårdt på samme tid

Frivilligberetning fra Sydafrika (01/2-2012)
Da jeg først ankom til Cape Town var jeg helt vildt spændt. Selvom jeg havde prøvet på at sætte mig ind i tingene hjemmefra, var der en masse tanker og spørgsmål der fløj igennem hovedet på mig og det er svært at forestille sig hvad der venter én.

27. januar 2012
Alt var jo anderledes. Alt fra sprog, mad, lugte &mennesker

Frivilligberetning fra Brasilien (27/1-2012)
Det er svært at skrive, for der er så meget at fortælle at jeg ikke ved hvor jeg skal starte. Jeg havde glædet mig til at komme af sted, og da jeg endelig kom til Brasilien kunne jeg ikke sætte ord på hvad jeg følte.

19. januar 2012
Seize the moment and make every day a YES-day

Frivilligberetning fra Rumænien (18/1-2012)
15 timer efter jeg havde efterladt mit hjem i Danmark, landede jeg i Rumænien, og hvilken fantastisk overraskelse. Jeg vidste ikke på forhånd, hvad jeg kunne forvente, men da jeg blev mødt af Daniel og Mark i lufthavnen, begge med store smil på læben, følte jeg mig straks velkommen og klar til at se mit nye hjem. Efter to en halv times kørsel mødte jeg min værtsmor, fik aftensmad og gik i seng.

10. januar 2012
Islam, afrikansk rytmik og fysisk træning

Frivilligberetning fra Senegal (10/1-2012)
Jeg har altid godt kunnet tænke mig at komme til Afrika som andet end helt almindelig turist – hvilket vil sige indgå på en arbejdsplads, og som en del af det almindelige samfund. Da jeg samtidig er glad for mit nuværende arbejde, og egentlig ikke har lyst til at tage en længere orlov herfra, havde jeg egentlig mere eller mindre sat ideen på hold.

09. januar 2012
Jeg fik vist hvad man kalder kulturchok

Frivilligberetning fra Tanzania (9/1-2012)
Jeg har altid drømt om at komme til Afrika og opleve en anderledes verden. Med denne drøm besluttede en veninde (Carina) og jeg at rejse til Dar es Salaam, en beslutning jeg ikke har fortrudt. Vi satte os på flyveren, og efter hvad der føltes som en uendelig lang rejsetid, nåede vi endelig frem til Dar es Salaam og hermed startede mit nye eventyr.

06. januar 2012
Fugleobservationer, flagermuse og dyrefodring i Taricaya

Frivilligberetning fra Peru (6/1-2012)
Det føles mærkeligt, at være den der nu skal sidde og skrive en beretning om éns ophold i Peru som frivillig arbejder, da det ikke er mere end et halvt år siden, at jeg sad og læste andres beretninger om deres ophold diverse steder i verdenen.

05. januar 2012
Thailand t/r

Frivilligberetning fra Thailand (5/1-2012)
Hvordan får man 6 spændende måneder ned på én side? Jeg gætter på at man starter ved begyndelsen: Mit navn er Mari og jeg brugte 6 måneder af mit sabbatår i Thailand. Hvorfor Thailand? Fordi det er et land fyldt med muligheder for alle – især for udlændinge – åben kultur, fantastiske landskaber, spændende mad, billige drinks og sammenhold.

Kontakt os på:
(+45)­­ 35 15 21 20

Abonnér via RSS

Nyheder Feed
Tilbage til toppen ▲