You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Voices of the World

Voices of the WorldVerden har brug for unges synspunkter. Og unge har brug for at diskutere deres holdninger med hinanden på et globalt plan. Derfor har Projects Abroad startet projektet Voices of the World – et onlinemagasin skrevet af unge verden over.

Kulturudveksling

Voices of the World indeholder artikler skrevet af lokale unge, som ønsker at træne deres journalistiske færdigheder. Unge fra Rumænien, Bolivia, Indien og Ghana kan her udtrykke og diskutere deres synspunkter om politik, religion, familieforhold eller andre emner, der optager dem, samtidig med at de bliver dygtigere journalister. Projektet spreder kulturel forståelse ved at opfordre unge til global dialog. Gennem Voices of the World kan læsere i alle aldre få indblik i, hvad der rører sig for unge verden over.

Journalistklubber

Voices of the World

Voices of the World er en unik mulighed for frivillige, der arbejder med journalistik, og som interesserer sig for uddannelse af unge. Som en del af projektet har Projects Abroad etableret journalistklubber for lokale unge skribenter under 26 år. Journalistklubberne giver de unge journalistaspiranter mulighed for at udveksle ideer og erfaringer, diskuterer deres artikler med og forbedre hinandens journalistik. Projects Abroads' frivillige bidrager med at facilitere workshops om journalistik, ideeudveksling eller ved at arbejde sammen med de unge om udformningen af artikler. De frivillige får på denne måde en unik indsigt i journalistikkens vilkår i udviklingslande og nye ideer til journalistiske emner, samtidig med at de er med til at forme fremtidens journalister i et af vores destinationslande.

Fundraising

Voices of the World

Projects Abroad har lige nu journalistklubber i Rumænien og Bolivia. Vi arbejder på at etablere klubber i alle vores destinationer, der tilbyder journalistik.

Læs mere om Voices of the World her

Læs mere om, hvor du kan arbejde frivilligt som journalist med Projects Abroad her.

Tilbage til nyhedslisten

Kontakt os på:
(+45)­­ 42 40 90 20

Abonnér via RSS

Nyheder Feed
Tilbage til toppen ▲