You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Nha Trang – en mini ferie i Vietnam

Undervisning i Vietnam - Janni Nielsen

Emilie Brogaard

Weekenden fra d. 21. oktober til d. 24. oktober tog mig og min norske rumbo, Katrine, til den dejlige strandby Nha Trang. En by der er kendt for dens flotte strande og store udvalg af vandsportsaktiviteter. Mig og Katrine tog et aftenfly fra Hanoi til Nha trang, da turen ellers ville tage 14 timer med bus, hvilket vi ikke ville udsætte os selv for. I stedet ankom vi halvanden time efter vi havde forladt Hanoi. Vi tjekkede ind på det dejlige Asian paradise hotel, kun to minutters gang fra stranden – hvilket vi nød hver gang vi skulle ned og solbade.

For første gang siden jeg ankom til Vietnam kunne jeg sove med en dyne, og i kan tro jeg nød det fuldt ud, sengene var så dejlige at det var helt hårdt at skulle forlade hotellet Dagene i Nha trang blev brugt på masser af solbadning, svømmeture i havet og hotellets pool, mudderbad, massage, snorkel tur og afslapning. Hele weekenden føltes som en lille mini ferie i syden.

Emilie Brogaard

Søndag morgen tog vi en halvdags snorkel tur til Monkey Island, hvor vi kunne svømme rundt ved et fantastisk rev, vandet var lidt mudret til at starte med, men som vejret blev mere og mere solrigt, blev revet smukkere og smukkere, både fiskene og revet var ubeskriveligt. Det var virkelig som at svømme rundt i et akvarium og fiskene var ikke mere end en håndsrækning væk. Det hele var så farverigt og ikke som noget jeg har oplevet før, og helt sikkert ikke noget man må gå glip af, hvis man tager til Nha Trang.

Det var helt fantastiks at se og opleve, plus vi fandt Nemo Turen med dykkerbåden var utrolig god, ind i mellem vores dukkert ture i vandet kunne vi solbade på båden og derefter blive afkølet i det klare blå vand – helt igennem skønt. Inden at vores tur var ovre fik vi serveret god vietnamesisk mad, der selvfølgelig blev spist med pinde – om det var turen, vandet og oplevelserne der gjorde at maden smagte ekstra god kan jeg ikke sige, men det var helt unikt at sidde på båden og nyde usigten og maden.

Emilie Brogaard

Nha trang er udover stranden kendt for mudderbad og varmekilder, hvilket vi selvfølgelig skulle prøve. Kun 7 km uden for byen var der et spabad, hvor vi fik både et mudderbad, en tur i varmekilde og mulighed for at svømme i mineral vand, alt sammen noget der skulle være rigtig godt for hud og sjæl. Det var mærkeligt at sætte sig ned i at badekar fuldt med grøn/brunt mudder i stedet for klart vand, men meget sjovere at have mudderkrig end vandkrig

Vi sluttede vores weekend af på "Salling club" der er et spise og fest sted, lige på/ved stranden. Stemningen var virkelig god, med lyden af bølger, havvind og rigtige gode drinks. Et sted der kan anbefales til alle der vil have en hyggelig aften. Nha Trang er en rigtig dejlig by, hvor vi havde en god mini ferie, med alt hvad der hører til – uden alt Hanois larm og trafik Helt sikkert et sted jeg gerne vil besøge igen.

Tilbage til nyhedslisten

Kontakt os på:
(+45)­­ 42 40 90 20

Abonnér via RSS

Nyheder Feed
Tilbage til toppen ▲