You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Medicin & Sundhed i Indien – Mie Kofoed

Af Mie Kofoed

Mie Kofoed

"Jeg føler mig så beæret". Det var en af mine første tanker om mit ophold i Indien. Fra den første dag på Booma Nursing Home fik jeg lov til at stå på første række, når de fødende kvinder var i et smertehelvede af veer, liggende på stenbriksen kun omringet af sygeplejersker, rengøringskoner og lægen. Ingen pårørende har tilladelse til at komme ind i rummet. Så jeg følte mig utroligt beæret over at få lov til at observere så mange kvinder føde, og jeg har gjort mit allerbedste for at støtte dem ved at lade dem klemme mine hænder så hårdt de ville og give dem massage, mens de havde veer. Jeg har følt mig så beæret, når jeg har stået lige bag lægen under kejsersnit, og når jeg har observeret, når naturen slår fejl, og barnet bliver dødfødt.

Det meste kommunikation foregår på tamilsk, men når det kommer til graviditet og følelser, snakker vi det samme sprog verden over.

Mie Kofoed

Gennem mit ophold i Indien har jeg boet hos en værtsfamilie med 5 andre fantastiske piger. Jeg har følt mig utroligt beæret over, at familien har åbnet døren til deres hjem for mig og endda haft lyst til at bruge noget af deres fritid med mig. Hvis du viser interesse og er villig til at tilpasse dig deres kultur med alle de fantastiske traditioner, de har, vil du få meget mere ud af din tid som volontør i Indien. Jeg har fået opbygget et rigtig godt forhold til min værtsfamilie, og jeg skal helt sikkert holde kontakten ved lige, når jeg kommer hjem til Danmark. Også forholdet til de andre volontører har været skønt! Vi har delt en masse tanker og oplevelser og rejst rundt i Sydindien sammen på weekendture og ferier.

Jeg kan helt sikkert anbefale et ophold med Projects Abroad i Indien. Og hvis du tvivler på, hvilken uddannelse, du vil vælge, kan det være en god ide at komme herned og prøve at observere en hverdag i faget. Mit ophold på Booma Nursing Home har i hvert fald dræbt al min tvivl. Jeg skal være jordemoder, og jeg kan ikke vente, til jeg kommer hjem og starter mit studie!

Tilbage til nyhedslisten

Kontakt os på:
(+45)­­ 42 40 90 20

Abonnér via RSS

Nyheder Feed
Tilbage til toppen ▲