You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Nyheder fra 2011

Følg med i hvad der sker i Projects Abroad-verdenen. Du får sidste nyt om vores mange spændende projekter, nye frivilligberetninger fra danske frivillige, nyt fra vores destinationer og meget mere.


2018 | 2017 | 2016 | 2015 | 2014 | 2013 | 2012 | 2011 | 2010

23. december 2011
Historien om mødet med lille Kwami og alle de andre

Frivilligberetning fra Ghana (23/12-2011)
Mit navn er Cecilie, jeg er 19 år, er lige blevet færdig med STX og nu sidder jeg i Ghana. Jeg er snart halvvejs i mit ophold på i alt fire måneder.

22. december 2011
Mødet med regnskoven

Frivilligberetning fra Peru (22/12-2011)
Jeg har altid vidst, at jeg ville ud og rejse efter min gymnasietid, og da hørte om Projects Abroad igennem en veninde blev det startskuddet til planlægningen af mit helst store rejseår. Mit udgangspunkt blev frivilligt arbejde i Peru.

15. december 2011
Et friskt pust fra det frivillige arbejde

Janni fortæller om hendes mini-ferie til Nha Trang i Vietnam (15/12-2011)
Weekenden fra d. 21. oktober til d. 24. oktober tog mig og min norske rumbo, Katrine, til den dejlige strandby Nha Trang.

12. december 2011
De smiler bare altid

Frivilligberetning fra Thailand (12/12-2011)
Jeg rejste af sted på et af mit livs største rejser. Jeg havde valgt som en del af mit sabbat år at tage 3 måneder til Thailand og lave frivilligt arbejde, hvor jeg skulle undervise i engelsk på en lokal skole i Krabi provinsen.

05. december 2011
Nyt fra Thilde og hospitalet i Ghana (5/12-2011)

Thilde fortæller om den første uges arbejde i hendes tredje indlæg fra Ghana. Men det handler ikke kun om arbejde, det famøse "obroni" ord har sneget sig ind i indlægget, ligesom beretningen om Thildes første outreach på en ghanesisk landsbyskole

25. november 2011
En lærerig måned med bjørne og hunde i Brasov

Frivilligberetning fra Rumænien (25/11-2011)
I efteråret 2010 besluttede jeg at opfylde en drøm, jeg havde haft i mange år, om at rejse til Sydamerika og arbejde på et børnehjem.

23. november 2011
50 år - ja og hvad så!

Frivilligberetning fra Bolivia (23/11-2011)
I efteråret 2010 besluttede jeg at opfylde en drøm, jeg havde haft i mange år, om at rejse til Sydamerika og arbejde på et børnehjem.

14. november 2011
Man lærer at arbejde med det man har - fysioterapi i Nepal

Frivilligberetning fra Nepal (14/11-2011)
Min tid i Nepal som frivillig har været uforglemmelig fantastisk. Men sikke et kultur chok det er...

01. november 2011
Nyt fra Thilde og hospitalet i Ghana (1/11-2011)

Thilde er nu begyndt arbejdet på hospitalet, læs hendes andet indlæg om de første par dage på arbejdet her. stay tuned for mere nyt fra Thilde i næste uge

26. oktober 2011
Ny blogger fra Ghana (20/10-2011)

Thilde Busk er tre måneder på Medicin & Sundhedsprojekt i Ghana. Hun blogger jævnligt om sine oplevelser og betragtninger på hospitalet, ligesom hun forundres over livet i Afrika. Herunder kan du læse Thildes første blogindlæg, stay tuned for mere nyt fra Thilde i næste uge

25. oktober 2011
Et indblik i arbejdet med Arushas gadedrenge

Frivilligberetning fra Tanzania (20/10-2011)
Jeg havde gennem længere tid gået med en lille drøm om at arbejde som frivillig i et land i Afrika, og ved et tilfælde fandt jeg en dag vejen forbi Projects Abroads hjemmeside, hvor de annoncerede et informationsmøde. Jeg skyndte mig at melde mig til mødet, og da dagen endelig oprandt, drønede jeg spændt af sted.

13. oktober 2011
Jamaica No Problem

Frivilligberetning fra Jamaica (13/10-2011)
Kender I de historier, man går i gang med uden nogle forventninger eller anelser om, hvor man ender henne? Det hele spiller sammen som en masse tilfældigheder, og til sidst sidder man og kigger på et afsluttet kapitel med åben mund og en følelse, som man ikke kan beskrive, men som man ved, man ikke ville ændre for noget i hele verdenen…

07. oktober 2011
Et fantastisk eventyr

Frivilligberetning fra Ghana (7/10-2011)
Den 17. juli 2011 ankom jeg efter en lang rejse til Accra (hovedstaden i Ghana). Allerede da jeg steg ud af flyet, blev jeg overvældet af nye indtryk.

03. oktober 2011
Da Simone spiste termitter, sandboardede, lærte et barn at gå og lærte spansk

Frivilligberetning fra Peru (3/10/2011)
Åh Gud, hvor skal jeg dog starte? Jeg kunne skrive en hel roman om mine 3 måneder i Peru, men jeg skal prøve at begrænse mig.

23. september 2011
Ny frivilligberetning fra Tanzania

Jeg har siden jeg var 16 år, drømt om at rejse til Afrika og arbejde som frivillig. D.23. maj 2009 mødte jeg Thomas for første gang til karneval i Aalborg, hvor jeg spurgte ham om han ville tage med mig til Afrika. Det ville han gerne, og uden at kende hinanden særlig godt, arrangerede vi rejse og ophold gennem Project Abroad.

19. september 2011
Frivilligberetning fra Peru

Efter at jeg havde taget afsked med min familie i Kastrup lufthavn, var jeg fyldt af modstridende følelser. På den ene side var jeg trist over at forlade min familie og venner i Danmark, men på den anden side var jeg også klar til at opleve noget helt nyt og anderledes.

14. september 2011
Frivilligberetning fra Togo

I H.C. Andersens eventyr er det ikke alene prøvelser, men i allerhøjeste grad lidelser, der bliver fortalt; hvem kan fx glemme den lille pige med svovlstikkerne, der dør i kulden? I den forstand kan man sige, at mine oplevelser i Togo har været noget af et eventyr. Jeg blev fra dag ét efter min ankomst til dette lille afrikanske land kaldt 'yovo', som betyder hvid mand/kvinde. Med mit blonde hår og blå øjne skilte jeg mig også gevaldigt ud fra mængden i dette land jeg aldrig før havde hørt om.

01. september 2011
Frivilligberetning fra Tanzania

Jeg landede i Kilimanjaro International Airport sammen med min kæreste. Vi blev kørt i bil hen til vores værtsfamilie, hvor vi blev budt velkommen af "Mama", "Doctor" og "nevøen". Vi knyttede os meget hurtigt til nevøen, Josephat – han var altid smilende og venlig, så vi kom godt ud af det med hinanden. Udover familien boede der to andre frivillige på adressen. En dreng fra Schweiz og en pige fra USA. Det var super hyggeligt at tale med dem, og spændende at høre om alt det jeg selv skulle til at opleve!

26. august 2011
Ny beretning fra Cambodja

Det er hvad der skete for mig. I lang tid havde jeg besluttet at rejse til Asien, men hvor skal man starte henne på dette kæmpe kontinent? Jeg tænkte på at rejse til et land, der ikke var overrendt af turister, hvor der findes en gammel kultur at udforske. Som uddannet arkæolog, var det en drøm at besøge tempel-ruinerne ved Angkor Wat, samt de andre omgivende templer. Samtidig, ville jeg gerne møde det lokale samfund og lære dets kultur at kende. Derfor rejste jeg til Cambodja.

19. august 2011
Beretning fra Kina

Mit navn er Johanne, jeg er 20 år og kommer fra en mindre by i udkanten af Viborg. Jeg blev student sommeren 2010 fra Viborg Katedralskole fra en samfundsvidenskabelig linje og skulle da finde ud af, hvad jeg ville lave i mit sabbatår. Jeg vidste, jeg ville ud at rejse, og jeg var fast besluttet på, at det skulle være til Kina, da jeg havde haft kinesisk gennem min gymnasietid og gerne ville blive bedre til at tale sproget.

11. august 2011
Beretning fra Sri Lanka

Nervøsiteten var til at tage at føle på da min veninde og jeg drog mod Sri Lanka d. 15. januar 2011, hvordan ville det være at bo sammen 3 måneder i træk, ville vores værtsfamilie være sød og ville vi kunne forstå dem? Det var blot nogle af spørgsmålene, der trængte sig på..

25. juli 2011
Louise Jensen & Natasha Kiss (Cambodja)

Louise Jensen og Natasha Kiss fortæller om deres frivilligophold på en klinik for fysioterapi i Cambodja

15. juli 2011
Johanne Villumsen (Kina)

Johanne Villumsen fortæller om tre måneders frivilligophold i Shanghai

06. juli 2011
Beretning fra Cambodja

Om to dage forlader jeg Cambodja igen efter en lille måneds ophold på en paradisisk ø. Jeg har været her siden d. 7. februar og tager hjem d. 3. marts, og har deltaget i dykkerprojektet på Marine Conservation Cambodia (MCC). Jeg vil med det samme fraråde andre at gøre som jeg. Hvis I vel have noget ud af projektet skal I have mindst 2 måneder til rådighed. På den måde er der tid til at få et dykkercertifikat, arbejde på projektet, samt rejse lidt i weekenderne.

23. maj 2011
TIA – (This Is Africa)

Sommetider i ens liv, kan man trænge til at stoppe op i hverdagens udfordringer, og vende blikket mod andres udfordringer udenfor Danmark. Finde en mening i livets forskelligheder, og give en bid af sit hjerte og en hånd til dem, der trænger mere end os.

20. maj 2011
Baraka og frivillige fra Projects Abroad

Jeg landede i Nairobi i Kenya den 19. april i år. Jeg havde på forhånd besluttet, at jeg ville med bus til min endelige destination: Arusha i Tanzania, som ville være min hjemby de næste to måneder. Da jeg kørte på de støvede, bumpende landeveje igennem landskabet og så Masaifolk gå ved siden af bussen var jeg både glad og overvældet.

26. april 2011
Danske frivillige forsikrer børn i Ghana

The Ho team in Ghana has recently been going on outreaches to a community called Takla. Unfortunately they see children in such a bad condition that they should be hospitalized. As much as the team can accompany the children to the hospital when they are there, the children do not go themselves because it is too expensive.

07. april 2011
Ny frivilligberetning: Tanzania

Hvordan nedfælder man 3 måneders Afrika på papir? Det er svært at overkomme, men som jeg nu sidder her i nordiske omgivelser, hvor bybilledet udelukkende består af rette linjer, sort/hvid indtryk og mennesker i pendulfart, kan jeg ikke lade være med at smile en lille smule over, at det første ord, der dukker op når jeg bliver bedt om at beskrive mit ophold i Tanzania er - farverigt.

06. april 2011
Ny frivilligberetning: Indien

"Jeg føler mig så beæret". Det var en af mine første tanker om mit ophold i Indien. Fra den første dag på Booma Nursing Home fik jeg lov til at stå på første række, når de fødende kvinder var i et smertehelvede af veer, liggende på stenbriksen kun omringet af sygeplejersker, rengøringskoner og lægen. Ingen pårørende har tilladelse til at komme ind i rummet.

05. april 2011
Ny frivilligberetning april: Indien

Jeg befinder mig i en landsby ved navn Watrap beliggende i Tamil Nadu, Indien, to timers kørsel fra Madurai. Jeg er i gang med et veterinærprojekt af en måneds varighed. I dag har jeg været her en uge og har således tre uger igen. Det er en uge, som er gået meget stærkt.

30. marts 2011
Højt blodtryk i templet – Medical Camp med Projects Abroad, Sri Lanka

Lørdag den 26. marts afholdt Projects Abroad Medical Camp i landsbyen Moronthuduwa i Sri Lanka. De tre danske frivillige på Medicin & Sundheds-projektet, Siv, Malene og Ulla måler blodtryk og blodsukker mens de overvejer, om en fremtid som læge er noget for dem.

18. marts 2011
Ny frivilligberetning: Tanzania

Fascinationen af en anden kultur og mentalitet, i særdeleshed den afrikanske, har gennem hele mit liv fascineret mig, og et ønske om at opleve en afrikansk kultur på egen hånd var stor. Derfor blev beslutningen om en rejse til Tanzania som frivillig i to måneder hurtigt til en realitet. Inden jeg havde set mig om, stod jeg alene og nervøs i lufthavnen på vej mod en for mig hidtil ukendt verden.

17. marts 2011
Ny frivilligberetning fra Peru

Efter min lange flyvetur til Peru, ankom jeg til Cusco lufthavn. Jeg havde i forvejen ambivalente følelser mht. turen, for jeg havde ikke gjort mig særligt store overvejelser om mine forventninger til mit ophold i Peru. Det hjalp selvfølgelig heller ikke, at min bagage var blevet "glemt" i Lima, og at det tog mig mere end en time at finde personen,der skulle hente mig. Jeg var dybt frustreret, og spekulerede på om det ikke bare ville have været bedre at blive hjemme!

16. februar 2011
Frivillig klovn spreder glæde i Afrika

Malariapiller, solcreme og for 6000 kroner balloner. Det er nogle af de ting, 22 årige Marie Louise havde med i bagagen, da hun i sidste uge rejste til Tanzania med Projects Abroad. Der er nemlig mange måder at være frivillig på. Marie Louise bestod sin sidste eksamen i januar og er nu uddannet omsorgsklovn. Og hvorfor ikke starte karrieren i Afrika som frivillig?

25. januar 2011
Frivillig fysioterapeout i Cambodja

Jeg hedder Nickeline, og er lige kommet hjem efter at have været I Cambodja fem en halv uge. Det føles, som var det i går, jeg landede i Phnom Penh lufhavn. Tiden er bare fløjet af sted! Jeg har lavet frivilligt arbejde som fysioterapeut ved NBC- et børnehjem for børn med mentale og/eller fysiske handicaps samt på en afdeling for børn smittet med HIV.

24. januar 2011
Voices of the World

Verden har brug for unges synspunkter. Og unge har brug for at diskutere deres holdninger med hinanden på et globalt plan. Derfor har Projects Abroad startet projektet Voices of the World – et onlinemagasin skrevet af unge verden over.

19. januar 2011
Dansk frivillig skaber forandringer for børn i Sydafrika

I dag kan børnene i Little Eagle Creche i Syd Afrika hoppe i trambolin, lege med spande og graveredskaber i sandkassen og lave aktiviteter uden for. De voksne råber ikke af dem, og de slår heller ikke mere. Sådan har det ikke altid været. De mærkbare forandringer for børnene i dagcenteret skyldes hovedsageligt 28-årige Louises indsats, da hun var frivillig med Projects Abroad i to måneder i Little Eagle Creche i Cape Town.

17. januar 2011
Ny frivilligberetning: Peru

I sommeren 2010 valgte jeg at tage til Peru med Projects Abroad med det for øje at opleve livets gang i et ikke vestligt land, bidrage med mine ressourcer til et meningsfyldt projekt i et land, hvor jeg på den ene eller anden facon kunne gøre nytte og sidst men ikke mindst for få nogle uforglemmelig minder med i bagagen.

13. januar 2011
Ny frivilligberetning: Ghana

Jeg havde overvejet at tage til udlandet i et stykke tid, og da jeg så en dag tilfældigvis faldt over Projects Abroad's hjemmeside og så, at man kunne blive frivillig fodboldtræner i udlandet, vidste jeg, at det var det, jeg ville. Jeg tog til informationsmøde med Projects Abroad for at finde ud af noget mere. Der fik jeg fortalt, at det bedste sted at tage hen i forhold til fodbold, var Ghana og særligt hovedstaden Accra.

06. januar 2011
Ny frivilligberetning: Mexico og Costa Rica

Min første morgen på mit eventyr i Mellemamerika vågnede jeg op hjemme hos en sød dame ved navn Choco. Jeg var ankommet aftenen før til byen Guadalajara i Mexico. Det havde været en lang rejse, og jeg kunne næsten ikke forstå, at jeg nu var startet mit eventyr. Jeg skulle bo hos Choco et par dage sammen med en pige fra Italien, før jeg tog videre ud til Skildpaddefarmen ved den lille by Tecoman.

Kontakt os på:
(+45)­­ 35 15 21 20

Abonnér via RSS

Nyheder Feed
Tilbage til toppen ▲