You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Indien- Et land fuld af overraskelser

By Jennie Patricia Hansen og Josefine Enoksen Heilmann

Humanitært arbejde i Indien

Efter gymnasiet trængte vi til at opleve verden. Vi ville til udlandet og arbejde frivilligt, og vi valgte Indien. Uden nogen anelse om hvad vi kunne forvente af landet, tog vi af sted. Vi blev taget glædeligt imod på børnehjemmet og i værtsfamilien. Det er en kæmpe oplevelse at komme til at leve sammen med en familie med en total anderledes kultur, end den man er vant til.Visse ting var lettere at vende sig til end andre. Indisk mad for eksempel – det ligner ikke skyggen af dansk mad. Smagen er enten vildt sød eller vildt stærk.

I Indien er der utallige af regler, du skal overholde, for at opføre dig ordentlig i deres øjne. Det er ikke tilladt at tale højt i offentligheden, at klø i offentligheden eller vise skuldre eller knæ. Der er mange som ikke kan forstå engelsk i Indien, så det kræver tålmodighed, når manHumanitært arbejde i Indien skal have hjælp for eksempel i biografen, supermarkedet eller på posthuset, men inderne er så søde og imødekommende, og alle er vildt interesseret i at hjælpe og hyggesnakke om, hvem man er, og hvor man kommer fra.

Alt i alt var vi kommet til et land, som på nærmest alle områder var det stik modsatte af Danmark. Det har vi tit har grint af, fordi vi på intet tidspunkt har kigget på hinanden og sagt: "Sådan er det også i Danmark." På grund af nogle problemer i vores første værtsfamilie, hjalp Projects Abroad os, så vi både skiftede værtsfamilie og arbejde undervejs i opholdet. Det er vigtigt at være ærlig omkring, hvordan man har det, og lade Projects Abroad vide, hvis der er noget, der ikke er, som det burde være. Det gavner alle, der senere skal rejse medHumanitært arbejde i Indien organisationen.

Vi kom til at bo hos en muslimsk familie med to børn. Vi arbejde på en specialskole, der hed Shine Education Trust. Familien er essensen af en god værtsfamilie, der er en gensidig forståelse og respekt imellem os, hvilket betyder, at det siden den første dag har været en fornøjelse at bo her. Vi har nydt vores sidste del af vores to måneder i Madurai med vores nye familie og vores arbejde på Shine.

At komme til en stor by som Madurai var virkeligt vigtigt for os. Her kunne vi gøre, det vi ville. Dog informerede vi vores familie om, hvornår vi kom hjem, hvilket var naturligt, når vi boede i deres hjem. Vi kørte utrolig meget i rickshaw, hvilket er så billigt, at vi ikke gad tage bussen,Humanitært arbejde i Indien når vi skulle nogen steder.

Vi spiste ude både alene og sammen med andre frivillige, som vi mødtes med hver tirsdag på et hotel i byen. Det var super hyggeligt. Andre måder vi mødte andre frivillige på, var på de weekendture, Projects Abroad arrangerer hver anden weekend, hvor man sammen kommer ud og oplever nogle steder i Indien. Blandt andet har vi reddet på elefanter i Munnar og badet i et vandfald i Kanyakumari. Indien er fuld af overraskelser ! :)

 

Denne nyhedshistorie indeholder referencer til frivilligt arbejde på børnehjem. Find ud af mere omkring Projects Abroads nuværende holdning til frivilligt arbejde på børnehjem, og vores fokus på helhedsorienteret arbejde med børn.

Tilbage til nyhedslisten

Kontakt os på:
(+45)­­ 42 40 90 20

Abonnér via RSS

Nyheder Feed
Tilbage til toppen ▲