You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Frivilligt arbejde med Skolesport i Vietnam

Oversigt
  • Placering: Hanoi
  • Rolle: At undervise børn og unge i idræt
  • Aldersgruppe: 6-18 år
  • Antal: 3-55
  • Indkvartering: Værtsfamilie
  • Projektlængde: Fra 3 uger
  • Startdato: Fleksibel

På dette projekt kan du bruge dine evner inden for sport samtidigt med at du hjælper vietnamesiske elever og undervisere. Du kan bidrage positivt til lokalsamfundet ved at engagere børnene i sport og du bidrager dermed til Vietnams interesse og engagement i sportsverdenen.

Lokale børn til idrætsundervisning på skole i Vietnam

Hovedformålet med sportsprojektet er at få så mange børn som muligt involveret. Ved at deltage i fysisk aktivitet får børnene både en sundere hverdag og en mulighed for at opbygge et sammenhold om sporten. Dette har også betydning for lokalsamfundet i og med at børnene er involverede i sunde og fornuftige aktiviteter, som giver dem struktur og formål.

Alle frivillige uanset baggrund kan arbejde på disse projekter, uanset om du rejser i forbindelse med sabbatår, kvote 2, praktikophold, en grupperejse, som voksenfrivillig, med din familie, som professionel eller hvad du nu har i tankerne. Vi garanterer store oplevelser imens du yder en vigtig indsats!

Det er ikke et krav at kunne tale det lokale sprog, vietnamesisk, men det kan være en hjælp at kunne enkelte gloser. Du kan derfor overveje at supplere dit arbejde med et sprogkursus og derved også få en dybere forståelse for lokalsamfundet.

Din rolle på projektet

Du arbejder sammen med lokale medarbejdere. Dit arbejde på skolen giver også eleverne mulighed for at øve deres engelskkundskaber. Frivillige starter typisk med at være assistenter for de lokale undervisere, og somme tider står vores frivillige også for undervisningen.

Du arbejder på skoler med børn i alderen 6-18 år. Der er typisk imellem 30-55 elever i hver klasse, som undervises to gange om ugen. Undervisningen varer som regel 40 min og finder sted i skolegården.

Du vil have adgang til en sportsbane af kunstigt græs, og du vil have mulighed for at undervise i fodbold, volleyball, basketball, yoga eller fitness. Herudover vil du have mulighed for at arrangere små sportsdage for skolens elever.

Kontakt os på:
(+45)­­ 35 15 21 20
Tilbage til toppen ▲