You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Praktikophold med Sygepleje i Vietnam

Oversigt
Projektoversigt
  • Placering: Hanoi
  • Rolle: At arbejde sammen med kvalificerede sygeplejersker og få værdifuld erfaring inden for sygepleje
  • Praktiksted: Hospitaler
  • Krav: Du skal være sygeplejestuderende.
  • Indkvartering: Værtsfamilie eller delelejlighed
  • Praktiklængde: Fra 2 uger
  • Startdato: Fleksibel

Frivillig på medicinsk projekt i Vietnam

Er du sygeplejestuderende, kan du rejse til Vietnam i forbindelse med et praktikophold i udlandet. Her samarbejder vi med hospitaler i hovedstaden, Hanoi.

Ved at rejse ud i et praktikophold med Projects Abroad er du sikker på at få god støtte og vejledning fra den første kontakt og til du er hjemme igen, rigere på oplevelser og erfaringer.

Du får en god rådgivning om dokumentationskrav og det øvrige papirarbejde, og vi beder dig først om at tilmelde dig, når vi har en praktikaftale klar til underskrift.

Din rolle som praktikant

På hospitalerne arbejder du sammen med lokale sygeplejersker. Dit praktiksted vil afhænge af dine ønsker, du kan f.eks. arbejde på hospitaler, hvor du med patienter med sygdomme som vi ikke ser i Danmark. 

Det vil være muligt at specialisere sig inden for et bestemt fagområde, f.eks. ortopædi eller plastikkirurgi, hvis du ønsker det.

Uanset hvor du arbejder, vil du få en vejleder på dit praktiksted ligesom at vores lokale personale vil støtte dig under hele dit praktikforløb.

Bæredygtige praktikophold med etiske retningslinjer

I samarbejde med vores lokale partnere har vi udviklet en langsigtet handlingsplan, som adresserer udfordringer og behov i det pågældende land.

Vi bruger en sikker og anonym global database til at dokumentere og følge vores frivilliges arbejde på projekterne. Her noterer vi alle oplysninger indsamlet fra outreaches, sundhedskampagner, og anonymiserede patientprofiler, så vi kan følge udviklingen for både områder og den enkelte patient. Vi bruger også dataene til research og publikationer om sundhedsrelaterede emner. 

Det er afgørende, at du følger vores etiske retningslinjer og adfærdskodeks. Patienterne kommer altid i første række, og vi sørger for, at du får en grundig introduktion når du ankommer.

Vietnam Medicine & Healthcare Management Plan
Kontakt os på:
(+45)­­ 35 15 21 20
Tilbage til toppen ▲