You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Frivilligt arbejde inden for Ergoterapi i Vietnam

Oversigt
Projektoversigt
  • PLACERING: Hanoi og omegn
  • Projekttype: Genoptræningscentre
  • ROLLE: At arbejde sammen med kvalificeret personale på et genoptræningscenter for børn og voksne med handicap
  • INDKVARTERING: Værtsfamilie, bopæl på genoptræningscentret eller delelejlighed
  • PRISER: Fra 15.150 kr.
  • PROJEKTLÆNGDE: Fra 2 uger
  • STARTDATO: Fleksibel
  • KRAV: Mindst 1 års relevante studier

På vores ergoterapiprojekter i Vietnam samarbejder vi med genoptræningscentre for handicappede børn, unge og voksne. På disse projekter er ergoterapi ikke udbredt, og derfor er ergoterapistuderende og uddannede ergoterapeuter særdeles velkomne her.

Du skal have gennemført mindst 1 års studier for at deltage på dette projekt, og det er dermed velegnet for studerende, som vil i praktik i udlandet eller for professionelle ergoterapeuter.

Frivillig på medicinsk projekt i Vietnam

Du skal forvente at arbejde sammen med lokale fysioterapeuter og ikke nødvendigvis lokale ergoterapeuter. På selve projektet får du en supervisor, og du vil ligeledes have en koordinator fra Projects Abroad, så du vil få god støtte fra første dag.

Din rolle på projektet

Du kan arbejde på et center for handicappede børn og voksne med handicap såsom spastisk lammelse, Downs Syndrom, autisme, og lignende.

Sammen med det lokale personale hjælper du patienterne med at bevæge sig. Centret tilbyder terapeutisk og praktisk hjælp til både fysisk og mentalt handicappede patienter.

Du kan også arbejde med borgere som stadig kæmper med lidelser fra Vietnamkrigen, f.eks. sårede voksne eller børn med bivirkninger fra giftgas. Dette center ligger et par timers kørsel fra Hanoi i landlige omgivelser, så frivillige bor på centret på hverdagene.

Der vil være rig mulighed for at tage ind til Hanoi i weekenderne. Dog vil dit projekt være afgørende for om du bor på stedet, i en lejlighed med andre frivillige eller hos lokale værtsfamilier.

Du arbejder altid mandag til fredag uanset hvilket center du arbejder på, og du kan mødes med de andre frivillige eller slappe af.

Bæredygtige projekter med etiske retningslinjer

I samarbejde med vores lokale partnere har vi udviklet en langsigtet handlingsplan, som addresserer udfordringer og behov i det pågældende land. Vi arbejder sammen om at nå målsætningen for handlingsplanen, og du vil se hvordan dit arbejde er vigtigt for den langsigtede indsats.

På alle vores projekter inden for Medicin & Sundhed bruger vi en sikker og anonym global database til at dokumentere og følge vores frivilliges arbejde på projekterne. Her noterer vi alle oplysninger indsamlet fra outreaches, sundhedskampagner, og anonymiserede patientprofiler, så vi kan følge udviklingen for både områder og den enkelte patient. Vi bruger også dataene til research og publikationer om sundhedsrelaterede emner. 

Det er afgørende, at alle frivillige og studerende på projekter inden for Medicin & Sundhed følger vores etiske retningslinjer og adfærdskodeks. Patienterne kommer altid i første række, og vi sørger for, at du får en grundig introduktion når du ankommer.

Kontakt os på:
(+45)­­ 35 15 21 20
Tilbage til toppen ▲