You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Frivilligt arbejde i Vietnam

Oversigt
  • Placering: Hanoi
  • ProjektLængde: Fra 2 uger
  • Indkvartering: Værtsfamilier, hostels, og delelejligheder for frivillige

Klik her for at vælge projekt

Map of Vietnam Vietnamesisk kvinde vander sin have

Hanoi er det kulturelle højdepunkt i Vietnam, med over 600 pagoder og templer. Byen udvikles hurtigt, og de sidste mange år økonomiske opsving har betydet forøget moderne byggeri, der skyder op side om side med gamle franske bygninger, traditionelle markeder og faldefærdige skure. Selvom velstanden er stigende i Vietnam, er mange af indbyggerne i Hanoi stadig meget fattige.

At arbejde som ulandsfrivillig i Vietnam er en chance for at få et godt indblik i et fascinerende, imødekommende og hurtigudviklende land. Projekterne er tilgængelige for alle der er interesserede i at arbejde frivilligt i et udviklingsland, uanset om du er på et sabbatår, tager af sted i sommerferien eller tager en pause fra din karriere.

Som frivillig vil du for det meste arbejde fra mandag til fredag, så du vil have masser af tid til at gå på opdagelse i Hanoi i weekenden. Hvis du har brug for en pause fra bylivet, er der masser af muligheder i Vietnam.

Du kan for eksempel tage til Ba Vi National Park, hvor der er fremragende muligheder for at trekke, eller du kan tage til Bai Chay og nyde stranden og alt godt fra havet.

Projects Abroad i Vietnam

Projects Abroad Vietnam har base i hovedstaden Hanoi, som ligger i den nordlige del af landet. Frivillige bor gerne sammen i delelejligheder eller hos lokale værtsfamilier.

Jeg elskede at leve i Vietnam, der er så mange ting at se og opleve, hvor end man kommer i landet. Naturen er fantastisk og har alt fra de smukkeste bjerglandskaber, farvestrålende rismarker og strandparadiser. Et smukt land med så mange kontraster, at man hver dag bliver overrasket.
Elisabeth, frivillig

Hanoi er en af Sydøstasiens mest levende byer. Det er hovedstaden og den næststørste by i Vietnam. Som nyankommet kan byen virke kaotisk, men som frivillig er du bosat og arbejder i byen, og vil hurtigt opdage hvor venlige indbyggerne er, udforske den charmerende gamle bydel og finde skjulte templer bag horderne af motorcykler og det meget livlige byliv.

Vietnams smukke natur

Oplev mere!

Vietnam er også værd at rejse rundt i efter dit projektophold. Der kan vandres i det smukke Sapa, sejles rundt i Halong Bay, eller shoppes skræddersyet tøj i Hoi An. Besøg Hué og oplev de imponerende ruiner, der går meget langt tilbage i historien.

I den sydlige del af Vietnam er der gode muligheder for at slappe af på fantastiske strande eller tage ture til de spændende jungleskove. Mange ulandsfrivillige vælger at rejse videre til Thailand, Cambodja, hvilket man kan gøre billigt og nemt via fly, bus eller tog.

Projekter i Vietnam

Ungdomsprojekter

Kontakt os på:
(+45)­­ 35 15 21 20
Tilbage til toppen ▲