You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Fransk sprogkursus i Togo

Oversigt

Hvis du er interesseret i at arbejde frivilligt på denne destination, så kontakt os venligst før at du tilmelder dig.

Få et dybere kendskab til Togos spændende kultur igennem et franskkursus. Ved at kunne tale med de lokale indbyggere på deres eget sprog, udviser du interesse for deres sprog og hjemland og du kan derfor integrere dig dybere i den togolesiske dagligdag.

Fransk i Togo

Du kan vælge imellem et intensivt sprogkursus og sprogundervisning sideløbende med dit projekt.

Intensivt sprogkursus

Et intensivt sprogkursus er af mindst 1 uges varighed, og så vælger du selv længden. Vi kan skræddersy lektionerne fuldstændig til dine evner og dit niveau. Du vil normalt have 15 undervisningstimer om ugen fra mandag til fredag, hvilket giver dig rigeligt med tid til at lave dine lektier, være sammen med din lokale værtsfamilie og øve dine nye sprogkundskaber, mens du udforsker omgivelserne. 

Sproglektioner i tillæg til projekt

Du kan forbedre dine evner inden for fransk ved at tage et sprogkursus samtidig med, at du arbejder på dit projekt. Lektionerne er følgelig lagt i den fritid, du har fra dit hovedprojekt. De er skræddersyet efter dine evner og dit niveau, hvilket sikrer dig det bedste resultat.

Du kan vælge 5, 14, 30 eller 60 timers undervisning i tillæg til dit projekt.

De 5 eller 14 timers sprogkursus vil typisk finde sted i starten af dit projekt.

Et 30-timers sprogkursus giver mulighed for både at lære basale sprogkundskaber eller udbygge eksisterende kundskaber. De 30 timer fordeles henover de uger, dit projekt varer.

Hvis du derimod er på udkig efter mere dybdegående studier og deltager i et projekt i 12 uger eller mere, kan du samtidig med dit projekt vælge at tage et sprogkursus på 60 timer, fordelt over projektets varighed.

Kontakt os på:
(+45)­­ 35 15 21 20
Tilbage til toppen ▲