You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Når du ankommer til Togo

Ankomst til destinationen

Hvis du er interesseret i at arbejde frivilligt på denne destination, så kontakt os venligst før at du tilmelder dig.

Vi anbefaler, at du flyver til hovedstaden, Lomé. I ankomsthallen i Lomé bliver du modtaget af en lokal medarbejder fra Projects Abroad – kig efter skiltet med vores navn og logo. Når vi har hentet dig i lufthavnen, kører vi dig hen til din værtsfamilie, hvor du bliver taget godt imod.

Værtsfamilierne svarer til middelklasse efter lokale forhold, og selvom der er forskel på bekvemmeligheden, sikrer vi at de alle lever op til vores krav om renlighed, sikkerhed og adgang til rent drikkevand.

Mødet med dine nye omgivelser

Alt afhængigt af hvornår du ankommer til Lomé, får du din introduktionstur i nærområdet. Du ser hvor du kan veksle penge, posthuset, de gode internetcaféer og hvor de frivillige plejer at slappe af sammen. Det er vigtigt for os at du hurtigt falder godt til, så du skal selvfølgelig ikke holde dig tilbage med spørgsmål.

Næste morgen henter vi dig hos din værtsfamilie og følger dig hen til dit projekt. De fleste frivillige bor i gåafstand til deres projekt, men for nogle frivillige er det nødvendigt at bruge offentlig transport. Uanset hvad hjælper vi dig med at finde vej, og vi dækker dine transportomkostninger til og fra arbejde hver dag.

Du kan altid kontakte vores lokale personale, ligesom at de vil besøge dig på projektet og følge op på hvordan det går. De holder jævnligt sociale aktiviteter for alle frivillige, og du vil blive en del af et godt netværk af frivillige og ansatte.

Vi vil gerne opfordre alle frivillige som rejser til Togo til at lære lidt fransk inden afrejse. Værtsfamilierne har ikke gode (eller nogen) engelskkundskaber og sætter stor pris på at frivillige kan nogle få, franske gloser. Du kan med fordel supplere dit projekt med et franskkursus.

Kontakt os på:
(+45)­­ 35 15 21 20
Tilbage til toppen ▲