You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Praktikophold med Sygepleje i Togo

Oversigt
Projektoversigt

Hvis du er interesseret i at arbejde frivilligt på denne destination, så kontakt os venligst før at du tilmelder dig.

  • Placering: Lomé
  • Rolle: At arbejde sammen med kvalificerede sygeplejersker og få værdifuld erfaring inden for sygepleje
  • Praktiksted: Hospitaler, klinikker og HIV/AIDS-centre
  • Krav: Du skal være sygeplejestuderende og tale godt fransk.
  • Indkvartering: Værtsfamilie
  • Praktiklængde: Fra 2 uger
  • Startdato: Fleksibel

Frivillig behandler børn fra lokalsamfundet

Er du sygeplejestuderende og taler du godt fransk, kan du rejse til Togo i forbindelse med et praktikophold i udlandet. Her samarbejder vi med hospitaler, klinikker og centre for HIV/AIDS-patienter.

Ved at rejse ud i et praktikophold med Projects Abroad er du sikker på at få god støtte og vejledning fra den første kontakt og til du er hjemme igen, rigere på oplevelser og erfaringer.

Du får en god rådgivning om dokumentationskrav og det øvrige papirarbejde, og vi beder dig først om at tilmelde dig, når vi har en praktikaftale klar til underskrift.

Det er vigtigt, at du taler et godt fransk på dette praktikophold, og vi anbefaler, at du supplerer med et franskkursus.

Din rolle som praktikant

På hospitalerne arbejder du sammen med lokale sygeplejersker. Dit praktiksted vil afhænge af dine ønsker, du kan f.eks. arbejde på hospitaler, hvor du med patienter med sygdomme som f.eks. tyfus eller malaria

Det er også muligt at arbejde på klinikker eller centre for HIV/AIDS-patienter, som har brug for støtte og behandling.

Uanset hvor du arbejder, vil du få en vejleder på dit praktiksted ligesom at vores lokale personale vil støtte dig under hele dit praktikforløb.

Vi arrangerer jævnligt workshops og outreaches hvor du sammen med de andre studerende og frivillige lærer mere om sundhedsfremmende arbejde i Togo.

Bæredygtige praktikophold med etiske retningslinjer

I samarbejde med vores lokale partnere har vi udviklet en langsigtet handlingsplan, som adresserer udfordringer og behov i det pågældende land.

Vi bruger en sikker og anonym global database til at dokumentere og følge vores frivilliges arbejde på projekterne. Her noterer vi alle oplysninger indsamlet fra outreaches, sundhedskampagner, og anonymiserede patientprofiler, så vi kan følge udviklingen for både områder og den enkelte patient. Vi bruger også dataene til research og publikationer om sundhedsrelaterede emner. 

Det er afgørende, at du følger vores etiske retningslinjer og adfærdskodeks. Patienterne kommer altid i første række, og vi sørger for, at du får en grundig introduktion når du ankommer.

Togo Medicine & Healthcare Management Plan
Kontakt os på:
(+45)­­ 35 15 21 20
Tilbage til toppen ▲