You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Kunst & Kunsthåndværk i Togo

Oversigt

Hvis du er interesseret i at arbejde frivilligt på denne destination, så kontakt os venligst før at du tilmelder dig.

  • Placering: Lomé
  • Rolle: Du hjælper børn og unge med at udvikle deres kreative evner
  • Indkvartering: Værtsfamilie
  • Projektlængde: Fra 2 uger
  • Startdato: Fleksibel

Som vore øvrige projekter i Togo foregår projektet med keramik og håndværk i hovedstaden, Lomé. På dette projekt kan du lære mere om lokalt håndværk og Togos kultur imens du arbejder for en lokal NGO og bor hos en togolesisk værtsfamilie.

Vi samarbejder med en lokal NGO, Portrait d’Afrique-Togo, som har en workshop hvor der fremstilles keramikprodukter og smykker. Du vil også være med til at fremstille T-shirts med print og batikdekorationer.

Alle frivillige uanset baggrund kan være med, uanset om du rejser i forbindelse med sabbatår, kvote 2, en grupperejse, som voksenfrivillig, med din familie eller hvad du nu har i tankerne.

Det er ikke et krav at kunne tale fransk eller ewe for at arbejde som ulandsfrivillig i Togo, men det er klart en fordel at kende nogle gloser. Du kan derfor overveje at supplere dit frivillige arbejde med et sprogkursus i fransk eller ewe.

Frivillig kaster sig over traditionelt håndværk i Togo

Din rolle på projektet

Du arbejder side om side med lokale medarbejdere, og de vil lære dig deres teknikker inden for keramikfremstillig og vise dig hvordan man laver øreringe, armbånd og andre typer smykker af skaller og perler.

Du vil således være med til at skabe produkter som senere sælges for at rejse økonomisk støtte til NGO’ens øvrige projekter.

Du vil også være med til at undervise børn og unge fra lokalsamfundet i håndværk, og du er således med til at udvikle deres kreativitet og evner inden for området.

Du kan være med til at besøge et af vores humanitære projekter for at lære børnene der om hvordan man fremstiller produkter som sælges for at skabe en indtægt.

De ser hvordan de ved hjælp af egne håndværk kan etablere en levevej for dem selv og måske en dag arbejde som selvstændige.

Dette projekt er ikke et fuldtidsprojekt, så vi anbefaler, at du kombinerer det med af vore øvrige projekter i Togo, såsom humanitært arbejde, undervisning eller et af de andre projekter.

Kontakt os på:
(+45)­­ 35 15 21 20
Tilbage til toppen ▲