You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Frivilligt arbejde i Togo

Oversigt

Hvis du er interesseret i at arbejde frivilligt på denne destination, så kontakt os venligst før at du tilmelder dig.

  • Placering: Lomé
  • Projektlængde: Fra 2 uger
  • Indkvartering: Værtsfamilier

Klik her for at vælge projekt

Togo Båd på strand i Togo

Togo er en tynd stribe land klemt ind mellem Ghana og Benin i Vestafrika - kun 110 km på dets bredeste sted fra øst til vest. Landet sammensmelter franske og afrikanske tendenser og har alt fra jungler til strande og omfatter seks klimatiske zoner fra nord til syd.

Selvom Togo blev uafhængigt fra Frankrig i 1960, er landet stadig stærkt præget af franske tilbøjeligheder - for eksempel er fransk stadig det officielle sprog, selvom en lang række stammesprog bliver talt i forskellige dele af landet. Togo er et spændende land, der tilbyder mange ting; alt fra bønder, der specialiserer sig i alternativ medicin til farvestrålende markeder og moderne natklubber.

Vi har projekter i Togo for alle frivillige! Uanset om du rejser i et sabbatår, for at optjene point til kvote 2, som studerende i praktikophold, med din familie, eller voksenfrivillig, arrangerer vi et bæredygtigt projekt, som alle - både du og vores projektpartner - vil få et stort udbytte af.

Projects Abroad i Togo

Kvinder spiller musik og danser i Togo

Projects Abroad har kontor i hovedstaden, Lomé, hvor alle vores projekter foregår. Byen har mange spændende restauranter som efter sigende byder på den bedste mad i Vestafrika, men Lomé giver dig også gode muligheder for at opleve traditionel dans til afsindige trommerytmer.

Frivillige bor hos lokale værtsfamilier, som er berømte for deres store gæstfrihed. Her vil du få en grundig introduktion til det lokale køkken og lokalkulturen.

Frivillige maler en skole i Togo

Oplev mere i Togo!

I weekenderne eller efter dit projekt har du fantastiske rejsemuligheder i og uden for Togo. I den sydlige del af landet kan du besøge laguner og tropiske søer, mens du nordpå kan se vandfald og kaffeplantager. Især er Forêt de Fazao-nationalparken bestemt et besøg værd!

Togo har faktisk så mange spændende muligheder, at vi har skrevet en artikel om det på vores rejseblog. Læs om vandfald, voodoo og flodheste og lad dig inspirere!

Men du kan også begive dig ud på eventyr i Togos nabolande og for eksempel opleve den mystiske voodookultur i Benin eller de brede, hvide sandstrande i Ghana.

 

Der er ingen grund til at være bekymret for at rejse på egen hånd. De fleste togolesere er venlige og interesserede i at vide mere om dig. De andre frivillige bor lige i nærheden.
Emilie og Signe, frivillige

Projekter i Togo

Ungdomsprojekter

Kontakt os på:
(+45)­­ 35 15 21 20
Tilbage til toppen ▲