You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Når du ankommer til Thailand

Ankomst til destinationen

Vi anbefaler at du flyver til Krabi. Her bliver du modtaget af en lokal medarbejder fra Projects Abroad – kig efter skiltet med vores navn og logo.

Efter din ankomst kører vi dig hen til din værtsfamilie. Frivillige bor hos lokale værtsfamilier i Krabi, Phuket Surat Thani.

Skal du bo og arbejde i Phuket eller Surat Thani, har du typisk en overnatning i Krabi inden vi følger dig videre.

Værtsfamilierne svarer til middelklasse efter lokale forhold, og selvom der er forskel på bekvemmeligheden, sikrer vi at de alle lever op til vores krav om renlighed, sikkerhed og adgang til rent drikkevand.

Mødet med dine nye omgivelser

Dagen efter tager vi dig med på introduktionstur i nærområdet. Du ser hvor du kan veksle penge, posthuset, de gode internetcaféer og hvor de frivillige plejer at slappe af sammen. Det er vigtigt for os at du hurtigt falder godt til, så du skal selvfølgelig ikke holde dig tilbage ned spørgsmål.

Alt afhængigt af tidspunktet besøger vi dit projekt for at præsentere dig for dine nye kollegaer. Ellers venter vi til næste morgen. På projektet arrangerer vi dit arbejdsskema og besvarer eventuelle spørgsmål fra dig eller din vejleder på projektet.

Den næste dag følger vi dig hen til din nye arbejdsplads. De fleste frivillige bor i gåafstand til deres projekt, men for nogle frivillige er det nødvendigt at bruge offentlig transport (bus). Uanset hvad hjælper vi dig med at finde vej, og vi dækker dine transportomkostninger til og fra arbejde hver dag.

Maden i Thailand er meget baseret på ris. Hertil følger andre retter såsom fisk, svinekød, oksekød, kylling, æg, grønsager og en suppe. Retterne kan være stærkt krydrede, salte eller søde og ofte det hele på en gang! Thailand er velegnede for vegetarer. Ofte serveres mange retter på en gang, og bliv ikke overrasket hvis hele familien sidder klar med hver sin ske omkring en stor gryde. Det er helt almindeligt blandt venner og familie.

Når du er frivillig på Natur & Miljøprojektet

Som frivillig på naturbevaringsprojektet bor du sammen med de andre frivillige i et fælleshus i Ao Nang som ligger omkring 20 km fra lufthavnen i Krabi. I Ao Nang får du en introduktionstur i området og møder de andre frivillige inden du starter på projektet.

De frivillige spiser sammen, og det serveres som regel en mindre buffet til frokost og aften. Glæd dig til ægte thaimad, og vær forberedt på at det smager anderledes og bedre (!) end i Danmark.

Kontakt os på:
(+45)­­ 35 15 21 20
Tilbage til toppen ▲