You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Ungdomsprojekt med Byggeri i Tanzania

Oversigt
Projektoversigt

Frivilligt arbejde for unge i Tanzania

  • Placering: Arusha
  • Projekttype: Daginstitution og skole
  • Rolle: At hjælpe med at bygge og renovere nye faciliteter i lokalsamfundet
  • Indkvartering: Værtsfamilie

Vores ungdomsprojekter er for frivillige i alderen 15-18 år.

Frivillig på ungdomsprojekt maler skole i Tanzania

På Byggeriprojektet i Tanzania vil du være med til at bygge en børnehave for udsatte børn i Maasai landsbyen som ligger nær Arusha. Dette er ekstremt vigtigt for landsbyen, da der ikke er nogen nærliggende børnehaver, så børnene har brug for et sikkert sted at være og lære.

I løbet af dit projekt vil du hjælpe med at bygge toiletter og klasseværelser i den ny børnehave og på andre skoler rundt omkring i landsbyen. Du vil også hjælpe med renoveringen af vores Maasai skole, som er bygget af tidligere frivillige. Projects Abroad står for skolens gang og fundering.

Alle de frivillige på Byggeprojektet vil arbejde sammen med en lokal bygningsarbejder. Han vil lære dig alt, hvad du behøver at vide, fra byggemetoder til brug af lokalt fremskaffet bygge materiale.

Aktiviteterne du vil være involveret i er:

  • Grave fundament
  • Mikse cement
  • Bygge mure
  • Konstruktion af tage
  • Male og dekorere

Du vil også lave noget lidt anderledes, siden du vil bygge et hønsehus for børnehaven. At holde høns vil hjælpe personalet med mad til børnene og ekstra indkomst for stedet.

Mens du er i Tanzania vil du opleve hverdagen i en traditionel afrikansk by. Du vil enten bo hos en lokal værtsfamilie eller i et gæstehus. Når du ikke har travlt med at lære forskellige tromme teknikker eller traditionelle danse, vil du bruge din tid på at udforske Tanzanias smukke landskab.

Landet har en rig historie, og der er meget at se og gøre. Når du går igennem byen vil du se den kolonialske indflydelse i arkitekturen og markeder. En mindeværdig begivenhed vil helt sikkert blive dit besøg i en af de mange nationalparker, hvor du vil se utroligt smuk natur og det afrikanske dyreliv.

Hvad er et Ungdomsprojekt?
Kontakt os på:
(+45)­­ 35 15 21 20
Tilbage til toppen ▲