You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Frivilligt arbejde med Undervisning i Tanzania

Oversigt
Projektoversigt
  • Placering: Arusha, Moshi
  • Projekttype: Skole
  • Rolle: At undervise elever i engelsk
  • Aldersgruppe: 5-16 år
  • Antal: 40-50 elever pr. klasse
  • Indkvartering: Værtsfamilier
  • Projektlængde: Fra 2 uger
  • Startdato: Fleksibel

Tanzanias to officielle sprog er engelsk og kiswahili, men mange af landets indbyggere taler også et eller flere af de omkring 100 stammedialekter.

Tanzanias uddannelsessystem er følgelig baseret på et princip om tosprogethed; mens det at mestre et godt engelsk er essentielt for et godt job i forretnings- eller turistindustrien, binder kiswahili Tanzanias befolkning sammen omkring deres rige kulturelle arv og værdier.

Alle frivillige uanset baggrund kan arbejde på disse projekter, uanset om du rejser i forbindelse med sabbatårkvote 2, praktikophold, en grupperejse, som voksenfrivillig eller hvad du nu har i tankerne.

Niveauet af mundtligt engelsk varierer meget fra landsdel til landsdel, og du hjælpe med at forbedre engelskstandarden på dit projekt i Tanzania. 

De officielle sprog i Tanzania er engelsk og swahili, men swahili er klart mest dominerende i lokalsamfundet. Du kan med fordel supplere dit arbejde med et sprogkursus og derved få en dybere forståelse for lokalsamfundet.

Din rolle på projektet

Skolepige i sit klasselokale i Tanzania

Du kan undervise børn i alderen 5-16 år på lokale skoler i Arusha eller Moshi. Eleverne er typisk delt op i klasser på 30-50 elever pr klasse. På skolerne arbejder du som hjælpelærer for en lokal lærer og med tiden kan du muligvis få ansvaret for din egen klasse.

Det er også muligt at undervise på en skole i Arusha for masaibørn i alderen 3-12 år. Skolen drives af Projects Abroad og ligger i mere landlige omgivelser end mange af de andre skoler. Her får du en unik og meget autentisk oplevelse af Tanzania. Du arbejder sammen med andre frivillige fra Projects Abroad om at tilrettelægge skemaet og undervise de lokale elever.

Hvis du har lyst, kan du også undervise i andre fag såsom kunst, sport, geografi, musik, fysik, matematik og drama. Hvis du har særlige ønsker eller kvalifikationer, så giv os gerne besked så vi kan finde det bedst passende projekt til dig.

Vores lokale personale arrangerer regelmæssigt workshops hvor du og andre frivillige på humanitært og undervisningsprojekter mødes for at diskutere diverse problemstillinger og kulturelle forskelle. Du kan få feedback på dit arbejde, lære lift swahiligloser og får gode råd med på vejen.

Jeg underviste den ældste klasse og havde fornøjelsen af virkelig at se en udvikling med børnene. De rykkede sig så meget på tre måneder og det var fantastisk at lære disse skønne børn at kende.
Katja, frivillig

 

Tanzania Teaching Management Plan
Kontakt os på:
(+45)­­ 35 15 21 20
Tilbage til toppen ▲