You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Frivilligt arbejde med Skolesport i Tanzania

Oversigt
  • Placering: Arusha
  • Rolle: At undervise børn og unge i idræt
  • Aldersgruppe: 7-14 år
  • Antal: 30-40
  • Indkvartering: Værtsfamilie
  • Projektlængde: Fra 2 uger
  • Startdato: Fleksibel

Er du sportsinteresseret og kan du lide at undervise i sport, er et af vores sportsprojekter sikkert noget for dig. Du skal ”bare” være glad for sport og have lyst til at lære fra dig. Derudover skal du være klar på en udfordring, og på at møde en masse nye mennesker.

Alle frivillige uanset baggrund kan arbejde på disse projekter, uanset om du rejser i forbindelse med sabbatår, kvote 2, praktikophold, en grupperejse, som voksenfrivillig, med din familie, som professionel eller hvad du nu har i tankerne. Vi garanterer store oplevelser imens du yder en vigtig indsats!

Fodbold er meget udbredt i Tanzania, og børn som spiller fodbold på gaden med en hjemmelavet bold er på ingen måde et særsyn. Fodbold er den mest populære sportsgren i Tanzania, men også basketball og volleyball udbredes mere. Vores sportsprojekter foregår på skoler i USA River som et lille lokalsamfund i udkanten af Arusha.

Fodboldkamp under sportsprojektet i Tanzania

De officielle sprog i Tanzania er engelsk og swahili, men swahili er klart mest dominerende i lokalsamfundet. Du kan med fordel supplere dit arbejde med et sprogkursus og derved få en dybere forståelse for lokalsamfundet.

Din rolle på projektet

Uanset hvilken sportsgren du foretrækker, kan du bidrage med entusiasme og energi på dette projekt. Dit arbejde vil bestå i at hjælpe lokale lærere med sportsundervisning. Om morgenen underviser du hovedsagligt i almindelig idræt, hvor eleverne laver både individuelle sportsaktiviteter og holdsport.

Du arbejder med børn i alle aldre alt afhængigt af hvornår deres idrætsundervisning ligger. Om eftermiddagen er du med til at træne hold på forskellige niveauer med det langsigtede formål at holdene skal deltage i turneringer.

Jeg føler på ingen måde at jeg har ”reddet” hele verden. Men jeg har været med til at give de lokale børn et smil på læben og et afbræk i deres lange og ensformige dag på skolebænken – og det var mit succeskriterie.
Jacob, frivillig

Ved at engagere børn og unge i sportslige aktiviteter er du ikke kun med til at give dem en sundere og mere aktiv hverdag. Du er også med til at skabe en følelse af sammenhold på banen, så de ikke forfalder til at være på gaden. Børnene føler samtidigt at de har en plads og en rolle, og de dermed ikke er overflødige.

Du kan være med til at give disse børn og unge en styrket selvbevidsthed om at de kan præstere; og så er det selvfølgelig vigtigt at have det sjovt imens.

Kontakt os på:
(+45)­­ 35 15 21 20
Tilbage til toppen ▲