You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Når du ankommer til Tanzania

Ankomst til destinationen

Vi anbefaler, at du flyver til Kilimajaro lufthavn, hvis du skal arbejde i Moshi og Kilimanjaro eller Arusha lufthavn, hvis du skal arbejde i Arusha, USA River, eller Monduli. I ankomsthallen bliver du modtaget af en lokal medarbejder fra Projects Abroad – kig efter skiltet med vores navn og logo. Når vi har hentet dig i lufthavnen, kører vi dig hen til din værtsfamilie, hvor du bliver taget godt imod. I myldretid tager det omkring to timer at køre fra Kilimanjaro lufthavn til Moshi, og omkring en time udenfor myldretid.

Du skal have et businessvisum ved ankomst til Tanzania, og det koster $250-$300, alt afhængigt af om du skal arbejde i Moshi eller Arusha. Det sørger vi selvfølgelig for, at du får mere information om inden din afrejse.

Frivillige i Arusha bor i eller omkring byen. Nogle frivillige bor inde i selve byen imens andre bor i USA River, som ligger 40 minutter øst for Arusha eller Monduli, som ligger en time vest for Arusha.

I Moshi bor frivillige hos lokale værtsfamilier. 

Værtsfamilierne svarer til middelklasse efter lokale forhold, og selvom der er forskel på bekvemmeligheden, sikrer vi, at de alle lever op til vores krav om renlighed, sikkerhed og adgang til rent drikkevand.

Enkelte frivillige bor på centre hvor de arbejder.

Mødet med dine nye omgivelser

Den næste dag får du din introduktionstur i nærområdet. Du ser hvor du kan veksle penge, posthuset, de gode internetcaféer og hvor de frivillige plejer at slappe af sammen. Det er vigtigt for os at du hurtigt falder godt til, så du skal selvfølgelig ikke holde dig tilbage ned spørgsmål.

Alt afhængigt af om der er tid på programmet, følger vi dig hen til dit projekt samme dag, ellers dagen efter. De fleste frivillige bor i gåafstand til deres projekt, men for nogle frivillige er det nødvendigt at bruge offentlig transport. Uanset hvad hjælper vi dig med at finde vej, og vi dækker dine transportomkostninger til og fra arbejde hver dag.

Du kan altid kontakte vores lokale personale, ligesom at de vil besøge dig på projektet og følge op på hvordan det går. De holder jævnligt sociale aktiviteter for alle frivillige, og du vil blive en del af et godt netværk af frivillige og ansatte.

Vores kontor i Arusha er i en høj blå bygning i centrum af byen. Den lokale busstation er lige ved siden af kontoret og gør det nemt at komme dertil. Både vores kontor i Arusha og kontoret i Moshi har gode lokaler, og fungerer som mødesteder for de frivillige. Her kan I slappe af og læse dagens avis, låne en bog eller finde materialer til brug på projekterne.

Med Kilimanjaro, Zanzibar, Ngorogoro, Serengeti, Victoria-søen og meget mere er der rigeligt at give sig til i Tanzania.

Kontakt os på:
(+45)­­ 35 15 21 20
Tilbage til toppen ▲