You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Frivilligt arbejde med Filmproduktion i Tanzania

Oversigt
  • Placering: Arusha
  • Projekttype:Filmproduktion
  • Rolle: At arbejde sammen med lokale undervisere og lære elever om filmproduktion.
  • Krav: Du skal have mindst 1 års relevante studier.
  • Indkvartering: Værtsfamilie
  • Priser: Fra 19.550 Kr.
  • Projektlængde: Fra 4 uger
  • Startdato: Fleksibel

Journalistik i Tanzania – film produktion

Er du god for entusiasme, motivation og noget erfaring er du den rette frivillige til vores projekt med filmproduktion. Her er du med til at afholde workshops, praktiske lektioner og vise lokale indbyggere i Arusha hvordan man kommer i gang med at beskæftige sig med filmproduktion.

Din rolle på projektet

Du og de andre frivillige på projektet arbejder på et filminstitut. I lærer lokale unge de mange aspekter af film produktion såsom redigering, lys, design, kreativ historiefortælling, produktion, og tv-journalistik. Som frivillig hjælper du det faste personale på projektet og du støtter dem i de forskellige daglige opgaver ligesom at du hjælper eleverne med at lave deres egne produktioner.

Journalistik i Tanzania – film produktion

Hvert år udvælges omkring 45 elever i alderen 18-28 pr til at deltage i et 3-års træningsprogram. Frivillige spiller en stor rolle når det kommer til samspillet og undervisningen af brugerne. Sammen med det lokale personale giver du brugerne mere viden om filmproduktion og branchen ligesom at deres sociale, kreative og hverdagskompetencer udvikles.

Du vil blive opfordret til at arbejde med eleverne i mindre grupper, hvor I kan udveksle idéer, kulturelle forskelle, generelle synspunkter og på den måde idéudvikle og skabe et kreativt forum. Formålet med dette projekt er at give eleverne de nødvendige redskaber at arbejde videre med.

Frivillige som vil arbejde med filmproduktion skal have gennemført mindst et års relevant uddannelse.

Vi anbefaler at du deltager på journalistikprojektet i mindst 4 uger for at få et optimalt udbytte.

Kontakt os på:
(+45)­­ 42 40 90 20
Tilbage til toppen ▲