You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Frivilligt arbejde i Tanzania

Oversigt
  • Placering: Arusha, Moshi , Endulen
  • Projektlængde: Fra 2 uger
  • Indkvartering: Værtsfamilier i Moshi og Aruhsa og gæstehus i Endulen

Klik her for at vælge projekt

Frivilligt arbejde i Tanzania Frivilligt arbejde i Tanzania

Tanzania er hjem for kontinentets højeste bjerg, største sø, et enormt wildlife reservat og hundredvis af paradisstrande – med andre ord, en fantastisk diversitet. Frivilligt arbejde i Tanzania er særdeles populært blandt vores frivillige og er en oplagt introduktion til det afrikanske kontinent. Vores projekter i Tanzania spænder bredt: fra frivilligt arbejde med børn over journalistiske projekter til juraarbejde.

Tanzania har været selvstændigt siden 1961 og forenet siden 1964, og landets kultur er et spændende mix af elementer fra kolonitiden, ældgamle stammetraditioner samt moderne tendenser. Der er sket store økonomiske forbedringer de sidste 40 år og landets stabile politiske system udgør en solid base for vedvarende vækst.

Vi har projekter i Tanzania for alle, der drømmer om at lave frivilligt arbejde i udlandet! Uanset om du rejser i et sabbatår, for at optjene point til kvote 2, som studerende i praktikophold, med din familie, eller voksenfrivillig, arrangerer vi et bæredygtigt projekt, som alle - både du og vores projektpartner - vil få et stort udbytte af.

Projects Abroad i Tanzania

Frivilligt arbejde i Tanzania

Projects Abroads projekter foregår i og omkring byerne Moshi og Arusha som er placeret i det nordlige Tanzania og i Endulen som findes i Ngorongoro Nationalpark.

Moshi ligger i hjertet af den bjergrige Kilimanjaro-region. Denne fredelige og venlige by er omgivet af bjerge, skove og smukke enge og er kendt for at være indgangen til Kilimanjaro‐nationalpark. Ud over den smukke natur, som omringer byen, er området også kendt for dets kaffebønner. Du kan derfor gå på opdagelse på gårdene nær byen og finde den perfekte kop kaffe.

Byen har en fascinerende historie, og du har her også mulighed for at arbejde med Chaggafolket. Du kan lære om deres traditioner, kulturer og dagligliv. Du har også rig mulighed for at tage på vandreture, se betagende smukke vandfald, bjergskråninger, nyde en dukkert i brusende varme kilder, hoppe på cyklen og cykle ad skovstier, forbi frodige grønne marker og besøge nærliggende landsbyer.

Arusha ligger ved foden af Meru-vulkanen, som udgør en imponerende silhuet over byens lave skyline, og er en populær turistdestination for arrangering af safariture. Afrikas højeste bjerg, Kilimanjaro, ligger ikke mere end 2 timer væk! Du vil bo hos en lokal værtsfamilie, og vores lokale medarbejdere vil sørge for, at du falder godt til.

Vi arbejder desuden i Endulen i Ngorongoro Nationalpark, som er cirka 5 timers kørsel fra Arusha. Du bor og arbejder i en lille masailandsby i en nationalpark med en storslået natur. Her har vi flere forskellige projekter, og frivillige bor sammen i et gæstehus.

Fik vi opfyldt vores ønske om at opleve det rigtige Afrika? Ja! Nu er Afrika dog lige så mangfoldigt som Europa, men vi kom i hvert fald ind under huden på Tanzania, som er et fantastisk og forfærdeligt land på samme tid. Tilmed mødte vi så mange utroligt søde og hjælpsomme mennesker, så vi fik en sommerferie, som vi aldrig vil glemme.
Familien Predelli, frivillig familie

Oplev mere i Tanzania!

Frivilligt arbejde i Tanzania

Det livlige og farverige Tanzania vil uden tvivl give dig masser af underholdning og spændende udfordringer, når du ikke arbejder.

Der er masser at give sig til i weekenden og efter du har afsluttet dit projekt. Du kan f.eks. slappe af på Zanzibar, bestige Kilimanjaro - toppen af Afrika, tage på safari, besøge masailandsbyer eller udforske byerne. Der rigeligt med strande, markeder, museer og parker at udforske.

Tanzania har fornuftige transportmuligheder, og du kan således rejse med tog, langtursbusser og indenrigsfly når du skal på eventyr.

Hakuna matata!

Projekter i Tanzania

Ungdomsprojekter

Kontakt os på:
(+45)­­ 35 15 21 20
Tilbage til toppen ▲