You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Frivillig i Sydamerika

Dine muligheder for frivilligt arbejde i Sydamerika

Bliv frivillig i Sydamerika og oplev den unikke saltørken i Bolivia

Sydamerika er et storslået kontinent! Det har det hele: en fantastisk diversitet i naturen, stærke lokale kulturer og gæstfrie indbyggere i alle lande.

Vi formidler frivilligt arbejde i Argentina, Bolivia, Ecuador og Peru, hvor vi har et bredt spænd af projekter, lige fra arkæologi i Perus gamle inkarige og naturbevaring i nationalparker på Galapagos til hesteterapi i Argentina og musik Bolivia.

Kom tæt på de lokale sydamerikanere i Argentina

Alle frivillige uanset baggrund kan arbejde på disse projekter, hvad enten du rejser i forbindelse med sabbatår, kvote 2, praktikophold i udlandet, en grupperejse, som voksenfrivillig eller hvad du nu har i tankerne. Du kan også roligt overveje at tage familien med ud på jeres livs oplevelse.

Spansk er et hovedsprog i Argentina, Bolivia, Ecuador og Peru, og vi anbefaler derfor, at du lærer lidt spansk inden afrejse. På enkelte projekter, f.eks. inden for Medicin & Sundhed, er det er krav at kunne tale et middelgodt spansk. På vores projekter inden for Natur & Miljø er arbejdssproget altid engelsk.

En frivillig i Sydamerika tager sig et hvil i regnskoven i Peru

Du kan overveje at supplere dit projekt med et spanskkursus. Her arrangerer vi privatundervisning for dig, så du får det optimale ud af undervisningen.

Oplev mere som frivillig i Sydamerika

Du har altid fri i weekenden til at tage på spændende udflugter. Derudover er det oplagt at rejse rundt som turist efter du har afsluttet dit projekt, og der er rigeligt at give sig til.

I Argentina kan du f.eks. trekke i Patogonien eller besøge Iguazu-vandfaldene; i Bolivia skal du selvfølgelig opleve saltørkenen i Uyuni eller hovedstaden La Paz, som er den højest beliggende hovedstad i verden.

I Peru er Machu Picchu et must! Du skal heller ikke snyde dig selv for at trekke i Andesbjergene eller i Amazonasregnskoven.

I Ecuador foregår alle vores projekter på Galapagos, og allerede her har du krydset den vigtigste seværdighed i Ecuador af på listen. Her kan du udforske nationalparker, dykke med hvalhajer eller besøge nogle af de øvrige øer som udgør Galapagos.

Det er en lang flyvetur til Sydamerika, men det er sandelig turen værd!

Kontakt os på:
(+45)­­ 35 15 21 20
Tilbage til toppen ▲