You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Humanitært arbejde i Sydafrika

Oversigt

2 uger
  • Søndag 15. december 2019 – Lørdag 28. december 2019

Vinterprojekt i Sydafrika

  • Placering: Cape Town
  • Projekttype: Daginstitution
  • Rolle: At undervise børn og hjælpe med lavpraktiske ativiteter
  • Indkvartering: Værtsfamilie

Vores vinterprojekter er arrangerede ophold for frivillige i alle aldre til vinter. Du kommer til at arbejde på projektet i en gruppe bestående af andre frivillige fra hele verden.

Projektet er tilrettelagt således at de frivillige yder en indsats på projektet, og vores lokale personale arrangerer en række aktiviteter i fritiden, således at du oplever mest muligt af Sydafrikas skønne kultur i løbet af dit ophold.

I arbejder med børn og unge fra fattige kvarterer, og I hjælper det lokale personale med de daglige arbejdsopgaver. Især basale undervisningsaktiviteter, lege med fokus på læring og læsning og forskellige udviklingsaktiviteter.

South Africa Care

Som frivillige hjælper I også til med aktiviteter, f.eks. sportsaktiviteter på stranden eller kreative håndværk. Det kan også være at I hjælper lokale organisationer, f.eks. et center for hjemløse.

Sammen med andre frivillige bor du hos lokale værtsfamilier, som giver jer en god introduktion til Sydafrikas spændende kultur.

Vores lokale personale vil altid stå klar med en hjælpende hånd, og arrangerer forskellige sociale aktiviteter. Du kan for eksempel gå en tur på Taffelbjerget, besøge Robben Island, besøge en township og et lokalt marked.

Kontakt os på:
(+45)­­ 35 15 21 20
Tilbage til toppen ▲