You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Når du ankommer til Sydafrika

Ankomst til destinationen

Vi anbefaler at du flyver til Cape Town. I ankomsthallen bliver du modtaget af en lokal medarbejder fra Projects Abroad – kig efter skiltet med vores navn og logo.

Velkommen til Regnbuenationen! Du vil se et miks af farver, nationaliteter og racer, så du vil bestemt ikke skille dig ud fra mængden.

Alle frivillige i Cape Town bor hos lokale værtsfamilier i de sydlige forstæder. Når vi har hentet dig i lufthavnen, kører vi dig hen til din værtsfamilie, hvor du bliver taget godt imod.

Værtsfamilierne svarer til middelklasse efter lokale forhold, og selvom der er forskel på bekvemmeligheden, sikrer vi at de alle lever op til vores krav om renlighed, sikkerhed og adgang til rent drikkevand.

Mødet med dine nye omgivelser

Den næste dag får du din introduktionstur i nærområdet. Du ser hvor du kan veksle penge, posthuset, de gode internetcaféer og hvor de frivillige plejer at slappe af sammen. Det er vigtigt for os at du hurtigt falder godt til, så du skal selvfølgelig ikke holde dig tilbage ned spørgsmål.

Samme dag giver dig en introduktion til dit projekt. De fleste frivillige bor i gåafstand til deres projekt, men for nogle frivillige er det nødvendigt at bruge offentlig transport. Uanset hvad hjælper vi dig med at finde vej, og vi betaler din transport til og fra arbejde hver dag.

Du kan altid kontakte vores lokale personale, ligesom at de vil besøge dig på projektet og følge op på hvordan det går. De holder jævnligt sociale aktiviteter for alle frivillige, og du vil blive en del af et godt netværk af frivillige og ansatte.

Du kan glæde dig til at være en del af en pulserende storby med et stort miks af alt. Sydafrikanerne elsker mad, og du kan glæde dig til at smage alt fra traditionelle retter til indisk, portugisisk, mozambisk og mange andre lækre retter.

Selv om Sydafrika er et stort land, er der rigeligt med gode transportmuligheder som du kan benytte i weekenden eller når du har fri fra projektet om eftermiddagen.

Når du er frivillig på Natur & Miljøprojektet

Når du skal arbejde på vores Natur & Miljøprojekt, skal du flyve til Polekwane lufthavn. Her hentes du ag vores lokale personale som tager dig med på en tre timers køretur tilbage til lejren. Projektet foregår på Botswanasiden af Limpopo-floden.

Når du bor og arbejder i en lejr i et stor naturreservat, er der begrænset internet og mobiladgang. Af sikkerheds hensyn må du ikke bevæge dig rundt i reservatet på egen hånd. Cirka en gang om ugen tager frivillige til den nærmeste by for at købe forsyninger og genoptage kontakten med omverdenen.

Kontakt os på:
(+45)­­ 35 15 21 20
Tilbage til toppen ▲