You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Frivilligt arbejde med Hesteterapi i Sydafrika

Oversigt
  • Placering: Constantia, Cape Town
  • Rolle: Du hjælper handicappede børn og unge med rehabilitering igennem hesteterapi
  • projekttype: Hesteterapicenter
  • Indkvartering: Værtsfamilie
  • Priser: Fra 20.550 kr
  • Projektlængde: Fra 4 uger
  • Startdato: Fleksibel

Frivillige og ryttere i ridesalen på vores hesteterapi-projekt i Sydafrika

Frivillige og rytteren rider udendørs på vores hesteterapi-projekt i Sydafrika

Glad rytter på hesteryg på vores hesteterapi-projekt i Sydafrika

Det sydafrikanske rideforbund for handicappede (SARDA) blev grundlagt i Cape Town i 1973. I dag er der centre i Durban, Port Elizabeth og mange andre steder i Sydafrika. SARDA er associeret med rideforbundet for handicappede i England og det internationale rideforbund for handicappede.

SARDA’s mål er at tilbyde muligheden for terapeutisk og rekrativ ridning for handicappede, således at de kan udnytte alle aspekter af deres mentale, fysiske og sociale tilværelse. Forbundet eksisterer i kraft af et samarbejde mellem instruktører og frivillige, som stiller deres tid og viden til rådighed.

Grupper på op til 11 børn med forskellige handicap, inklusive spastisk lammelse, autisme, og Down’s syndrom, ankommer i løbet af dagen fra deres hjem eller bosteder. Frivillige fra SARDA har et vigtigt ansvar, da de er grunden til, at organisationen kan eksistere. Som frivillig kan du have to forskellige funktioner.

Alle frivillige uanset baggrund kan arbejde på disse projekter, uanset om du rejser i forbindelse med sabbatår, kvote 2, praktikophold i udlandet, en grupperejse, som voksenfrivillig, som professionel, eller hvad du nu har i tankerne.

Din rolle på projektet

Den første funktion er som ”leder”, hvor du dit eneste ansvar er at passe ridecentrets heste. Hvis der ikke er nogen ”side-walkers” på centret, vil du også skulle holde øje med, hvordan de forskellige ryttere klarer sig, men det forventes ikke, at du underviser rytterne.

Den anden funktion er som “side-walker”, hvor du agerer bindeled mellem rytteren og instruktøren. Din vigtigste opgave er at få rytteren til at slappe af, at styrke meddelelserne fra instruktøren, at give støtte (fysisk eller mentalt), at hjælpe i nødstilfælde og at opbygge et tæt forhold til rytteren.

Frivillige vil være under opsyn af staldmesteren og andre professionelle instruktører, som vil lede og undervise alle ridetimerne. Grundet arbejdets natur, lægger personalet fra SARDA i høj grad vægt på, at du kommer til at gennemgå den nødvendige træning, inden du får lov til at gå igang med arbejdet. Det er ikke påkrævet, at du har rideerfaring for at kunne deltage i projektet.

Som frivillig vil du arbejde alle hverdage fra 8.30 til 17.15 med to timers frokostpause. Du skal kunne deltage på dette projekt i mindst 4 uger.

Kontakt os på:
(+45)­­ 35 15 21 20
Tilbage til toppen ▲