You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Frivilligt arbejde i Sydafrika

Oversigt
  • Placering: Cape Town, Wild At Tuli
  • Projektlængde: Fra 1 uge
  • Indkvartering: Værtsfamilier i Cape Town og delte soverum i Wild At Tuli

Klik her for at vælge projekt

Sydafrika Lokale børn på de smukke strande ved Cape Town

I Sydafrika kan du opleve sand energi og optimisme. Landet har storslåede landskaber, en overflod af naturrigdomme og et næsten perfekt klima, og på trods af omfattende problemer med fattigdom og eftervirkningerne fra apartheidstyret er det svært ikke at se en lys fremtid for denne multikulturelle nation.

Sydafrika er 5 gange så stort som Storbritannien, og byder på et væld af kontraster mellem rig og fattig, land og by, og mellem de mange folkeslag i landet. Sydafrika er kendt som "regnbuenationen" og har hele 11 officielle sprog.

Vi har projekter i Sydafrika for enhver frivillig! Uanset om du rejser i et sabbatår, for at optjene point til kvote 2, som studerende i praktikophold, med din familie, eller voksenfrivillig, arrangerer vi et bæredygtigt projekt, som alle - både du og vores projektpartner - vil få et stort udbytte af.

Projects Abroad i Sydafrika

Hovedparten af vores projekter foregår i Cape Town, hvor du også finder vores lokale kontor. Kun vores unikke Natur & Miljøprojekt er ikke i Cape Town; det finder du i stedet på grænsen mellem Sydafrika og Botswana. Her bor og arbejder vores frivillige mellem "the big five" (løver, leoparder, næsehorn, bøfler og elefanter) i et naturreservat.

I Cape Town bor frivillige hos lokale værtsfamilier, og vi sørger for transporten til og fra arbejde hver dag. Trods Sydafrikas ekstreme ulighed og komplekse sammensætning vil du få store og mindeværdige oplevelser fra den varme befolkning.

Jeg mødte mennesker fra hele verden, og vi havde alle den ting til fælles, at vi var kommet til Sydafrika for at gøre en forskel, arbejde frivilligt og møde nye mennesker.
Stine, frivillig

Oplev mere!

Frivillig researcher elefanter på grænsen mellem Botswana og Sydafrika

I weekenderne og efter afslutningen af dit frivillige arbejde vil du have gode muligheder for at rejse og slappe af. Som den 3. største by i Afrika har Cape Town rigeligt at byde på: smukke strande, Taffelbjerget og nærliggende vingårde er gode udgangspunkter for en skøn weekend!

Derudover er Sydafrika simpelthen et paradis for den eventyrlystne rejsende. For at nævne i flæng: cage-diving med hajer, waterrafting og verdensklasse surfingsmuligheder, og så selvfølgelig fremragende safarier!

Du kan stå på ski og dase på stranden inden for ganske få dage i Sydafrika, så du skal bare finde ud af hvor du vil starte!

Projekter i Sydafrika

Ungdomsprojekter

Sæsonspecifikke Projekter

Kontakt os på:
(+45)­­ 35 15 21 20
Tilbage til toppen ▲