You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Frivilligt arbejde og praktikophold i Stillehavet

Frivillige underviser i ernæring i Fiji

Stillehavet er det største ocean i verden og omgiver hundredvis af smukke øer og lande, heraf Fiji og Samoa, som di kan rejse til som ulandsfrivillig eller studerende på praktikophold.

Alle frivillige uanset baggrund kan arbejde på et eller flere projekter i Stillehavet, uanset om du rejser i forbindelse med sabbatårkvote 2, praktikophold i udlandet, en grupperejse, som voksenfrivillig, sammen med din familie eller hvad du nu har i tankerne.

Frivilligt arbejde og praktikophold i Fiji

Frivillige på strand i Samoa

Fiji består af hundredvis af mindre øer, og vi arbejder på Viti Levu, hvor vi har projekter i Nadi og Pacific Harbour. Du kan f.eks. arbejde i mindre landsbyer eller på vores unikke hajprojekt.

Du bliver taget imod af en smilende og gæstfri lokalbefolkning.

Læs mere om frivilligt arbejde i Fiji

Frivilligt arbejde og praktikophold i Samoa

Smuk strand i Fiji

Samoa er indbegrebet af en Stillehavsø: grøn, frodigt, varmt og roligt. Her er den lokale samoanske kultur meget stærk og kun lidt påvirket af vestlig indflydelse, så glæd dig til et unik og autentisk oplevelse.

Vi har projekter i den lille hovedstad, Apia, hvor du kan arbejde på forskellige projekter som ernæring, sport, humanitært arbejde og undervisning.

Læs mere om frivilligt arbejde i Samoa

Oplev Stillehavet!

Der er masser at give sig til i Fiji og Samoa, og især aktiviteter som dykning og snorkling er oplagte i det klare, blå vand om øerne. Ellers anbefaler vi også besøg til naboøerne, hvor du kan slappe af på lækre resorts med hvide sandstrande, vandre til smukke vandfald og nationalparker, besøge traditionelle landsbyer og meget mere!

Kontakt os på:
(+45)­­ 35 15 21 20
Tilbage til toppen ▲