You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Frivilligt arbejde med Veterinærmedicin i Sri Lanka

Oversigt
  • Placering: Kuliyapitiya
  • Projekttype: Dyreklinik og besøg hos landmænd
  • Rolle: At observere og assistere lokale dyrlæger behandle landbrugsdyr og husdyr
  • Indkvartering: Værtsfamilie
  • Projektlængde: Fra 4 uger
  • Startdato: Fleksibel

rivillige arbejder som dyrlæger

Overvejer du en karriere som dyrlæge eller elsker du at arbejde med dyr, så er vores veterinærmedicinsprojekt i Kuliyapitiya i Sri Lanka bestemt værd at overveje.

Vi samarbejder med både offentlige og private dyreklinikker i Sri Lanka, og frivillige kan således arbejde med både husdyr og landbrugsdyr.

Alle frivillige er velkomne på dette projekt. Uanset om du vil af sted i et sabbatår, for at optjene point til kvote 2, i forbindelse med et praktikophold i udlandet, som voksenfrivillig eller som professionel kan du hjælpe med at gøre indsats for dyrelivet.

Din rolle på projektet

På de offentlige klinikker kan lokale indbyggere få gratis behandling til deres dyr. Faciliteterne er meget basale, men frivillige arbejder sammen med uddannede dyrlæger.

Når landbrugdsdyr har behov for behandling, tilser I dem på selve gården. De kommer ikke på klinikken. Du kan dermed forvente at tage med den lokale dyrlæge på hjemmebesøg.

På de offentlige klinikker arbejder frivillige hovedsagligt om formiddagen fra kl. 8 til kl. 13.

På de private klinikker betales der for behandlingerne, og faciliteterne har en højere standard. Klinikkerne ejes og drives af lokale dyrlæger, og det er hovedsagligt husdyr som hunde og katte som behandles.

De private klinikker er åbne fra kl. 8 til 14 og igen fra kl. 18-21 (til operationer).

Mængden af praktisk arbejde afgøres ud fra dine kvalifikationer og kompetencer, og det er 100% op til de lokale dyrlæger at vurdere, om du er kvalificeret til praktisk arbejde. Vi opfordrer derfor frivillige til at udvise initiativ og entusiasme på projektet.

Vi så mange skæbner, både for dyr og mennesker, og jeg fik et godt indblik i den hverdag som befolkningen havde igennem samtaler med dem der kom på klinikken.
Josefine, frivillig

 

Kontakt os på:
(+45)­­ 35 15 21 20
Tilbage til toppen ▲