You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Praktikophold med Obstetrik i Sri Lanka

Oversigt
Projektoversigt
  • Placering: Byer mellem Negombo og Colombo
  • Rolle: At arbejde sammen med kvalificerede sygeplejersker og få værdifuld erfaring inden for sygepleje
  • Praktiksted: Hospitaler
  • Krav: Du skal være jordemoderstuderende
  • Indkvartering: Værtsfamilie
  • Praktiklængde: Fra 4 uger
  • Startdato: Fleksibel

I Sri Lanka arbejder jordemoderstuderende sammen med lokale sygeplejersker og læger på offentlige hospitaler i byer mellem Negombo og Colombo. Uanset hvor du arbejder, vil du få god støtte og et lærerigt praktikophold.

Ved at rejse ud i et praktikophold med Projects Abroad er du sikker på at få god støtte og vejledning fra den første kontakt og til du er hjemme igen, rigere på oplevelser og erfaringer.

Du får en god rådgivning om dokumentationskrav og det øvrige papirarbejde, og vi beder dig først om at tilmelde dig, når vi har en praktikaftale klar til underskrift.

Det er ikke et krav at kunne tale det lokale sprog, singalesisk, men det kan være en hjælp at kunne enkelte gloser. Du kan derfor overveje at supplere dit arbejde med et sprogkursus og derved også få en dybere forståelse for lokalsamfundet.

Din rolle som praktikant

Frivillige på medicinsk projekt i Sri Lanka

Som udgangspunkt vil alle jordemoderstuderende arbejde på et stort kvindehospital, hvor der er fødegang, barselsafsnit, obstetrikafdelinger, og børneafdelinger.

Det er også muligt at arbejde på andre hospitaler med fødegange og barselsafsnit. Uanset hvor du arbejder, vil du lære igennem observation og dialog med de lokale læger og sygeplejersker.

Det er også muligt at arbejde med ayurvedic, hvis du interesserer dig for traditionel medicin. Du kan vælge at rotere på flere afdelinger, hvis du foretrækker dette.

Vi arrangerer jævnligt workshops, seminarer og outreaches hvor du sammen med de andre studerende og frivillige lærer mere om sundhedsfremmende arbejde i Sri Lanka.

Bæredygtige praktikophold med etiske retningslinjer

I samarbejde med vores lokale partnere har vi udviklet en langsigtet handlingsplan, som adresserer udfordringer og behov i det pågældende land.

Vi bruger en sikker og anonym global database til at dokumentere og følge vores frivilliges arbejde på projekterne. Her noterer vi alle oplysninger indsamlet fra outreaches, sundhedskampagner, og anonymiserede patientprofiler, så vi kan følge udviklingen for både områder og den enkelte patient. Vi bruger også dataene til research og publikationer om sundhedsrelaterede emner. 

Det er afgørende, at du følger vores etiske retningslinjer og adfærdskodeks. Patienterne kommer altid i første række, og vi sørger for, at du får en grundig introduktion når du ankommer.

Ønsker du at arbejde i Sri Lanka i mere end 4 uger, skal du have en arbejdstilladelse. Vi skal derfor bede dig sende os din ansøgning 5 måneder inden afrejse, idet det tager noget at får arbejdstilladelsen på plads.

Sri Lanka Medicine & Healthcare Management Plan
Kontakt os på:
(+45)­­ 35 15 21 20
Tilbage til toppen ▲