You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Frivilligt arbejde inden for Sygepleje i Sri Lanka

Oversigt
Projektoversigt
  • Placering: Panadura, Galle og Colombo
  • Rolle: At arbejde med og observere sygeplejersker på en række forskellige afdelinger.
  • Projekttype: Hospital, outreach
  • Krav: Mindst 18 år
  • Indkvartering: Værtsfamilier
  • Priser: Fra 14.150 kr
  • Projektlængde: Fra 4 uger
  • Startdato: Fleksibel

Vores sygeplejeprojekter i Sri Lanka foregår i byerne, Panadura, Galle og Colombo, hvor vi samarbejder med forskellige hospitaler.

I Sri Lanka er der desuden enestående muligheder for frivillige for at arbejde med traditionel medicin, ayurveda. Disse behandlinger, der har været brugt i årtusinder af de lokale indbyggere, er i dag af stor værdi i behandlingsmetoder i hele verden.

Det er ikke et krav at kunne tale det lokale sprog, singalesisk, men det kan være en hjælp at kunne enkelte gloser. Du kan derfor overveje at supplere dit arbejde med et sprogkursus og derved også få en dybere forståelse for lokalsamfundet.

Uanset om du rejser i et sabbatår, for at optjene point til kvote 2, som studerende i praktikophold, eller som voksenfrivillig, vil du få en lærerig oplevelse på et sygeplejeprojekt i Sri Lanka.

Er du allerede uddannet sygeplejerske, skal du også være særdeles velkommen til at bidrage med din viden og erfaring som professionel.

Under hele forløbet vil du få god hjælp fra Projects Abroad. Du vil få en koordinator fra vores lokale team, som vil støtte dig under hele dit projektforløb.

Din rolle på projektet

Frivillig på medicinsk projekt i Sri Lanka

Det er altid de lokale læger og sygeplejersker som vurderer om, og i så fald hvilke, praktiske opgaver du kan varetage. Patienternes tarv kommer altid først, og uden uddannelse eller erfaring vil du udelukkende observere.

Fælles for alle vores sygeplejeprojekter er, at de frivillige kan arbejde på forskellige afdelinger i to ugers rotation. Du er også velkommen til at arbejde på den samme afdeling under hele forløbet. Det giver dig mulighed for at fordybe dig i et foretrukket speciale.

En gang om måneden arrangerer vi Medical Camps, hvor frivillige sammen med lokalt sundhedsfagligt personale tager ud i lokalsamfundet for at behandle lokale indbyggere. Det kan også være oplysningsarbejde om forskellige emner inden for sundhed på skoler og lignende.

Hver måned arrangerer vi Medical Seminars, hvor en lokal læge giver en præsentation om forskellige medicinske emner. Her kan frivillige på medicinske projekter mødes med vejledere og diskutere forskellige problemstillinger i forbindelse med arbejdet.

Du arbejder mandag til fredag, typisk fra morgenstunden og til midt på eftermiddagen. Du har dermed altid fri i weekenden til at opleve mere af Sri Lanka.

Bæredygtige projekter med etiske retningslinjer

I samarbejde med vores lokale partnere har vi udviklet en langsigtet handlingsplan, som adresserer udfordringer og behov i det pågældende land. Vi arbejder sammen om at nå målsætningen for handlingsplanen, og du vil se hvordan dit arbejde er vigtigt for den langsigtede indsats.

På alle vores projekter inden for Medicin & Sundhed bruger vi en sikker og anonym global database til at dokumentere og følge vores frivilliges arbejde på projekterne. Her noterer vi alle oplysninger indsamlet fra outreaches, sundhedskampagner, og anonymiserede patientprofiler, så vi kan følge udviklingen for både områder og den enkelte patient. Vi bruger også dataene til research og publikationer om sundhedsrelaterede emner. 

Det er afgørende, at alle frivillige og studerende på projekter inden for Medicin & Sundhed følger vores etiske retningslinjer og adfærdskodeks. Patienterne kommer altid i første række, og vi sørger for, at du får en grundig introduktion når du ankommer.

Vil du arbejde i Sri Lanka i mere end 4 uger, skal du registreres hos myndighederne. Vi beder dig derfor tilmelde dig senest fire måneder inden afrejse, så vi kan nå at få det hele på plads for dig.

Sri Lanka Medicine & Healthcare Management Plan
Kontakt os på:
(+45)­­ 35 15 21 20
Tilbage til toppen ▲