You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Frivilligt arbejde med Farmaci i Sri Lanka

Oversigt
  • Placering: Panadura og Horana
  • Rolle: At observere og evt. assistere lokale farmaceuter i opmåling og udlevering af medicin
  • Projekttype: Hospital
  • Indkvartering: Værtsfamilie
  • Priser: Fra 17.550 kr
  • Projektlængde: Fra 4 uger
  • Startdato: Fleksibel

Frivilligt arbejde med farmaci

Med frivilligt arbejde på et farmaciprojekt i Sri Lanka får du et spændende indblik i faget i et udviklingsland. Du kan arbejde med farmaci i Panadura og Horana, hvor vi også har andre projekter.

Alle frivillige uanset baggrund kan hjælpe til på dette projekt. Om du er i gang med et sabbatår, vil optjene point til kvote 2, eller blot vil gøre en forskel som voksenfrivillig, kan du være med.

Vi arrangerer ligeledes praktikophold inden for farmaci, så er du studerende og interesseret i arbejde med farmaci som et led i din uddannelse, kan vi planlægge et lærerigt praktikophold for dig.

Din rolle på projektet

Vi samarbejder med hospitaler i Sri Lanka, og på farmaciprojektet arbejder du i en afdeling for medicinudlevering.

Her arbejder du sammen med en uddannet farmaceut, som vil hjælpe dig under hele dit projekt. Det er altid op til det faste personale at afgøre dine arbejdsopgaver, men du skal forvente at lære igennem observation og dialog.

Du vil lære hvordan man udmåler, pakker og distribuerer medicin til patienter. Du vil også lære hvordan dataindsamling om faget foregår.

Vi arrangerer jævnligt outreaches for alle frivillige på projekter inden for Medicin & Sundhed, og her kan du også deltage. Sammen med kvalificeret sundhedspersonale tager I ud i lokalsamfund for at give gratis sundhedsydelser. Du vil arbejde sammen med en farmaceut om at udlevere medicin.

Du kan også blive bedt om at hjælpe med forebyggelses- og oplysningskampagner på skoler og i lokalsamfund.

I Sri Lanka afholder vi hver måned et seminar for alle frivillige på projekter inden for Medicin & Sundhed, hvor en lokal læge giver en præsentation om relevante emner.

Bæredygtige projekter med etiske retningslinjer

I samarbejde med vores lokale partnere har vi udviklet en langsigtet handlingsplan, som addresserer udfordringer og behov i det pågældende land. Vi arbejder sammen om at nå målsætningen for handlingsplanen, og du vil se hvordan dit arbejde er vigtigt for den langsigtede indsats.

På alle vores projekter inden for Medicin & Sundhed bruger vi en sikker og anonym global database til at dokumentere og følge vores frivilliges arbejde på projekterne. Her noterer vi alle oplysninger indsamlet fra outreaches, sundhedskampagner, og anonymiserede patientprofiler, så vi kan følge udviklingen for både områder og den enkelte patient. Vi bruger også dataene til research og publikationer om sundhedsrelaterede emner. 

Det er afgørende, at alle frivillige og studerende på projekter inden for Medicin & Sundhed følger vores etiske retningslinjer og adfærdskodeks. Patienterne kommer altid i første række, og vi sørger for, at du får en grundig introduktion når du ankommer.

Der er med andre ord basis for et særdeles lærerigt og givende ophold i Sri Lanka!

Kontakt os på:
(+45)­­ 35 15 21 20
Tilbage til toppen ▲