You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Gruppeprojekter for Unge Voksne (18-25 år)

Oversigt
Projektoversigt

Humanitært arbejde & Lokalsamfund i Sri Lanka

Vinter
2 uger
  • Søndag 01. december 2019 - Lørdag 14. december 2019

  • Placering: Negombo, Moratuwa, Panadura, Wadduwa og Kalutara
  • Projekttype: Feltarbejde
  • Rolle: At arrangere sjove læringsaktiviteter for børn og hjælpe til med praktiske opgaver
  • Indkvartering: Værtsfamilier
  • Krav: Du skal være mindst 18 år

Kvindelig frivillig sammen leger med lokale børn

Sri Lanka er kendt for sine smukke udsigtspunkter, tropiske strande, rige dyreliv og kulturelle diversitet, men landet står overfor mange udfordringer og en stor del af befolkningen kæmper mod fattigdom.

På dette projekt arbejder du sammen med andre frivillige på et 2 ugers intenst program, som sikrer dig et givende og lærerigt projekt.

Som frivillig kommer du til at arbejde i børnehaver og på fritidshjem, hvor det gælder om at forbedre indlæringsforholdene for hvert enkelt barn. Du kommer til at deltage i det daglige forefaldende arbejde i børnehaven eller fritidshjemmet, hjælpe lokale undervisere og tage del i arbejdet med kunst og kunsthåndværk. Leg- og sangundervisning kan også være en del af dit arbejdsområde.

Dette projekt kræver engagement og passion for at arbejde med børn. Frivillige opfordres til at bruge alle tilgængelige ressourcer på at gøre dagene spændende og stimulerende for hvert enkelt barn.

I løbet af dit ophold vil du bo hos lokale værtsfamilier, hvilket vil give dig en endnu bedre mulighed for at fordybe dig i den srilankanske kultur.

Dit ophold i Sri Lanka vil desuden omfatte besøg til helt eventyrlige steder, som f.eks. Sigiriya Rock Fortress og ture til Kandy og Elefant Park.

Hvad er Gruppeprojekter for Unge Voksne?
Kontakt os på:
(+45)­­ 35 15 21 20
Tilbage til toppen ▲