You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Frivilligt arbejde i Sri Lanka

Oversigt
  • Placering: Kystbyer op til to timer fra Colombo
  • Projekt Længde: Fra 2 uger
  • Indkvartering: Værtsfamilier

Klik her for at vælge projekt

Map of Sri Lanka Fiskerbåde ved den srilankanske kyst

Igennem frivilligt arbejde i Sri Lanka oplever du et fascinerende land, som med en historie som koloni for portugiserne, hollænderne og englænderne har udviklet sig til et land med forskellige kulturer og religioner. Siden Sri Lanka blev uafhængigt i 1948, har landet udviklet sig til et demokrati med fortsat økonomisk fremgang og det er en stadigt mere populær destination.

Frivilligt arbejde Sri Lanka

Sri Lanka har en multi-etnisk og multi-religiøs befolkning, og dets landskab er lige så varieret som dets befolkning. Sri Lanka har mere end ti nationalparker, hvoraf Sinharaja-regnskoven er på UNESCO’s Verdensarvsliste.

Vi har projekter i Sri Lanka for alle, der drømmer om at lave frivilligt arbejde i udlandet! Uanset om du rejser i et sabbatår, for at optjene point til kvote 2, som studerende i praktikophold, med din familie, eller voksenfrivillig, arrangerer vi et bæredygtigt projekt, som alle - både du og vores projektpartner - vil få et stort udbytte af.

Projects Abroad i Sri Lanka

Projects Abroad har base i Sri Lankas hovedstad, Colombo, men de frivillige bor og arbejder i små byer og landområder langs Sri Lankas sydlige og vestlige kyst, fra Negombo til Kalutara. Du kan arbejde som ulandsfrivillig på skoler, hospitaler, i nationalparker og endda i templer.

Jeg har besteget et bjerg, svømmet med vilde hajer og alverdens fisk, jeg har set rigtig mange templer, krydset en flod med alle mine ting, badet i et vandfald, været på safari, gået 7 km i regnskoven, sejlet /river rafting, smagt en masse forskelligt mad, overnattet i en bus, badet på de smukkeste strande, solet og slappet af, mødt de sødeste børn, ikke spist kød i 3 måneder, taget kolde bade hver dag, holdt jul og nytår, oplevet de smukkeste steder på Sri Lanka, stået oprejst i en bus i 6 timer, og jeg kunne blive ved!
Nana, frivillig

Frivillige skal registreres ved de lokale myndigheder, og vi skal derfor bede dig tilmelde senest tre måneder inden afrejse.

Oplev mere!

Frivilligt arbejde Sri Lanka

I Sri Lanka er der mange muligheder på relativt lidt plads. Som mange andre hovedstæder er Colombo hektisk, men fyldt med spændende seværdigheder. Du kan for eksempel besøge et af byens mange Hindu-templer, besøge en af byens basarer eller bare slentre rundt i gaderne og glæde dig over byens liv og farver.

Få smag for det lokale liv ved at prøve nogle af de vidunderlige srilankanske karryretter og friske frugter, eller deltag i en cricketkamp - den nationale passion. Du kan også dykke eller trekke, eller solbade på en af de mange smukke strande. Rundt omkring i landet er der stadig masser af spor fra den gamle kolonitid, så du vil få god mulighed for at udvide din horisont.

Du kan også tage på safari en nationalpark, eller tage på fugleobservation. Uanset hvor du tager hen, kan du være sikker på at møde gæstfrihed fra den lokale befolkning.

Projekter i Sri Lanka

Ungdomsprojekter

Gruppeprojekter for Unge Voksne

Sæsonspecifikke Projekter

Kontakt os på:
(+45)­­ 35 15 21 20
Tilbage til toppen ▲