You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Når du ankommer til Senegal

Ankomst til destinationen

Vi anbefaler at du flyver til hovedstaden, Dakar. I ankomsthallen bliver du modtaget af en lokal medarbejder fra Projects Abroad – kig efter skiltet med vores navn og logo. Den første nat er du på et hotel i Dakar inden vi næste morgen kører dig til St. Louis hvor vi har kontor og projekter. Turen til St. Louis tager 4-5 timer og det er en ganske køn tur.

Når vi når St. Louis kører vi direkte hen til din værtsfamilie, hvor du får mulighed for at pakke dine ting ud, så du kan føle dig hjemme. Du får selvfølgelig også et traditionelt senegalesisk måltid.

Værtsfamilierne svarer til middelklasse efter lokale forhold, og selvom der er forskel på bekvemmeligheden, sikrer vi at de alle lever op til vores krav om renlighed, sikkerhed og adgang til rent drikkevand. Du bør dog ikke forvente alle bekvemmeligheder fra Danmark, som for eksempel at have varmt, rindende vand, men vi sikrer alligevel en vis standard hos familierne.

Mødet med dine nye omgivelser

Den næste dag får du din introduktionstur i nærområdet. Du ser hvor du kan veksle penge, posthuset, de gode internetcaféer og hvor de frivillige plejer at slappe af sammen. Det er vigtigt for os at du hurtigt falder godt til, så du skal selvfølgelig ikke holde dig tilbage ned spørgsmål. Om aftenen mødes de frivillige ofte for at byde nye frivillige velkommen.

Dagen efter henter vi dig hos din værtsfamilie og følger dig på arbejde. De fleste frivillige bor i gåafstand til deres projekt, men for nogle frivillige er det nødvendigt at bruge offentlig transport. Uanset hvad hjælper vi dig med at finde vej, og vi dækker dine transportomkostninger til og fra arbejde hver dag.

På projektet får du et arbejdsskema og vi har en snak om din rolle på projektet. Alt afhængig af dig og projektet kan du starte med at arbejde med det samme eller dagen efter.

Du kan altid kontakte vores lokale personale, ligesom at de vil besøge dig på projektet og følge op på hvordan det går. De holder jævnligt sociale aktiviteter for alle frivillige, og du vil blive en del af et godt netværk af frivillige og ansatte.

I fritiden slapper de frivillige af på stranden, besøger nationalparker, tager på storbyferie, ørkenture og hvad der nu ellers byder sig.

Kontakt os på:
(+45)­­ 35 15 21 20
Tilbage til toppen ▲