You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Frivilligt arbejde i Senegal

Oversigt
  • Placering: St Louis
  • Projektlængde: Fra 1 uge
  • Indkvartering: Værtsfamilier

Klik her for at vælge projekt

Senegal Djoudj fuglereservat i Senegal

Rejs til smukke Senegal, som ligger i det vestlige Afrika. Senegal er en tidligere fransk koloni, og fransk indflydelse på lokalkulturen er stadig meget synlig i dag. Ønsker du at forbedre dine franskkundskaber, er Senegal et oplagt valg; til gengæld bliver det svært at forlade Senegal uden en snert af en særdeles charmerende senegalesisk dialekt.

Lokale børn i Senegal

Senegal har mange af Afrikas kontraster og variationer. Du kan opleve Sahara-ørkenen i nord og tage på jungletur i syd. Du kan nyde en kølig brise langs kysten og det vil du sætte stor pris på efter at have oplevet hede temperaturer inde i landet. Du kan veksle mellem moderne byer og traditionelle landsbyer med hytter bygget op af mudder. Senegal er med andre ord vinduet til det afrikanske kontinent.

Vi har projekter i Senegal for enhver frivillig! Uanset om du rejser i et sabbatår, for at optjene point til kvote 2, som studerende i praktikophold, med din familie, eller voksenfrivillig, arrangerer vi et bæredygtigt projekt, som alle - både du og vores projektpartner - vil få et stort udbytte af.

Projects Abroad i Senegal

Frivillige i Lampoul-ørkenens sandklitter

Projects Abroad har kontor i byen St. Louis, hvor alle vores projekter foregår. Området var af de første europæiske kolonier i Vestafrika, og det ses tydeligt overalt - fra lyden af fransk i gaderne, til de smukke, men krakelerende bygninger fra kolonitiden.

Frivillige bor hos lokale værtsfamilier, og du vil opleve en varmt gæstfrihed i kulturen.

Med sine traditionelle fiskerlandsbyer strøet ud langs kysten og sit ry for at være det kulturelle centrum for indfødte i Vestafrika, giver St. Louis frivillige chancen for at få et sandt indblik i den moderne, senegalesiske livsstil.

Oplev mere i Senegal!

Frivillig hjælper lokalsamfundet i Senegal på Dirty Day

Du kan rejse rundt i Senegal før eller efter dit arbejde, og der er rigeligt at give sig til. Du kan besøge nationalparker, som byder på et rigt dyreliv. For eksempel har Senegal et af verdens største yngleområder for pelikaner!

Der er hvide sandstrande, en vibrerende musikkultur, uberørte landskaber og pulserende storbyer som er klar til at blive udforsket. Senegal har noget for enhver smag.

Du kan besøge traditionelle landsbyer og kaste dig ud i livet som frivillig i bedste Senegal-stil. Uanset hvad forlader du Senegal rig på store oplevelser.

I Senegal lærte jeg at give slip. Jeg lærte at der er flere rigtige måder at gøre ting på. At noget er anderledes gør det ikke dårligere.
Elisabeth, frivillig

Projekter i Senegal

Ungdomsprojekter

Kontakt os på:
(+45)­­ 35 15 21 20
Tilbage til toppen ▲