You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Når du ankommer til Samoa

Ankomst til destinationen

Vi anbefaler at du flyver til Faleolo Airport i Apia. Her bliver du modtaget af en lokal medarbejder fra Projects Abroad – kig efter skiltet med vores navn og logo.

Efter din ankomst kører vi dig hen til din værtsfamilie, hvor du kan slappe af og pakke ud indtil vi henter dig igen lidt senere.

Værtsfamilierne svarer til middelklasse efter lokale forhold, og selvom der er forskel på bekvemmeligheden, sikrer vi at de alle lever op til vores krav om renlighed, sikkerhed og adgang til rent drikkevand.

Mødet med dine nye omgivelser

Samme dag eller næste morgen tager vi dig med på introduktionstur i nærområdet. Du ser hvor du kan veksle penge, posthuset, de gode internetcaféer og hvor de frivillige plejer at slappe af sammen. Det er vigtigt for os at du hurtigt falder godt til, så du skal selvfølgelig ikke holde dig tilbage ned spørgsmål.

Den næste dag følger vi dig hen til din nye arbejdsplads. De fleste frivillige bor i gåafstand til deres projekt, men for nogle frivillige er det nødvendigt at bruge offentlig transport (bus). Uanset hvad hjælper vi dig med at finde vej. Bemærk venligst at du selv dækker udgiften til offentlig transport. Dette burde ikke være mere end 8 kr. om dagen.

Nogle frivillige kan få et lift af værtsfamilien til og fra arbejde. Du skal blot sørge for at møde på projektet til tiden.

Selvom Samoa er et ørige i Stillehavet, er landet meget mere en paradis-lignende strande. Samoa er et uland, og du bør ikke forvente at bo og arbejde tæt på hvide sandstrande og turkisblå badevand. Du vil have rig mulighed for udforske Samoas skønhed i din fritid, men du bør forberede dig på at bo og arbejde i fattige områder.

Kontakt os på:
(+45)­­ 35 15 21 20
Tilbage til toppen ▲