You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Frivilligt arbejde i Samoa

Oversigt
  • Placering: Apia
  • ProjektLængde: Fra 2 uger
  • Indkvartering: Værtsfamilier

Klik her for at vælge projekt

Map of Samoa Lokal samoansk kvinde

Samoa ligger i Stillehavet, nærmere betegnet syd for Ækvator og cirka midt imellem Hawaii og New Zealand. Du er velkommen i Samoa uanset din baggrund. Som volontør i Samoa får du en væsentligt anden oplevelse af landet end turisterne gør.

Strand i Samoa

Du behøver ingen kvalifikationer for at arbejde som ulandsfrivillig på vores projekter i Samoa, så uanset om du er i gang med et sabbatår, du ønsker en anderledes ferie, orlov fra jobbet eller du måske allerede har forladt arbejdsmarkedet, er du velkommen på vores projekter.

Trods mange under europæisk koloniherredømme har Samoa bevaret meget af sin oprindelige kultur, og du vil opleve lokalt sprog, historiske traditioner og traditionelle sociale og politiske systemer. Som ulandsfrivillig i Samoa vil du være vidne til de mange facetter som udgør moderne kultur i Samoa samt du vil opnå en større forståelse for aktuelle emner i Samoa i dag.

Projects Abroad i Samoa

Vi har base i hovedstaden, Apia. Byen er den største i Samoa-øgruppen, og ligger på den nordlige kyst på Samoas næststørste ø, Upolu. Apia har beholdt en hyggelig landsbystemning, og byen udforskes nemt til fods langs kysten.

Vores projekter i Samoa foregår i og omkring byen Apia. De fleste besøgende i Samoa aner ikke, at landet er på listen over verdens mindst udviklede lande, og det er de fattigste bydele i Apia som har mest brug for vores frivilliges hjælp og arbejdskraft.

Sammen med mine to tyske huskammerater blev jeg inviteret til bryllup af værtsfamilien, hvor vi opførte en samoansk dans iført det nationale outfit. Sådan fløj både weekender og hverdage afsted, og ikke to dage var ens.
Anja, frivillig

Oplev mere!

Det frodige landskab i Samoa

Hvis du vælger frivilligt arbejde på Samoa er du nærmest forkælet når det kommer til rejsemuligheder. Både i weekenderne såvel som før og efter projektet kan du besøge idylliske strande, hvor du kan dykke, snorkle, fiske eller bare koble af.

Derudover kan du besøge regnskove, hvor du kan trekke gennem junglen til enestående vandfald; du kan besøge de andre øer som Samoa består af, og du kan frit vælge om du ønsker at være i et miljø med mange mennesker og tempo eller du ønsker at sejle til en af de mindre øer, hvor du kan slappe af helt for dig selv.

Projekter i Samoa

Ungdomsprojekter

Kontakt os på:
(+45)­­ 35 15 21 20
Tilbage til toppen ▲