You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Frivilligt arbejde med Dyrepasning i Rumænien

Oversigt

Vær med til at beskytte Rumæniens bjørne

Elsker du dyr og vil du gerne arbejde frivilligt med dyr samtidigt med at du får et unikt indblik i et udviklingsland? Så er arbejdet som ulandsfrivillig på et af vores dyrepasningsprojekter oplagt for dig.

Du behøver ingen kvalifikationer for at arbejde på dette projekt og de eneste kriterier for deltagelse er, at du interesserer dig for dyrevelfærd, og at du er villig til at arbejde hårdt for at dyrene har det godt.

Du arbejder på en hundekennel, Millions of Friends, som blev stiftet i 2001 af Christina Lapis med det formål at forbedre tilværelsen for herreløse hunde, give dem mad og behandle dem indtil de igen finder nye hjem.

En af de store forskelle på Rumænien og Danmark er antallet af herreløse hunde på gaderne. Det er jeg ikke vant til at se. Det var stort for mig at se et sted hvor de prøvede at gøre noget for disse hunde og derfor elskede jeg at være på en hundekennel det sidste måned.
Anne, frivillig

Din rolle som frivillig

Arbejd på herberg for herreløse hunde i Rumænien

På kennelen får du et grundigt indblik i dagligdagen, og du vil deltage i alle aspekter af arbejdet. I starten vil du observere dine nye kolleger, som også gerne svarer på alle dine spørgsmål om arbejdet. Jo mere entusiasme og initiativ du udviser, jo mere ansvar vil du sandsynligvis få.

Hundene i kennelen er samlet op på gaden. Herefter bringes de til kennelen hvor de bliver grundigt undersøgt og behandlet for parasitter og andre sygdomme. Hundene fodres hver morgen og får enten motion i en hundegård eller ved at blive luftet sammen i mindre grupper.

Din arbejdsdag er fra kl. 9-17, og du bør forberede dig på hårdt arbejde sammen med de andre frivillige. Frivillige hjælper til med alle aspekter af arbejdet.

Derudover bør du være forberedt på at opleve hårde betingelser for hundene, og selvom arbejdet er utroligt givende, vil det helt sikkert også udfordre din opfattelse af dyrevelfærd.

Kontakt os på:
(+45)­­ 42 40 90 20
Tilbage til toppen ▲